Drugi sezon bomba. Naprawdę mi się podoba, ale głównie z racji gry aktorów i reżyserii. Scenariusz? Not so much. Super rozciągnięty, trochę pozapychany i dziurawy. Akcja z więzieniem ok, udało im się, dałem się nabrać, ale prócz tego scenariusz okropnie kuleje.
I to zakończenie sezonu. Kur***, nie można tak robić. Zawiodłem się jak nigdy.
Tak to jest jak się informacje zbiera z polskiego internetu. Dzięki. Serial uratowany.
Dałem ciała ufając filmwebowi. Może finałowy odzinek będzie wydłużony tak jak pierwszy? Nie obraziłbym się.
Dokładnie tak jak mówisz, z tą różnicą że będzie emitowany w 2 częściach, czyli i tak zostaje 2 tygodnie do końca 2 serii.
Masz połowiczną rację :)
Finał zostanie wyemitowany w 2 odcinkach, ale jednego dnia: 14 Września.
http://m.imdb.com/title/tt4158110/episodes?season=2
Też byłem zniesmaczony finalnym odcinkiem który bardzo mi się podobał, już wcześniej słyszałem że ma być 12 odcinków ale myślałem że mi się przesłyszało. A już myślałem że w najlepszym momencie urywają film i będzie trzeba czekać rok na kontynuację ;).
Z tą bombą to bym nie przeszkadzał. Pierwsze 5 odcinków drugiego sezonu bez komputera, co dla serialu o hakerach musiało skutkować spadkiem oglądalności. Później się już rozkręciło, ale jak to mówią mleko się już rozlało i publika przerzuciła kanał. Mam tylko nadzieję, że ostatnie 2 odcinki dokumentnie zamkną tę serię, bo nie ma nic gorszego, niż 15 godzin oglądania i brak zakończenia (przy tej oglądalności trzeci sezon jest wysoce wątpliwy).