PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7788
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

3 sezon - propozycje

ocenił(a) serial na 10

Witajcie! Wiadomo że 2 sezon się niestety kończy dlatego chcę zebrać wasze propozycje na 3 sezon. Moje propozycje:

Najbardziej bym chciała żeby nie było jakiegoś ,,nowego zuego charakteru" chciałabym.. Powrotu Discorda! Fajnie by było też powrotu Flutterchłopa (przepraszam ale uwielbiam tak mówić na Flutterguy'a) no i może jakiś odcinek skupiający się na Bloomie?

Bądźcie kreatywni! Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
enjoyy

SPITFIRE
Odcinek w stylu "Shit happens to Spitfire and she is grounded in Ponyville." - RainbowDash wyciągnie żółtego kuca z jakiejś fatalnej opresji, może ocali jej dupsko/honor, pozna jej wady, dowie się, że nie jest bogiem i że bycie Wonderboltem nie jest takie fajne/proste/przyjemne jak myślała...
Studio B! moar Spitfire please!

ocenił(a) serial na 10
rover4fun

Oj gorzej będzie jak taki odcinek wyląduje w Polsce. Bo chyba oglądałeś/aś Polską Spitfire xD? Ale po Angielsku tom byłoby fajne :).

enjoyy

A ja mam nadzieję że w trzecim sezonie wreszcie zobaczę jak Apple Bloom, Scootaloo i Sweetie Bell zdobędą swoje znaczki :-)

ocenił(a) serial na 10
crazy_race

O tak, i skończyć z odcinkami głównie poświęconymi tym szkrabom;) Oczywiście mogą występować, ale jako tło, a nie główne gwiazdy odcinków:)

SonOfAPlunder

Ta, już mogliby skończyć o tych uroczych znaczkach. Odcinki skoncentrowane na CMC są wg mnie najsłabsze. Oczywiście nie wszystkie, ale wiele. Z tej całej trójki lubię tylko Sweetie Belle (choć i ona potrafi mnie wkurzyć), Scoot jest w miarę znośna, natomiast Apple Bloom to jedna z najbardziej wnerwiających postaci w Mlp.

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Same postaci jeszcze mogą być, natomiast fabuła odcinków z nimi w roli głównej zwykle jest mniej ciekawa.

enjoyy

a mi sie marzy jak mowila Twilight w its about time Epic pony war :) :) albo cos na styl PRince of persia ...albo niech w koncu wroci Night mare moon niech pokaza jej historie tak samo Celestia : ) albo niech bedzie odcinek kolejny o przyszlosci Twilight :) podobal mi sie ten paradox czasu :) a najbardziej marzy mi sie odcinek MLP na podstawie 300 lub Incepcji albo matrixa :) fajne widowisko by bylo :) ale ogolem cokolwiek zrobia tworcy i tak bedzie bardzo piekne :) pozdrawiam :) Niech my little pony leci do konca swiata i jeden dzien dluzej :)

allen123

To wszystko bardziej by pasowało do My Little Pony Frienship is Magic The Movie.

ocenił(a) serial na 10
allen123

"a najbardziej marzy mi sie odcinek MLP na podstawie 300"-hah już widzę jak Fluttershy krzyczy This is Ponyville :)

kruk6666

Czy tylko mnie obchodzi co dalej z postacią Spike'a . Przydałoby się parę odcinków mu poświęconych albo rozwinięcie wątku z Rarity .

destroyer696

o spike sie martwic nie trzeba :) bedzie w odcinku Dragon Quest :) i prawdopodobnie w dwoch ostatnich odcinkach :)

ocenił(a) serial na 10
allen123

Oj, na pewno nie chciałbym odcinka MLP na podstawie jakiegokolwiek filmu, natomiast co innego jeśli chodzi o wplecione gdzieś na poboczu akcji akcenty z różnych filmów, tak jak było do tej pory:)

allen123

:P Ja jestem przeciwny odcinkom o czasie...
Nie wiem czemu, ale ostatni odcinek o tej tematyce w ogóle mi on nie spodobał, bo ..był trochę nudny, miał rozczarowujące zakończenie etc.
Być może również dlatego, że oczekiwałem czegoś innego/lepszego.
Swoją drogą ten odcinek kojarzył mi się z pewnym odcinkiem Lab. Dextera.

