PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733795}

Mr. Robot

2015 - 2019
8,0 107 tys. ocen
8,0 10 1 106769
7,5 31 krytyków
Mr. Robot
powrót do forum serialu Mr. Robot

Zacząłem oglądać drugi sezon i mam pewien problem. Minął niby rok od pierwszego sezonu ale chyba to wystarczyło żeby zamglić mi pamięć.

1. Przez te 4 odcinki straszny nacisk jest na to "co zrobili", ciągłe życie w lęku bo "coś zrobili" że to wszystko ich wina, to oni "to zrobili". Z ust Darlene, jak i w jej kierunku to słyszę to po kilkanaście razy na odcinek. Ja pamiętam że szykowali coś wielkiego ale co tak naprawdę się stało, że są tak poszukiwani?

2. Co oznaczała kilkusekundowa akcja kiedy Elliot znajduje się z Tyrellem w salonie, Elliot wkłada dłoń do automatu, sięga pistolet i ......... koniec akcji [?]

3. Macie jakieś przypuszczenia co takiego stało się przez te 3 [?] dni kiedy Elliot stracił nad sobą kontrolę? Rzekomo zrobili coś strasznego, ale co?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
mejki

1. Zaszyfrowali dane E Corp i jednocześnie usunęli informacje finansowe ich klientów. Ich głównym celem było uwolnienie społeczeństwa od długu w tejże korporacji.
2. Kontynuacja sceny z pierwszego sezonu, nie chcą żebyśmy byli pewni co dokładnie stało się z Tyrellem (Czy rzeczywiście Elliot sięgnął po pistolet? Czy naprawdę rozmawiał z Wellickiem? Póki co Tyrell to taki kot Schrödingera)
3. Osobiście nie mam pojęcia co mogło się wydarzyć, ale (wybacz reklamę) jeśli Ty masz jakieś pomysły, albo chciałbyś o tym podyskutować, to zapraszam na grupę na facebooku - groups/mrrobotpoland

ocenił(a) serial na 9
ZuaChan

Dzięki za normalną odpowiedź :)