PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=733795}

Mr. Robot

2015 - 2019
8,0 107 tys. ocen
8,0 10 1 106646
7,4 29 krytyków
Mr. Robot
powrót do forum serialu Mr. Robot

Drugi sezon bomba. Naprawdę mi się podoba, ale głównie z racji gry aktorów i reżyserii. Scenariusz? Not so much. Super rozciągnięty, trochę pozapychany i dziurawy. Akcja z więzieniem ok, udało im się, dałem się nabrać, ale prócz tego scenariusz okropnie kuleje.

I to zakończenie sezonu. Kur***, nie można tak robić. Zawiodłem się jak nigdy.

edwinj

jeszcze 2 odcinki zostały! :D ten sezon ma 12 epizodów :D

ocenił(a) serial na 10
SylwiOwl

Tak to jest jak się informacje zbiera z polskiego internetu. Dzięki. Serial uratowany.

ocenił(a) serial na 10
edwinj

Ten sezon ma więcej odcinków niż 10. Ale filmweb jak zwykle na bierząco hehe

ocenił(a) serial na 10
TyrionLanister

Dałem ciała ufając filmwebowi. Może finałowy odzinek będzie wydłużony tak jak pierwszy? Nie obraziłbym się.

edwinj

Dokładnie tak jak mówisz, z tą różnicą że będzie emitowany w 2 częściach, czyli i tak zostaje 2 tygodnie do końca 2 serii.

ocenił(a) serial na 9
SylwiOwl

Masz połowiczną rację :)
Finał zostanie wyemitowany w 2 odcinkach, ale jednego dnia: 14 Września.
http://m.imdb.com/title/tt4158110/episodes?season=2

KarpierzKrzysiek

O dzięki! Nie wiedziałam, może to i lepiej że jednego dnia :D

ocenił(a) serial na 9
SylwiOwl

Nie ma za co i miłego hack... Oglądania :)

ocenił(a) serial na 8
edwinj

Też byłem zniesmaczony finalnym odcinkiem który bardzo mi się podobał, już wcześniej słyszałem że ma być 12 odcinków ale myślałem że mi się przesłyszało. A już myślałem że w najlepszym momencie urywają film i będzie trzeba czekać rok na kontynuację ;).

ocenił(a) serial na 7
edwinj

Z tą bombą to bym nie przeszkadzał. Pierwsze 5 odcinków drugiego sezonu bez komputera, co dla serialu o hakerach musiało skutkować spadkiem oglądalności. Później się już rozkręciło, ale jak to mówią mleko się już rozlało i publika przerzuciła kanał. Mam tylko nadzieję, że ostatnie 2 odcinki dokumentnie zamkną tę serię, bo nie ma nic gorszego, niż 15 godzin oglądania i brak zakończenia (przy tej oglądalności trzeci sezon jest wysoce wątpliwy).

ocenił(a) serial na 10
acidity

Trzeci sezon jest już zaklepany.