ostatnie 2 odcinki 2 sezonu to A Canterlot Wedding - Part 1 and Part 2 czyzby zaslubiny :) ciekawie sie zapowiada :) czyli jednak z tym bratem Twilight byla racja :)
Nie mogę się już doczekać, mam nadzieję że te odcinki będą równie dobre co końcówka 1-szego sezonu, albo i lepsze. Ciekawe jaką niespodziankę szykują nam twórcy, zwykle najlepsze zostawia się na koniec, oby tak było. Jednak odczuwam niepokój co do faktu zakończenia sezonu i tej dłuuugiej przerwy. Ale nic, pozostaje tylko czekać. Chyba za bardzo się przejmuję:)
Spokojnie :) nie ma sie co martwic :) ja wiem ze tak wspanialy serial ktory pokochaly miliony jest popularny lecz tworcy tez sa ludzmi :) tez potrzebuja pewnego odpoczynku i relaksu :) teraz to niech nasi aktorzy sie glowia jak zdubbingowac 2 sezon by byl rownie perfekcyjny ... co do odcinka mam wrazenie ze to bedzie Kucykowy slub stulecia :) xd.. ogolnie chyba najlepiej spedzic czas poprostu nie wiem rysujac tworzac fan fici itp :) juz mlp stalo sie takim fenomemem ze ludzie sami stworzyli piosenki :) 2 dzis widzialem naprawde ciekawe :) ... reasumujac Predzej czy pozniej Tworcy i tak nas zaskocza kolejnymi pieknymi odcinkami :)
Tak, wiem. Każdy ma prawo do odpoczynku, a twórcy MLP w szczególności. Muszą mieć czas żeby dobrze obmyślić trzeci sezon, by czasami nie stracił na jakości. A poza tym dopóki trwa szkoła, to nie mam się co martwić, bo cały czas mam zajęty. Więc o jakiejś twórczości będę myślał dopiero w wakacje:)
:) bedzie dobrze :) ja mam szkole policealna i studia historyczne :) w weekendy:) ale damy rade :) .. MLP nie straci na wartosci :) ona juz jest tak kompletna tak profesjonalna :) w wielu aspektach ze z nia mozna zrobic wszystko :) myslalem dzisiaj o jednej rzeczy mianowicie Quo Vadis My little pony w sensie jak tworcy podejda do 3 sezonu czy na podstawie np filmow czy na podstawie zrobienia odcinkow o postaciach epizodycznych typu Night mare moon Derpy Holty tolty czy poprostu zrobia taki remix jak w 2 sezonie ktory byl idealny w sumie 1 tez :) ja zyje w przeswiadczeniu ze co kolwiek zrobia i tak bedzie zapamietane na lata :) Pozdrawiam