Dammoni

to zalezy od nastawienia :) ale tutaj treba bylo sie nagłowkowac o co chodzilo w its about time wiadomo byl paradoks czasu zalamanie czaso przestrzeni itp ale to mialo swoj sens i logike :) dlatego byl to odcinek ciekawy :)

ocenił(a) serial na 10
enjoyy

Po co wymyślać, jak i tak wiadomo że będzie epicko i wspaniale. A jeśli już to chciałbym zobaczyć jakieś nawiązanie do np. "Obcego" albo innego filmu Sci-Fi, jakby do Equestrii przylecieli jacyś przybysze z kosmosu, to by było dobre do jakigoś odcinka z Twilight:)

kruk6666

wystarczylo jedno slowo twoje ktore stalo sie epickie juz :) Alien w my little pony http://25.media.tumblr.com/tumblr_llf0rnfv8v1qzlck8o1_500.png :D prosze bardzo :) Alien to byloby cos wspanialego :) ale massz racje kazdy odcinek bedzie epicki i wspanialy tak szczerze to od 10 pazdziernika 2010 MLP jest najlepsze pod kazdym wzgledem :)

użytkownik usunięty
allen123

Wasza wyobraźnia po prostu nie mieści się na tym forum :)) pomysłów na odcinki jest pełno to nie kończąca się kopalnia pomysłów ...co do wojny w tej kreskówce to taką malutką chciał bym zobaczyć czemu nie ? ale nie zapominajmy że do kogo głównie ta kreskówka jest kierowana no ale mogę się mylić i Hasbro zmobilizuje się i da nam wspaniały 3 sezon liczę także na to że powstanie jeszcze w tym roku film MLP FIM

ta animacja jest skierowana do praktycznie wszystkich od dzieci po osoby dorosle i starsze
dla dzieci bo ta bajka uczy
dla osoby doroslych i starszych poniewaz zawiera wiele odnosnikow do popkultury :) od filmow po gry i wiele innych

użytkownik usunięty
allen123

Oczywiście animacja jest na największym poziomie , sam jestem zapalonym fanem My little pony :) i życzę jak najlepiej tej fenomenalnej kreskówce...co do tematu :) mogę się tylko domyślać ze znowu dadzą pierwszy odcinek nowej serii z czarnym charakterem tak jak było w przypadku 1 i 2 sezonu ,powinni dać chociaż jeden odcinek poświęcony Celesti i Lunie no i oczywiście więcej epizodów z M6

ocenił(a) serial na 10

Hm...bez urazy,ale sądzę,że Andrzej93 to Andrzej 92.

A co do powrotu Discord'a to myślę,że jest szansa w końcu John de Lancie będzie na bronyconie więc będzie okazja się go o to zapytać;)

użytkownik usunięty
Macintosh

Uważasz że ja jestem andrzejem92?:) dla mnie to obraża mówiąc ze ja jestem andrzejem92 nie jestem tak ograniczony jak tamci panowie :))

użytkownik usunięty

Dlaczego mnie obrażasz, co ja Ci zrobiłem?

użytkownik usunięty

Człowiek "normalny" nie drąży tematu ponad 2 miesiące na temat kto co powiedział na kogo powiedział kto zmienił temat a kto nie , mądry człowiek dał by sobie spokój a ty ciągle próbujesz psuć tu atmosferę allen123 wyraził po prostu swoje zdanie a ty próbujesz być mądrzejszy do czego ty dążysz ? ze co uklękniemy "o wielki panie wrzechmogący"przed tobą i będziemy się przed tobą kłaniali myślisz ze robisz wrażenie swoimi postami ?? o nie nie nie kochany mylisz się mam dość takich ludzi jak ty nawet nie rozumiesz pojęcia sarkazm zaraz się obrażasz o byle co ochłoń Celestia będzie zła :P

użytkownik usunięty

1. Oj nie, allen nie wyrażał swojego zdania, on kompletnie odszedł o tematu pisząc o jakiś kucykach i jakiejś "Porze na przygodę", a mnie chodziło tylko o sposób wystawiania ocen, żeby był merytoryczny.
2. Jestem uparty i akurat na to nic nie da się poradzić, bo to pozytywna cecha charakteru.
3. Miałem rację, kolejny maniakalny brony. Odwal się z tą celestą, ja jej takiego wała jak Polska cała. Tak jak ktoś mówił - to nie jest żadne bóstwo, tylko zwykły kucyk z kreskówki i myślisz, że ktoś normalny klękałby przed zmyśloną postacią? To już samo mówi za siebie...

użytkownik usunięty

Przeczytaj w spokoju jeszcze raz mój post :))) pisałem o tobie nie o Celesti a ty mi z klękaniem wyjeżdżasz :)

użytkownik usunięty
Macintosh

No ale skoro tak mówisz...mój kumpel rainbowcrash który wcześniej założył konto potwierdzi moje słowa :)

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem po co ludzie myślą że jesteś haterem. Ty masz przecież avatar z postacią z kucyków (Yay for Spike!). Tak czy siak coś o Spike'u? Z niecierpliwością czekam na powrót Sparity.

ocenił(a) serial na 10
enjoyy

Co do końcówki: Kurcze nie ten post. Przepraszam :(.

