PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7786
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia
Vivique

aha

ocenił(a) serial na 9
Vivique

Dobrze wiedzieć.

użytkownik usunięty
speiderman

Nostalgia Criticu, co tu robisz?

ocenił(a) serial na 10
Vivique

Nobody cares...

użytkownik usunięty
Vivique

Padłeś? Powstań. Powerade.

Vivique

Aleś ty oryginalna. Aż mi odbyt rozerwało.

ocenił(a) serial na 10
Vivique

Bardzo inteligentny serial, masz z tym jakiś problem?

MisterGonzo

Nie mam problemu, niemniej nie zamierzam go oglądać. Fakt, że filmweb go dla mnie przypasował cholernie mnie zdziwił. Tyle w temacie.

Vivique

Oceniłaś dobrze kilka animacji i filmów familijnych więc Ci dopasował.

crazy_race

Przy poprzednim koncie, na którym z animacji i filmów familijnych miałam ocenione tylko i wyłącznie te same pozycje co tutaj, nie zaproponowano mi tego serialu. To pierwsza sytuacja, gdzie filmweb poleca mi serial w ogóle nie w moim guście, twierdząc przy tym, że aż na 88% może mi się spodobać. Prawdopodobnie jest to wina tego, iż na tym koncie mam ocenionych stosunkowo mało filmów, ale mimo to wtopa ze strony filmwebu jest.

ocenił(a) serial na 10
Vivique

Nie w twoim guście nawet nie oglądając?

Rozumiem o co ci chodzi i nie zmuszam cię do oglądania ale troszkę źle tutaj sformułowałaś zdanie.

Betarius

Sęk w tym, że jeden odcinek widziałam i zachwycona bynajmniej nie jestem.

ocenił(a) serial na 10
Vivique

Jeden odcinek na 63 i tak, więc wciąż mój punkt stoi. Troszkę źle sformułowane zdanie, ale to tylko moje czepialstwo.

Betarius

Masz rację, ale ja właśnie oglądając pierwszy odcinek danego serialu stwierdzam czy będę oglądać go dalej czy nie. W tym przypadku padło na nie.

ocenił(a) serial na 10
Vivique

Nie mam z tym żadnych problemów. Po prostu jestem troszkę czepialski.

ocenił(a) serial na 10
Vivique

Oglądałaś 1 odcinek, jak zgaduję był to 1 odcinek 1 serii, a wszyscy fani wiedzą że 1 odcinek jest podzielony na 2 części czyli 1 i 2 odcinek. Tyle w temacie.

dydzia10

Co nie zmienia faktu, że mi się nie podobał...

Vivique

wiesz co to znaczy "bezstronność"?

mama_3

Zasmucę cię faktem, iż wiem co to bezstronność. Słowo to zostało przeze mnie użyte w formie ironicznej. Przytoczę tu pewną historię: Po obejrzeniu Hobbita wychodzę z moim 9-letnim kuzynem z kina. Pyta mnie: - I jak ci się podobało?
Na co ja odpowiadam:- No, zarąbisty. -
Mój kuzyn: - Ale ty bezstronna jesteś (bez cienia ironii, przekonany, że wyraził się poprawnie).

Jakoś zapadło mi to w pamięć, a że dopiski przy ocenie traktuje jako coś dla mnie, tak też sobie dopisałam. :)

Vivique

A to przepraszam.

Vivique

92 % O_O

użytkownik usunięty
Vivique

89% OMG

Vivique

94% ... NIE OGLĄDAM

Vivique

93%... za co?!

użytkownik usunięty
Vivique

U mnie było 72% w moim guście, a musiałem dać 1/10. Nie lubię aż tak oszukiwać gustomierza