Drodzy Bronies oraz Pegasisters Jako że nastał ten smutny czas gdzie musimy się
pożegnać z naszymi odcinkami z naszego ulubionego serialu przynajmniej do września
lub października(zależy to od amerykańskiego rozpoczęcia roku szkolnego), ogłaszam,
że...
że trzeba sobie z tym do cholery poradzić. Jako, że Bronies i Pegasiters z całego świata,
tworzą w tej chwili tysiące artów, filmów, fanfikcji i utworów, to weźmy swoje ploty(tyłki jak
ktoś nie rozumie) w troki i uczcijmy pięknie kolejny piękny koniec sezonu z należnym
szacunkiem tworząc co możemy w miarę naszych możliwości czasu i umiejętności. Mam
wielką nadzieję, że większość z was nie zniknie(gdyż nie miałbym z kim gadać) z tego
forum i dalej będzie je wspierać z całych sił :) Mam nadzieję również, że w miarę swoich
możliwości czasu i umiejętności będziecie również wstawiać swoje rzeczy dalej :)
Tutaj muszę podziękować serdecznie wszystkim tym, którzy czynnie jak i biernie(to do
ciebie rover:) nie obraź się) wspierali dotąd to forum i pomagali wznieść tutaj solidną
twierdzę otwierającą swoje szeregi dla wszystkich nowych użytkowników, którzy polubili
nasz fandom. Cieszę się, że nasze forum z tak małego rozwinęło się tutaj, i że staliśmy
się jedną duża rodziną.
Chciałbym również pozdrowić wszystkich naszych andrzejów , fejka(który nie pokazał już
tu swojego nosa), oraz innych którzy próbowali przebić nasze mury, lecz bez wielkiego
skutku. Również chciałbym powiedzieć dziękuję jednemu ,,nawróconemu", a mianowicie
Kamulcowi, który potrafił przemóc się i polubił serial :)
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy tutaj są zgromadzeni i z całego serca was
pozdrawiam. To już tyle ode mnie, nie będę was więcej dręczył :)
Wasz Anonim138
Amen
Lauren Faust niech będą dzięki...
Czy uważacie, że powstanie 4 sezon? Jakoś nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Bo to zdecydują po tym, czy 3 będzie zarabiał:P Po takim ostatnim odcinku mogę poczekać
jesli chodzi o sezony no to w 3 sezonie pisze ze bedzie w latach 2012 -2013 wiec pewno znow pelne 26 odcinkow wyjdzie :) ale skoro 2 sezony ktore juz sie skonczyly mialy swiatowy poziom to watpie by tworcy zrezygnowali z takiego diamentu :) musi byc 4 sezon i kolejne po nim :)
Nie czuję smutku. Raczej coś w stylu pustki. Bo do tej pory moim celem było oczekiwanie na premierę kolejnego odcinka, a że nie znam dokładnej daty kolejnego, to jestem trochę zagubiony. Mam nadzieję że szybko podadzą tę datę, bo nowe piosenki na długo mi nie starczą :)
A jeśli już przyszedł czas na refleksję i podsumowania :
Chciałbym podziękować osobom z tego forum (w szczególności : rover4fun oraz Paskins). Bo to oni pomogli mi, gdy po odkryciu MLP w mojej głowie trwała jeszcze walka, z samym sobą (zaakceptować kucyki czy je odrzucić), gdyby mnie wtedy nie nakierowali, pewnie porzuciłbym kucyki i nigdy do nich nie wrócił :)
W tym forum rzeczywiście jest coś magicznego, nie wiem dlaczego nadal je obserwuje. Mogłem przecież po ocenieniu nigdy więcej tu nie zaglądać, ale coś sprawiło, że zostałem tu na dłużej. Osoby takie jak allen123, anonim138, kitsuune, Mati9319, Gabby_Gums oraz ich wkład w to forum, na pewno długo pozostaną w mojej pamięci :)
Bo MLP łaczy ludzi :) ja rowniez dołaczam sie do podziekowan tutaj Anonimowi :) za rozmowy i za wiele dobrych porad :) Tobie za rowniez wiele konwersacji :) ktore wiele mi daly :) Kitsuune rowniez :) Gabby gums :) za rowniez wiele :) Grajkowi rowniez Matiemu :) Rainbow crash i wielu wielu innym oraz kamulcowi :) z ktorym pisze powiesc o mlp :) pisząc to troche mi nawet lzy leca :( ze to wszystko przeminelo juz :) ale rowniez zapamietam was na dlugo i Bardzo dziekuje za wiele czego tutaj doswiadczylem ale nie opuscze was :) w sercu i duszy bede o was myslec jako wielkich Fanach najpiekniejszego serialu w historii :) z MLP rowniez bede do konca zycia :) Pozdrawiam :) ale jeszcze bedziemy rozmawiac :) jak zacznie sie 3 sezon :)
Napewno po tym jak skonczyl sie 2 sezon pozostanie pewna próznia smutek nie chce mowic nawet agonia ale my jako Brony i pegasisters itp jestesmy pewna jednoscią rodziną ktora swietnie ze soba integruje i napewno wytrzymamy te kilka miesiecy bedziemy Tworzyc kreowac wiele rzeczy z mlp od artow czy nawet tworzyc wlasne fan fici itp zakladac tematy bo o mlp mozna mowic wiecznie :) Trzeba nawet mowic :) napewno dojdzie tutaj wielu nowych fanow :) Bedzie dobrze przetrzymamy to :) damy rade
I ta cholerna pustka i niewiedza co ze sobą zrobić. Na razie jest ok, ale pewnie ze 2 tygodnie i będę szajby dostawał.
No nic, pozdrowienia dla wszystkich fanów, którzy wytrwali do końca 2 sezonu i będą z nami w 3. I love and tolerate you all !
Time to respawn MLP: 11318400s
Jaki tam smutny ja będę oglądał w kółko i kółko 1 i 2 sezon aż nadejścia nowego... być może jakiś maraton MLP :)