Witajcie! Wiadomo że 2 sezon się niestety kończy dlatego chcę zebrać wasze propozycje na 3 sezon. Moje propozycje:
Najbardziej bym chciała żeby nie było jakiegoś ,,nowego zuego charakteru" chciałabym.. Powrotu Discorda! Fajnie by było też powrotu Flutterchłopa (przepraszam ale uwielbiam tak mówić na Flutterguy'a) no i może jakiś odcinek skupiający się na Bloomie?
Bądźcie kreatywni! Pozdrawiam.
SPITFIRE
Odcinek w stylu "Shit happens to Spitfire and she is grounded in Ponyville." - RainbowDash wyciągnie żółtego kuca z jakiejś fatalnej opresji, może ocali jej dupsko/honor, pozna jej wady, dowie się, że nie jest bogiem i że bycie Wonderboltem nie jest takie fajne/proste/przyjemne jak myślała...
Studio B! moar Spitfire please!
Oj gorzej będzie jak taki odcinek wyląduje w Polsce. Bo chyba oglądałeś/aś Polską Spitfire xD? Ale po Angielsku tom byłoby fajne :).
A ja mam nadzieję że w trzecim sezonie wreszcie zobaczę jak Apple Bloom, Scootaloo i Sweetie Bell zdobędą swoje znaczki :-)
O tak, i skończyć z odcinkami głównie poświęconymi tym szkrabom;) Oczywiście mogą występować, ale jako tło, a nie główne gwiazdy odcinków:)
Ta, już mogliby skończyć o tych uroczych znaczkach. Odcinki skoncentrowane na CMC są wg mnie najsłabsze. Oczywiście nie wszystkie, ale wiele. Z tej całej trójki lubię tylko Sweetie Belle (choć i ona potrafi mnie wkurzyć), Scoot jest w miarę znośna, natomiast Apple Bloom to jedna z najbardziej wnerwiających postaci w Mlp.
Same postaci jeszcze mogą być, natomiast fabuła odcinków z nimi w roli głównej zwykle jest mniej ciekawa.
a mi sie marzy jak mowila Twilight w its about time Epic pony war :) :) albo cos na styl PRince of persia ...albo niech w koncu wroci Night mare moon niech pokaza jej historie tak samo Celestia : ) albo niech bedzie odcinek kolejny o przyszlosci Twilight :) podobal mi sie ten paradox czasu :) a najbardziej marzy mi sie odcinek MLP na podstawie 300 lub Incepcji albo matrixa :) fajne widowisko by bylo :) ale ogolem cokolwiek zrobia tworcy i tak bedzie bardzo piekne :) pozdrawiam :) Niech my little pony leci do konca swiata i jeden dzien dluzej :)
"a najbardziej marzy mi sie odcinek MLP na podstawie 300"-hah już widzę jak Fluttershy krzyczy This is Ponyville :)
Czy tylko mnie obchodzi co dalej z postacią Spike'a . Przydałoby się parę odcinków mu poświęconych albo rozwinięcie wątku z Rarity .
o spike sie martwic nie trzeba :) bedzie w odcinku Dragon Quest :) i prawdopodobnie w dwoch ostatnich odcinkach :)
Oj, na pewno nie chciałbym odcinka MLP na podstawie jakiegokolwiek filmu, natomiast co innego jeśli chodzi o wplecione gdzieś na poboczu akcji akcenty z różnych filmów, tak jak było do tej pory:)
:P Ja jestem przeciwny odcinkom o czasie...
Nie wiem czemu, ale ostatni odcinek o tej tematyce w ogóle mi on nie spodobał, bo ..był trochę nudny, miał rozczarowujące zakończenie etc.
Być może również dlatego, że oczekiwałem czegoś innego/lepszego.
