Od dziś nie oglądam, wkurza mnie ten cały proces, w ogóle uważam ze spaprali film całym tym wątkiem o więzieniu. Tak fajnie mi się oglądało, było ciekawie itp. Aż do tego momentu…A co wy o tym sądzicie??
zgadam się z Tobą...ile to można oglądać ten wątek o tym procesie ....albo o sierżańcie i Coral no bez przesady trochę..film robi się nudny.
Mnie też powoli deneruje mnie ta telenowela. Bez sensu z tym więzieniem, a bardzo przegięli z Tym Santosem, myślę, że to wielka przesada, żeby mieć takiego świra na czyjejś osobie. Film na prawdę robi się nudny.
I tak będzie zawsze miłe zakończenie Estreja bedzie z Victorem coral umrze zaniedlugo leon też to moim zdaniem wtedy bedzie nudno!:P bo nie będzie już 2 bohaterów w 150 odcinku a z nich mam takie jazdy nie raz hahahha!
Mnie tez wkurza, pewnie ten wątek z więzieniem będzie się ciągnął już do końca serialu. I nienawidzę tej Mercedes czy jak jej tam, strasznie się narzuca VM, a przecież wie, że jej nigdy nie pokocha i w ogóle tak jakoś denerwuje mnie ona, mogli ją zabić a nie Hernana to byłby spokój:/. Chyba też przestaje to oglądać...