Od premiery mineło sporo czasu więc pewnych rzeczy można zapomniec.Przypomnijcie mi więc wszystkie zbrodnie Coral i Leona będę bardzo wdzięczna
Coral zabiła 2 swoich mężów jakąś tam kobietę tego swojego ojca nie wiem czy to była jej matka czy nie nie mam pojęcia razem z Leonem zabiła tą pielęgniarkę. A co do Leona to zabił swoją żonę koleżankę Estrei zgwałcił tą z wioski zapomniałam jak ona ma na imię....ja pamiętam tyle tylko tych zbrodni nie wiem czy coś jeszcze bo nie pamiętam.
Coral - Zabiła swojego męża Roberto. Swoją macochę , a żonę Mojarasa. Porwała Orianę. Wywołała stan przed zawałowy u Mojarasa. Składała fałszywe zeznania przeciwko Victorowi Manuelowi w sądzie.
Leon - Udusił swoją żonę. Zgwałcił siostrę Estrelli - Esperanzę. Postrzelił Guillerma. Kilkakrotnie usiłował zabić Estrellę. Porwał córkę Esperanzy - Marię Del Mar. Usiłował postrzelić Santosa. Strzał , który oddał do Estrelli , spowodował uraz kręgosłupa , przez co będzie skazana na wózek inwalidzki. Usiłował zabić Victora Manuela wpychając go do klatki z lwem.
Coral i Leon - Zabili pielęgniarkę Ines.