Swoją drogą ten odcinek kojarzył mi się z pewnym odcinkiem Lab. Dextera.
to zalezy od nastawienia :) ale tutaj treba bylo sie nagłowkowac o co chodzilo w its about time wiadomo byl paradoks czasu zalamanie czaso przestrzeni itp ale to mialo swoj sens i logike :) dlatego byl to odcinek ciekawy :)
Po co wymyślać, jak i tak wiadomo że będzie epicko i wspaniale. A jeśli już to chciałbym zobaczyć jakieś nawiązanie do np. "Obcego" albo innego filmu Sci-Fi, jakby do Equestrii przylecieli jacyś przybysze z kosmosu, to by było dobre do jakigoś odcinka z Twilight:)
wystarczylo jedno slowo twoje ktore stalo sie epickie juz :) Alien w my little pony http://25.media.tumblr.com/tumblr_llf0rnfv8v1qzlck8o1_500.png :D prosze bardzo :) Alien to byloby cos wspanialego :) ale massz racje kazdy odcinek bedzie epicki i wspanialy tak szczerze to od 10 pazdziernika 2010 MLP jest najlepsze pod kazdym wzgledem :)
Wasza wyobraźnia po prostu nie mieści się na tym forum :)) pomysłów na odcinki jest pełno to nie kończąca się kopalnia pomysłów ...co do wojny w tej kreskówce to taką malutką chciał bym zobaczyć czemu nie ? ale nie zapominajmy że do kogo głównie ta kreskówka jest kierowana no ale mogę się mylić i Hasbro zmobilizuje się i da nam wspaniały 3 sezon liczę także na to że powstanie jeszcze w tym roku film MLP FIM
ta animacja jest skierowana do praktycznie wszystkich od dzieci po osoby dorosle i starsze
dla dzieci bo ta bajka uczy
dla osoby doroslych i starszych poniewaz zawiera wiele odnosnikow do popkultury :) od filmow po gry i wiele innych
Oczywiście animacja jest na największym poziomie , sam jestem zapalonym fanem My little pony :) i życzę jak najlepiej tej fenomenalnej kreskówce...co do tematu :) mogę się tylko domyślać ze znowu dadzą pierwszy odcinek nowej serii z czarnym charakterem tak jak było w przypadku 1 i 2 sezonu ,powinni dać chociaż jeden odcinek poświęcony Celesti i Lunie no i oczywiście więcej epizodów z M6
Hm...bez urazy,ale sądzę,że Andrzej93 to Andrzej 92.
A co do powrotu Discord'a to myślę,że jest szansa w końcu John de Lancie będzie na bronyconie więc będzie okazja się go o to zapytać;)
Uważasz że ja jestem andrzejem92?:) dla mnie to obraża mówiąc ze ja jestem andrzejem92 nie jestem tak ograniczony jak tamci panowie :))
Człowiek "normalny" nie drąży tematu ponad 2 miesiące na temat kto co powiedział na kogo powiedział kto zmienił temat a kto nie , mądry człowiek dał by sobie spokój a ty ciągle próbujesz psuć tu atmosferę allen123 wyraził po prostu swoje zdanie a ty próbujesz być mądrzejszy do czego ty dążysz ? ze co uklękniemy "o wielki panie wrzechmogący"przed tobą i będziemy się przed tobą kłaniali myślisz ze robisz wrażenie swoimi postami ?? o nie nie nie kochany mylisz się mam dość takich ludzi jak ty nawet nie rozumiesz pojęcia sarkazm zaraz się obrażasz o byle co ochłoń Celestia będzie zła :P
1. Oj nie, allen nie wyrażał swojego zdania, on kompletnie odszedł o tematu pisząc o jakiś kucykach i jakiejś "Porze na przygodę", a mnie chodziło tylko o sposób wystawiania ocen, żeby był merytoryczny.
2. Jestem uparty i akurat na to nic nie da się poradzić, bo to pozytywna cecha charakteru.
3. Miałem rację, kolejny maniakalny brony. Odwal się z tą celestą, ja jej takiego wała jak Polska cała. Tak jak ktoś mówił - to nie jest żadne bóstwo, tylko zwykły kucyk z kreskówki i myślisz, że ktoś normalny klękałby przed zmyśloną postacią? To już samo mówi za siebie...
