Ktoś ma pomysł co to za gość w scenie po napisach finału trzeciego sezonu?
BTW.. Jak się podobało?
To ten od którego Elliot kupował prochy swego czasu? Czy tam jakieś tabletki? Jako jedyny w okolicy chyba miał to czego potrzebował. Dobrze mi świta? Boże, to tak dawno było :D Poza tym ten gość nie wydawał mi się jakąś znaczącą postacią, dawno o nim zapomniałem więc nie wiem czemu wraca. Wiadomo, zemsta itd, ale czuję, że to będzie nudny wątek.
A to nie ten palant z 1s który kropnął Shayla w fastfoodzie? Była taka scena, że jej zwłoki były w bagażniku. On chyba do więzienia przez Eliota poszedł.
Poszedł do więzienia przez Elliota, po czym Elliot organizował masową ucieczkę więźniów.
Pisano wcześniej o jego powrocie, wielu ludziom się podobał. Sam Esmail w trakcie tworzenia 2 sezonu stwierdził, że chciał go przywrócić do serialu, ale ta postać nie miała wtedy sensu.
I ta nuta, tak bardzo wpadająca w ucho. A tu znowu tyle czekania na kolejny sezon!
No właśnie, byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi powiedział jaka to była piosenka :)
Jeżeli pytasz o piosenkę sprzed akcji po napisach to https://www.youtube.com/watch?v=8jaBEyMhCcA
Od momentu obejrzenia Drive'a, nie słyszałem równie wpadającej w ucho muzyki, która tak bardzo pasowałaby do momentu przedstawionego w filmie. Jak tu teraz wytrzymać do kolejnego sezonu? Ja już czuję smutek i przygnębienie.
Moim zdaniem sezon 3. jest najlepszy, co opisałem tutaj: http://www.filmweb.pl/serial/Mr.+Robot-2015-733795/discussion/Moim+skromnym+zdan iem.,2958483
Natomiast powrót Very nie wzbudził we mnie emocji. Koleś pewnie pozawraca d*** Elliotowi, ale nie widzę w jaki sposób może wnieść coś więcej do fabuły. Nie oczekuję zbyt wiele po tym wątku. Zastanawiam się bardziej co będzie z Darlene - DiPierro nieźle jej pocisnęła na samym końcu i może siostra Elliota zastanowi się nad sobą i zmieni jako osoba. Darlene od początku mocno irytuje.
Wydaje mi się, że jeżeli wszyscy nastawiają się na nudny wątek, to serial pokaże coś zupełnie odwrotnego.
Miałeś rację! Wątek Very jest kulminacyjnym momentem serialu. Postać naszego "podróżnika" odegrała jedną z najważniejszych ról w serialu.
to byl ten ktory byl dilerem Elliota ale on w 1 sezonie ... zginal !
czyli co? wielka machina Whiterose ? wehikul czasu? to co obiecywal Angeli ze wszysyc wroca? tak mamy to rozumiec?