PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733795}

Mr. Robot

2015 - 2019
8,0 107 tys. ocen
8,0 10 1 106720
7,4 29 krytyków
Mr. Robot
powrót do forum serialu Mr. Robot

A dokładniej 13 lipca. Informacja oficjalna z fanpage'u serialu

ocenił(a) serial na 10
marcinwojcik

Dużo czekania ehh

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

I to ile. Wszyscy czekamy.... :/

ocenił(a) serial na 10
RushComes

fajny avatar

marcinwojcik

Nie wiadomo nic kiedy można się spodziewać drugiego sezonu w Polsce?

ocenił(a) serial na 10
XxGrigorXx

Swoją drogą, to sezonu pierwszego żadna polska stacja jak dotąd nie wyemitowała, czy tak?

Janusz__filmweb

A nie było jej przypadkiem w tej jakiejś usłudze Seriale+ ?

ocenił(a) serial na 10
XxGrigorXx

W sumie, to całkiem możliwe. Tak czy siak dostęp był dość ograniczony.

Janusz__filmweb

No w sumie to ja też pewnie po angielsku będę oglądał, ale później warto sobie drugi raz oglądnąć z polskim lektorem :)

ocenił(a) serial na 10
XxGrigorXx

Z lektorem? Nie, nigdy, przenigdy :) No, ale co kto lubi. W każdym razie taki serial jak Mr Robot tym bardziej kiepsko oglądałoby się z lektorem, przynajmniej takie odnoszę wrażenie.

użytkownik usunięty
marcinwojcik

jest już oficjalny zwiastun drugiego sezonu: Mr. Robot: season_2.0 Official Trailer
wkleiłabym linka, aczkolwiek nie mogę ;)

ocenił(a) serial na 9

chyba nie było serialu, na którego kolejny sezon czekałbym z taką niecierpliwością!

użytkownik usunięty
siutek

dla mnie nieco przekombinowali z końcówką pierwszego sezonu coś ala Fight Club i ostatni odcinek był nieco męczący. Mam nadzieję, że w drugim sezonie się zrehabilitują i pozbędą się tej wkurzającej do granic możliwości blondyny/przyjaciółki z dzieciństwa.

ocenił(a) serial na 9

eee, ta blondyna jest całkiem, całkiem ;) zupełne przeciwieństwo siostry Elliota ;)

użytkownik usunięty
siutek

może dobrze się na nią patrzy (chociaż mnie jakoś jej uroda nie przekonuje) to jej postać jest fatalna, nieprzeciętnie wkurzająca

ocenił(a) serial na 9

zauważ, że w każdym serialu ktoś taki musi być (tak jak i w życiu), masz postacie, które są świetne, ale są też postacie, które działają Ci na nerwy - i dobrze, dzięki temu obraz jest różnorodny.

użytkownik usunięty
siutek

owszem masz rację i w pełni się z Tobą zgadzam :)

ocenił(a) serial na 9

a skoro mówimy już o wkurzających postaciach, bez wątpienia do tego grona można zaliczyć Tyrella Wellicka - ten to mi dopiero na nerwy działał. Jako aktor facet stworzył GIENIALNĄ postać! ciekawe co się z nim stało (oczywiście w filmie)?

użytkownik usunięty
siutek

Tyrell to jedyny aktor, w tym serialu na którym można "zawiesić oko" (lubię skandynawski typ urody u mężczyzn :) . Jego postać poza tym, że jest psycholem nie do końca jest przed widzami odkryta. Mam nadzieję, że powróci w drugim sezonie, chociaż w zwiastunie do drugiego sezonu go nie ma :(

użytkownik usunięty
siutek

W sumie jest w nim coś ciekawego. Gość który go gra jest bezbłędny, Wallstrom dał radę. Ale szaleństo Wellicka było dla mnie tak samo fascynujące jak szaleństwo Elliota - obaj już gubili się w tym, co im się roi w głowach, ale obaj też przyciągają uwagę dalszymi losami.

ocenił(a) serial na 9

cholera, chciałem coś dopisać, ale nie wiem jak odpowiedź do komentarza oznaczyć jako spoiler :P

użytkownik usunięty
siutek

Ja też nie wiem czy da się to zrobić... jakbyś zakładał nowy temat to wtedy owszem, ale w odpowiedzi chyba się tak nie da załatwić sprawy. Napisz drukowanymi na początku wypowiedzi UWAGA SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i styknie :)

ocenił(a) serial na 9

ok, no to: UWAGA, SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a teraz do rzeczy: szczerze żałuję, że shila (czy jak jej tam było) odpadła z zawodów, z niej jeszcze mogli być ludzie.