Przeczytaj w spokoju jeszcze raz mój post :))) pisałem o tobie nie o Celesti a ty mi z klękaniem wyjeżdżasz :)
No ale skoro tak mówisz...mój kumpel rainbowcrash który wcześniej założył konto potwierdzi moje słowa :)
Nie wiem po co ludzie myślą że jesteś haterem. Ty masz przecież avatar z postacią z kucyków (Yay for Spike!). Tak czy siak coś o Spike'u? Z niecierpliwością czekam na powrót Sparity.
Nic się nie stało przypomniałeś mi tym postem odcinek kiedy spike miał urodziny i tak się rozkręcił ze chciał od wszystkich prezenty przez swoją chytrość stał się wielkim monstrualnym smoczyskiem którego nawet wonderbolts nie mogło pokonać :) ale na szczęście rozjaśniło mu się w główce kiedy spostrzegł rubin który podarował Rarity :) oj przepraszam opisałem połowę odcinka :)
Racja poniosło mnie troszkę przepraszam ale wiesz nie nienawidzę jak ktoś mnie oskarża o takie rzeczy :) ten ostatni odcinek bardzo mi przypadł do gustu tylko nie potrzebnie spoiler oglądałem przy następnym odcinku tego nie zrobię :)dobrze ze dowiedziałem się o stronce BronyTV za dwa dni o 19 wielkie oglądanie :)
Wiesz olał bym to ale nie chcę aby ktoś miał do mnie pretensje wiesz o co chodzi;) właśnie ten andrzej95 coś mi napisał w temacie ale nie zwracam uwagi na to :)
Nie myślą, że jest haterem, tylko myślą, że jest Andrzejem92 (No dobra, nie wysiliłem się w tej wypowiedzi), a on na to zaczął mnie obrażać.
On mówił o mnie "Hm...bez urazy,ale sądzę,że Andrzej93 to Andrzej 92." czytanie że zrozumieniem :)
Przecie rozumiem, że nazywa Cię Andrzejem92, ale obrażasz Mnie, a nie tamtego Andrzeja.
Co z tego ? nie będę się powtarzał niech nawet piszę ze jestem batmanem mnie to nie obchodzi ogarnijcie się ludzie daj sobie spokój 2 miechy siedzisz tu i walczysz zachowujesz się Pyrrus :) ogar ogar ogar głowę pod zimną wodę przejdzie Ci
Nie rozumiem, do czego niby masz zamiar zmierzać, wątpisz w to, że czytałem post macinstocha, to udowadniam, że czytałem, a ty wyciągasz dalej wypowiedź z kontekstu.
Szkoda że nie rozumiesz słowa SARKAZM przeczytaj jeszcze raz mój post potem się zastanów co autor miał na myśli :)
Nawet jeśli, to już i tak konto jak widać zostało usunięte, czyli, że nie ma już problemu.
Liczę na odcinek z Luną i Celestią w roli głównej ciekawi mnie ich historia, chciał bym również powrotu Trixie oraz jeden ostateczny o CMC :)
DOKŁADNIE te same propozycje przyszły mi na myśl ^^
Ja mam nadzieję że CMCki dostaną te plamki nie wiem niech je sobie namalują nawet i zostawią czas antenowy dla ważniejszych spraw. Np. właśnie Celestia i Luna- dwie najważniejsze postaci uniwersum a JEDNA miała tylko JEDEN odcinek, I say, what the hay? Poza tym wogóle jakby się twórcy starali uniknąć pokazywania czegokolwiek w ich relacjach, może to by było odrobinę zbyt poważne? Nie wiem.
BTW w 3 sezonie Luna powinna utworzyć własny oddział, jak M6 Celestii, nie muszę pisać kto byłby żywiołem magii? XD
Mogli by zrobić więcej nawiązań do pop-kultury, np. do Gothica i zrobić taka epicką wojna kucyków z orkami:)
Krew i flaki dosłownie wszędzie, ciała, płonące budynki, istny mord. Obawiam się że nie przejdzie ^ ^ Chyba że twórcy wymyślili by coś jak w odcinku Over a Barel w którym to pistolety/pociski były zastąpione cistami. Balonowe miecze FTW !
A tak serio nikt oprócz mnie nie chciałby zoczyć Inkie i Blinkie chociaż w jednym odcinku?