Krótko i na temat: Czeka nas jeszcze minimum 5 sezonów serialu :)
http://www.equestriadaily.com/2014/02/hasbro-investor-webcast-information-eqg.ht ml
No i bardzo dobrze! Więcej MLP to dla mnie więcej radości :D Byle by tylko nie powstała następna generacja, bo od kiedy zaczęłam być fanką tej, to moim koszmarem stała się myśl o nowym serialu z kucykami D:
Sezonów nie robią jak najwięcej, za to definitywnie powinni powstrzymać się z robieniem następnej części Equestria Girls. Gdy obejrzałem trailer drugiej części to aż mnie zaczęło mdlić.
Druga część imo może być lepsza niż pierwsza. Ma być 12 piosenek, oraz zdecydowanie więcej muzyki co może wyjść filmowi na dobre, choć osobiście nie przepadam za samym filmem również. Serial o ile jest dla wszystkich to filmy są niestety dla młodego targetu. Niestety, ale Hasbro musi zarabiać na tym .
Jeśli ma to być musical to cała nadzieja w dobrej muzyce, na szczęście Daniel Ingram wie co robi. Mam tylko nadzieje że Rainbow Rocks, tak jak wskazuje na to nazwa, będzie bardziej Rock niż Pop. Swoją drogą zastanawia mnie jaki to powód wynajdzie Twilight żeby wracać do świata ludzi. Oby twórcy nie wymyślili żadnych głupot.
Właśnie ten wątek chyba będzie dosyć wtórny. Naprawdę nie mogę wykombinować żadnego porządnego powody by miała tam wracać. Może po prostu sama będzie chciała? Zobaczymy.
Może tamte dziewczyny odnajdą wejście do portalu i poproszą je o pomoc .-. hmm...tyle opcji.
Gdyby ktoś chciał podyskutować o MLP zapraszam na GG :D - Thunder Scrum,można poznać albowiem posiadam avatar z Vinyl :P
Jestem pewny że Vinyl Scratch dostanie własną piosenkę w Rainbow Rocks.Lecz jest prawdopodobieństwo że Hasbro nazwali ją Adagio Dazzle.Oby nie,nazwa nadana przez fandom bardziej mi się podoba,