użytkownik usunięty
siutek

UWAGA, SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (pójdę też tą drogą ostrzegawczą ;)

szkoda, że tak zakończyli jej historię. Jej postać może nie odgrywała jakiejś kluczowej roli, ale mimo wszystko... porzucona w bagażniku.... Zasługiwała na może nieco lepszy koniec jeśli już faktycznie chcieli się jej pozbyć z serialu.

ocenił(a) serial na 9
marcinwojcik

Jakby ktoś nie mógł się doczekać to 1. odc drugiego sezonu już się pojawił (jeszcze bez napisów).

ocenił(a) serial na 7
bednarscy

Obejrzałem i szczerze mówiąc jestem zawiedziony. Nie widzę sensu kontynuacji, świetne zakończenie byłoby po 1 sezonie +ewentualny odcinek specjalny.

ocenił(a) serial na 7
rascal0pl

Ja z kolei odwrotnie.. Byłem pewny że 2 sezon to będzie nie wypał, bo twórcy nie spodziewali się że serial tak się przyjmie i nie sprostają oczekiwaniom. A sam finał 1 sezonu mi się nie podobał.. No ale dzisiaj obejrzałem premiere 2 sezonu i był to niezły odcinek. Nie mniej muszę zaznaczyć że obecnie jestem w okresie w którym nie oglądam nic, bo nic nie ma. Także byłem na dużym głodzie serialowym.

ocenił(a) serial na 10
Zetnakatel

Nom dobry odcinek dobre rozpoczęcie sezonu

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

SPOILER, zauważyliście kim jest ta laska, której dom oszalał? :)

użytkownik usunięty
ralfek

A kim jest? To chyba nowa postać, nie?

ocenił(a) serial na 10

i poswiecili jej pol odcinka ;p
zostawie to dla siebie bo moze sie okazac to waznym twistem w serialu
oczywiscie moge sie tez grubo mylic

użytkownik usunięty
ralfek

Ej, ale ja chcę wiedzieć! Oznacz to jako spoiler i mi powiedz :) Mnie bardzo zastanowiło jej pojawienie i co chodzi z hakowaniem jej domu. Czemu jest aż tak ważny?

!!!!SPOILER!!!!
Ta pani to tak zwana Madame Executioner, jest ona głównym radcą prawnym w E-Corp i zajmuje się sprawami sądowymi dotyczącymi śmierci (stąd przezwisko).

ocenił(a) serial na 10
bednarscy

jest może już gdzieś odcinek z napisami ? :)

ocenił(a) serial na 9
my_absolution

są już dostępne

ocenił(a) serial na 10
bednarscy

masz może jakiś link ? szukam i nie moge nigdzie znależć, plis :)

ocenił(a) serial na 9
my_absolution

ja pobrałem z napisy 24

ocenił(a) serial na 10
bednarscy

dzieki :D

marcinwojcik

i będzie 12 odcinków, a nie tak jak twierdzi filmweb że 10

papae11

Jako, że odcinek pierwszy był podwójny, to czy w takim razie liczy się on jako dwa czy jeden do ogólnej sumy?
+filmweb podaje też złą informacje jakoby na Canal+ puszczany był już drugi sezon. Póki co wyświetlany jest pierwszy, drugi zaczną wyświetlać 25 sierpnia.

Trochę chamsko pozwolę sobie zareklamować stronę: https://www.facebook.com/mrrobotpoland/
W większości dodaje artykuły/wywiady i grafiki, jeśli uzbiera się trochę osób będzie można myśleć o jakiejś grupce. Z chęcią podyskutowałabym o teoriach po polsku :).

ZuaChan

tu jest rozpiska odcinków

http://www.imdb.com/title/tt4158110/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2

papae11

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
marcinwojcik

W pierwszym sezonie raz koleś gadał z rybą, drugi już w całości przeistoczył się w Trainspotting. Tam było nurkowanie w sedesie, tutaj mamy jedzenie wymiotów w imię haju. Gdzie hackowanie, gdzie rozkminie "did I erase myself? przyprawiające o dreszcze?

RushComes

albo scena gdzie agentka fbi się masturbuje. serio? nie skreślam 2go sezonu, ale po odc nr 3 jest mi przykro.

ocenił(a) serial na 10
SylwiOwl

Sceny z automasażem nie skumałem. Czat na ircu ją tak rozgrzał?

https://www.youtube.com/watch?v=KEWgk0_zTQQ
Od 0:14. Eliot i tak nie potrafi tak tańczyć :-)

ocenił(a) serial na 8
RushComes

Słabo ten drugi sezon się zaczyna, po trzech odcinkach mam wrażenie jakbym oglądał to samo od nowa. Strasznie wtórny. Nawet soundtrack nie podołał.

ocenił(a) serial na 8
Dj_Kid

Jak na razie jest psychodelicznie, kluchowato i nijako. Szkoda.