Sprawdź w słowniku, co znaczy słowo "fanatyk" :) I nie używaj tego słowa z dopełniaczem, bo to aż boli...
Długo jescze bedziesz się mnie czepiać ? Nie masz nic innego do roboty niż wkurzanie nastolatek ? Skoro jesteś taki dorosły i mądry to daj mi już spokój .
Nastolatek? Ty jeszcze dziecko jesteś :) I tak, będę się czepiać, dopóki nie zmądrzejesz :) Ale nie płacz, nie jesteś jedyna. Jestem błędnym rycerzem w lśniącej zbroi wykształcenia, na rączym rumaku inteligencji, który na żyznych polach Internetu walczy z wiatrakami głupoty, tępoty i niedouczenia. Nie moja wina, że jesteś uosobieniem tego, co zamordowało Internet jako narzędzie wymiany poglądów i idei pomiędzy wykształconymi ludźmi, jakim go pamiętam ze swojej wczesnej młodości.
To gramatyczny fanatyk tacy czepiają się o najmniejszy błąd najlepiej go olać :)
Tak to jest, jak się rozum na awatara wystawia zamiast zostawić sobie w głowie :P
A potem wyrastają nam takie intelektualne golemy, dla których trzeba robić egzaminy gimnazjalne, których nie można nie zdać, obniżać do 30% próg zdawalności matury i przemieniać maturę z matematyki w cyrk (LOGIKA!!!). Czego Joasia się nie nauczy, tego Joanna nie będzie umiała (na szczęście chociaż kasa fiskalna w Biedronce nie jest taka skomplikowana w obsłudze, za to już terminal do płacenia kartami chyba przekracza zdolności intelektualne znacznej części dzisiejszych gimbusów).
Żałosne to jest zaprzeczanie sobie samemu w zdaniu złożonym z 11 wyrazów, w tym 8 jednosylabowych (patrz: filmweb.pl/film/Igrzyska+%C5%9Bmierci-2012-504776/discussion/Ksi%C4%85%C5%BCka+m nie+rozczarowa%C5%82a+-+obejrze%C4%87+film,1951349#post_7965675 - zaczyna się gdzieś od połowy), i pyskowanie do ludzi, którzy w dobrej wierze zwracają Ci uwagę na tak rażące niechlujstwo intelektualne :) Takie indywidua należy sekować z najciemniejszych zakamarków Internetu.
Dobrze, może się pomyliłam ale już mam taki charakter, że jedtem uparta i ciężko mi coś wmówić ale odczep się ! Po prostu mam już dość twoich chamskich komentarzy !
Podaj jeszcze raz link to tej stronki w której Joasia popełnia tą "
karygodną "zbrodnie przeciwko naszemu językowi....
Nauczasz innych ale link źle wkleiłeś :P
Hmm... czyżby ich konta to było multikonto jednej osoby? Jeżeli nie, to nie pisz do lolobarolo i Joanny, bo to nie ma żadnego sensu. Oboje są siebie warci, chociaż lolobarolo jest "lepszy" :D (Czytałem tylko wspomniany temat i dyskusję tutaj...)
"Et tu, Gabby Gums" ? :D tamtych rozmów i tak nie biorę na poważnie brak mi rozrywki :) oni się lubią tylko wyznają to w inny sposób
Przyuważyłam że zrobiłeś napisy do nowych piosenek nawet niezłe to wyszło ja też parę tygodni temu zrobiłam napisy do pięciu piosenek może ocenisz jedną z nich ja tam nie widzę błędów ale wole być pewniejsza
http://www.youtube.com/watch?v=UodSkJRncTk
Może to przeznaczenie... :)
Albo po prostu błąd w obliczeniach gustomierza, który nie jest idealny.
Polecam obejrzeć te dwa 20 paro minutowe filmiki
http://www.youtube.com/watch?v=HFxYdFJH52A G1-G3 tutaj krótki filmik na temat starszych generacji
http://www.youtube.com/watch?v=H8N4XViT1IY tutaj filmik na temat tej najnowszej generacji czyli G4 ta"bajeczka" którą pokochało miliony :P
Ja mam 100% :P czy każdy będzie teraz zakładał temat i wyżalał się ile to on ma % ? W serialu "pora na przygodę" mam 98% chociaż nie lubie tego serialu..i co mam iść zakładać temat ?:D
1. nie 'przydzielają' tylko proponują. To takie 'a może by Ci się spodobało', nie 'oglądaj bo zaprosimy do Ciebie dwóch dobrze zbudowanych przyjaciół z Ukrainy'.
2. Oglądnij może odcinek, lub kilka. Mnie też zdziwiło to, że tak bardzo mi się to spodobało i nie mogę tego wyjaśnić do dziś, ale wg. mnie to naprawdę bardzo dobry serial i o ile jest się na tyle dojrzałą, żeby takie rzeczy nie odrzucały (po pewnym wieku już nie tratkuje się tego wg. schematu 'omg ale to dla dzieci', ja przykładowo oglądam kreskówki i nie wstydzę się tego.) to można uznać to po prostu za bardzo dobrze zrealizowany serial, zwłaszcza, że od drugiego sezonu jest masa nawiązań do popkultury, filmów, gier, seriali itp. Mnie udało się wyłapać takie nawiązania w prawie każdym odcinku. To taki ukłon w stronę starszych widzów, których jest bardzo dużo.
Dlatego też ja polecam. Bo nie wiesz czy nie lubisz jeśli nie znasz ;)
Jeżeli to bajeczka dla małych dzieci to wszyscy bronies są dziećmi ?:PP średni wiek oglądających ten serial szacuje się na 15-25 lat :P i są to głównie mężczyźni , ja sama do tej pory nie wiem co przyciągnęło wszystkich to tego serialu pomijam tutaj wszelkie nawiązania do poważniejszych dzieł trzeba znaleźć ogólny sens tego "globalnego fenomenu"
Twórcy i wydawcy serialu sami informują że jest to produkcja dla małych dziewczynek I ICH RODZICÓW. W wychowywaniu dziecka nie chodzi o to żeby mu puścić bajkę i pójść na balkon na fajkę, należy tą bajkę oglądać razem z nim żeby dziecko poprzez ten ruchomy obraz czuło więź z rodzicem. Ale żeby się rodzice nie 'zarzygali' tęczą podczas oglądania serial stworzono przystępnym dla dorosłego widza poprzez nawiązania do kultury i świat przedstawiony. Mnie też na początku zmyliły pastelowe kolory ale potem się okazało że słodka jest tylko oprawa serialu: mamy wyraziste postaci z wadami i problemami, mamy zło które trzeba zwalczyć i problemy nieco głębszej natury niż " które ciastko wziąć ". Sezon drugi jeszcze bardziej jest skierowany do dorosłego widza ale finał mnie osobiście po takim sezonie totalnie rozczarował.
sorry za DoublePosta ale muszę się pochwalić, 95% ^^ Co pacząc na fakt iż połowa ocenianych przeze mnie filmów to horrory, jest dość chore. (Pinkamena znów mieszała w gustomierzu...)
Porównaj sobie Kucyki z inną produkcją hasbro...np Truskawkowe Ciastko klasyczna bajka dla małych dziewczynek próbowałam nawet obejrzeć tą bajeczkę ale mój mózg nie wytrzymał tego :)