PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=619268}

My Little Pony: Przyjaźń to magia

My Little Pony: Friendship Is Magic
2010 - 2020
7,4 7,8 tys. ocen
7,4 10 1 7786
6,5 2 krytyków
My Little Pony: Przyjaźń to magia
powrót do forum serialu My Little Pony: Przyjaźń to magia

Krótko i na temat: Czeka nas jeszcze minimum 5 sezonów serialu :)

http://www.equestriadaily.com/2014/02/hasbro-investor-webcast-information-eqg.ht ml

ocenił(a) serial na 10
Macintosh

I niech ich będzie jak najwięcej. Byle tylko na siłę nie zaczęli kręcić

ocenił(a) serial na 9
Macintosh

No i bardzo dobrze! Więcej MLP to dla mnie więcej radości :D Byle by tylko nie powstała następna generacja, bo od kiedy zaczęłam być fanką tej, to moim koszmarem stała się myśl o nowym serialu z kucykami D:

ocenił(a) serial na 10
Macintosh

Sezonów nie robią jak najwięcej, za to definitywnie powinni powstrzymać się z robieniem następnej części Equestria Girls. Gdy obejrzałem trailer drugiej części to aż mnie zaczęło mdlić.

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

Druga część imo może być lepsza niż pierwsza. Ma być 12 piosenek, oraz zdecydowanie więcej muzyki co może wyjść filmowi na dobre, choć osobiście nie przepadam za samym filmem również. Serial o ile jest dla wszystkich to filmy są niestety dla młodego targetu. Niestety, ale Hasbro musi zarabiać na tym .

ocenił(a) serial na 10
Macintosh

Jeśli ma to być musical to cała nadzieja w dobrej muzyce, na szczęście Daniel Ingram wie co robi. Mam tylko nadzieje że Rainbow Rocks, tak jak wskazuje na to nazwa, będzie bardziej Rock niż Pop. Swoją drogą zastanawia mnie jaki to powód wynajdzie Twilight żeby wracać do świata ludzi. Oby twórcy nie wymyślili żadnych głupot.

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

Właśnie ten wątek chyba będzie dosyć wtórny. Naprawdę nie mogę wykombinować żadnego porządnego powody by miała tam wracać. Może po prostu sama będzie chciała? Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
Macintosh

Może tamte dziewczyny odnajdą wejście do portalu i poproszą je o pomoc .-. hmm...tyle opcji.

ocenił(a) serial na 10
rewolwer12

Gdyby ktoś chciał podyskutować o MLP zapraszam na GG :D - Thunder Scrum,można poznać albowiem posiadam avatar z Vinyl :P

ocenił(a) serial na 10
kruk6666

Jestem pewny że Vinyl Scratch dostanie własną piosenkę w Rainbow Rocks.Lecz jest prawdopodobieństwo że Hasbro nazwali ją Adagio Dazzle.Oby nie,nazwa nadana przez fandom bardziej mi się podoba,

ocenił(a) serial na 10
rewolwer12

Chodzą plotki że Adagio Dazzle to jakaś zupełnie nowa postać.

ocenił(a) serial na 10
rewolwer12

A rzeczywiście, jest nawet na plakacie. Że też wcześniej jej nie zauważyłem( to jest klacz, dlaczego cały czas wydaje mi się że to facet?). Co do imienia to raczej na pewno Hasbro da swoją wersję. Tak jak ostatnio zmienili fandomowego Snowflake'a na Bulk Bicepsa.