PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536866}

Morze miłości

Mar de Amor
2009 - 2010
7,1 1,5 tys. ocen
7,1 10 1 1476
Morze miłości
powrót do forum serialu Morze miłości

Coral

ocenił(a) serial na 9

Według mnie najlepszą postacią w tej telenoweli jest Coral, ona wprowadza niezłą akcję i
dzięki temu, że jest wredna aż do bólu serial jest bardziej ciekawy. No a poza tym niezłą ma
figurkę jak na swoje lata!

ocenił(a) serial na 10
bejbii

Masz rację :}

ocenił(a) serial na 10
Mayte

Coral zgadzam się , świetna jest.

bejbii

może i ma niezłą figurę :D Zawdzięcza to kilkunastoma operacjami plastycznymi :P

bejbii

jej figura jest tylko taka dlatego że ma dużo silikonów i operacji nic po za tym....dużo też wprowadza postać Leona i teraz ta Simona z tym łysolkiem też dużo dają chociaż troszkę śmiesznie jest:D

bejbii

Przyznaję jest ładna,bardzo ją lubię oglądałam ją też w Rebelde . Nie musiała sb robić tylu operacji bo przed operacjami też była bardzo ładna / no ale to jej sprawa;);).

ocenił(a) serial na 10
Pauliskax33

Dla mnie postać Coral jest za mocno przesadzona w sensie takim, że jest tak zła, trochę przesadzili z tym!!! Figurę owszem mam ładną jak ustanie z przodu, bo jak odwróci się tyłem to ta wielka dupa psuje cały efekt jej sylwetki. hehe

Daniela_Lujan_87

Nom każdy to zauważyła hehe ; D .
Moim zdaniem przyznaje jest piękna ale zawdzięcza to 23,24 operacjom , ale pzed operacją też była ładna i nie była sztuczna i wgl . Ale to jej kasa i jej życie zrobiła co chciała , przed operacją niezła z niej laska była a teraz zrobiła z siebie ideał piękności i dlatego większość osób ma do niej obrzydzenie . ALe lubię tą aktorke ;).

Pauliskax33

no proszę ;) wszystkie zgadzamy się co do jednej rzeczy;) ( chodzi o te operacje ):D:D
ps. zgadzam się, przed operacjami była ładna, ale teraz (sorki) przypomina mi trochę lalkę Barbie mojej 6letniej siostry :P

sydziuchna

Nom no ale to jej sprawa ;).Szkoda że nie jest sobą ;))

Pauliskax33

no jej sprawa;) nic mi do tego,ale mogę wyrazić swoje zdanie? Nie obrażam jej ,piszę o swoich odczuciach co do Ninel. Nie znam jej , nie wiem jaka jest z charakteru,ale szkoda,że ingerowała w swoje ciało:|

sydziuchna

no właśnie nie była brzydka ; < . Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ; ))).