użytkownik usunięty
enjoyy

Nic się nie stało przypomniałeś mi tym postem odcinek kiedy spike miał urodziny i tak się rozkręcił ze chciał od wszystkich prezenty przez swoją chytrość stał się wielkim monstrualnym smoczyskiem którego nawet wonderbolts nie mogło pokonać :) ale na szczęście rozjaśniło mu się w główce kiedy spostrzegł rubin który podarował Rarity :) oj przepraszam opisałem połowę odcinka :)

ocenił(a) serial na 10

Spokojnie widziałam go i powiem - to jeden z moich ulubionych :).

użytkownik usunięty
enjoyy

Racja poniosło mnie troszkę przepraszam ale wiesz nie nienawidzę jak ktoś mnie oskarża o takie rzeczy :) ten ostatni odcinek bardzo mi przypadł do gustu tylko nie potrzebnie spoiler oglądałem przy następnym odcinku tego nie zrobię :)dobrze ze dowiedziałem się o stronce BronyTV za dwa dni o 19 wielkie oglądanie :)

użytkownik usunięty
enjoyy

Wiesz olał bym to ale nie chcę aby ktoś miał do mnie pretensje wiesz o co chodzi;) właśnie ten andrzej95 coś mi napisał w temacie ale nie zwracam uwagi na to :)

użytkownik usunięty
enjoyy

Nie myślą, że jest haterem, tylko myślą, że jest Andrzejem92 (No dobra, nie wysiliłem się w tej wypowiedzi), a on na to zaczął mnie obrażać.

użytkownik usunięty

On mówił o mnie "Hm...bez urazy,ale sądzę,że Andrzej93 to Andrzej 92." czytanie że zrozumieniem :)

użytkownik usunięty

Przecie rozumiem, że nazywa Cię Andrzejem92, ale obrażasz Mnie, a nie tamtego Andrzeja.

użytkownik usunięty

Co z tego ? nie będę się powtarzał niech nawet piszę ze jestem batmanem mnie to nie obchodzi ogarnijcie się ludzie daj sobie spokój 2 miechy siedzisz tu i walczysz zachowujesz się Pyrrus :) ogar ogar ogar głowę pod zimną wodę przejdzie Ci

użytkownik usunięty

Literówki

użytkownik usunięty

Nie rozumiem, do czego niby masz zamiar zmierzać, wątpisz w to, że czytałem post macinstocha, to udowadniam, że czytałem, a ty wyciągasz dalej wypowiedź z kontekstu.

użytkownik usunięty

Szkoda że nie rozumiesz słowa SARKAZM przeczytaj jeszcze raz mój post potem się zastanów co autor miał na myśli :)

użytkownik usunięty
Macintosh

Może lepiej nie pisz takich rzeczy, bo to ja za to jestem obrażany, a nie ty.

użytkownik usunięty
Macintosh

Nawet jeśli, to już i tak konto jak widać zostało usunięte, czyli, że nie ma już problemu.

użytkownik usunięty
enjoyy

Liczę na odcinek z Luną i Celestią w roli głównej ciekawi mnie ich historia, chciał bym również powrotu Trixie oraz jeden ostateczny o CMC :)

użytkownik usunięty

DOKŁADNIE te same propozycje przyszły mi na myśl ^^
Ja mam nadzieję że CMCki dostaną te plamki nie wiem niech je sobie namalują nawet i zostawią czas antenowy dla ważniejszych spraw. Np. właśnie Celestia i Luna- dwie najważniejsze postaci uniwersum a JEDNA miała tylko JEDEN odcinek, I say, what the hay? Poza tym wogóle jakby się twórcy starali uniknąć pokazywania czegokolwiek w ich relacjach, może to by było odrobinę zbyt poważne? Nie wiem.
BTW w 3 sezonie Luna powinna utworzyć własny oddział, jak M6 Celestii, nie muszę pisać kto byłby żywiołem magii? XD

ocenił(a) serial na 10
enjoyy

Mogli by zrobić więcej nawiązań do pop-kultury, np. do Gothica i zrobić taka epicką wojna kucyków z orkami:)

ocenił(a) serial na 10
lukas_filmaniak

Wojnę...

użytkownik usunięty
lukas_filmaniak

Krew i flaki dosłownie wszędzie, ciała, płonące budynki, istny mord. Obawiam się że nie przejdzie ^ ^ Chyba że twórcy wymyślili by coś jak w odcinku Over a Barel w którym to pistolety/pociski były zastąpione cistami. Balonowe miecze FTW !

ocenił(a) serial na 10

I wojna na poduszki!

użytkownik usunięty
enjoyy

A tak serio nikt oprócz mnie nie chciałby zoczyć Inkie i Blinkie chociaż w jednym odcinku?

użytkownik usunięty

Ja bardzo bym chciał je zobaczyć ciekawe czy są takie jak pinki pie

użytkownik usunięty

właśnie mam nadzieję że to są kompletne przeciwieństwa Pinkie, taki odcinek byłby grejt XD