PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733795}

Mr. Robot

2015 - 2019
8,0 107 tys. ocen
8,0 10 1 106769
7,5 31 krytyków
Mr. Robot
powrót do forum serialu Mr. Robot

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

3 sezon oglądam sobie już 2 raz i muszę powiedzieć, że niestety jest najsłabszy z dotychczasowych. Nie chodzi o jakość, klimat ani o fabułę czy postacie, bo te aspekty nadal są na wybitnym poziomie. Chodzi raczej o obdarcie tego serialu z wszelkiej tajemniczości, dozy niepewności. To moim zdaniem trochę zabiło ten serial. Ogląda się nadal świetnie, zwrotów akcji jest naprawdę wiele (chociazby ten genialny z 6 odcinka 3 sezonu), tylko, że to już nie przynosi takiej radochy jak w pierwszych 2 sezonach. Okej, drugi miał to do siebie, że fabuła nie za szybko gnała do przodu. Ale co z tego? Skoro mieliśmy tajemniczy, genialny klimat, wszystko oglądało się z zapartym tchem, i czekało z niecierpliwością na kolejne odcinki (dlatego, że mało się wyjaśniało z odcinka na odcinek). A tutaj mamy podane wszystko jak na tacy. Kto jest za co odpowiedzialny, jak to wtedy było dokładnie itd (zwłaszcza 3 odcinek). Podczas gdy w pierwszych sezonach trzeba się było czegoś dopatrywać tak tu tego nie ma kompletnie. Pierwsze dwa sezony oglądałem po kilka razy, ale do tego aż tak bardzo mnie nie ciągnie. To co kochałem najbardziej w tym serialu zostało zabite. Niemniej jednak, z niecierpliwością czekam na 4 sezon bo nadal uwielbiam ten serial.