PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678189}
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6901
8,7 3 krytyków
My Mad Fat Diary
powrót do forum serialu My Mad Fat Diary

03x01

użytkownik usunięty

Jak oceniacie pierwszy odcinek 3 sezonu?

użytkownik usunięty

mnie odcinek się podobał, uważam, że całkiem przyzwoity początek sezonu. :) zastanawiam się, jak rozwinie się wątek Rae i jej pójścia na uniwersytet, tudzież zostania w Stamford. i na plus zakończenie odcinka, zobaczymy, jak się to potoczy. zastanawiam się też, o co chodziło z tym wołaniem Kestera po wypadku w samochodzie? to było chyba tylko w jej wyobraźni, bo nie sądzę, żeby on faktycznie tam był (?)

użytkownik usunięty

Też mi się wydaję, że to była tylko jej wyobraźnia spowodowana szokiem po wypadku, tak mi się wydaje ;)

Ja sama oceniam też całkiem dobrze odcinek, chociaż liczę na to, że jakoś ciekawie rozwinie się ten sezon. Zobaczymy co będzie dalej ;)

Też mnie ciekawi czy Rea zdecyduje się na studia czy zostanie w domu. Ale tego pewnie dowiemy się na koniec sezonu :P

ocenił(a) serial na 10

Dla mnie odcinek świetny, trzymający poziom poprzednich sezonów. Szczególnie udane sceny z Archiem i Finnem w mieszkaniu ;) + wypadek był "fajnym" wątkiem, dość niespodziewanym

ocenił(a) serial na 9

Odcinek mi się bardzo podobał, na początku myślałam, że właściwie w 3 sezonie nie będą mieli już nic ciekawego do pokazania, a tu miłe zaskoczenie, bo naprawdę dużo się działo :) Myślę, że ostatecznie Rae pójdzie na uniwersytet, tylko co z z Finnem... A wypadek, dość spore zadkoczenie dla mnie, szkoda Chloe... jak na początku jej nie lubiłam to teraz mi jej szkoda.

ale ciekawe dlaczego trzeci sezon ma tylko 3 odcinki, to zdecydowanie za mało!

użytkownik usunięty
kate_ford

sezon 3 będzie miał zapewne 6 lub 7 odcinków ;)

Ja akurat jak Chloe zatrzymała samochód spodziewałam się, że dojdzie do wypadku. Ale ciekawa jestem co z tego wyjdzie i co z nią będzie. Ja przewiduje że Rea pójdzie na uniwersytet a Finn pojedzie za nią, tak czuję ;)

na końcu drugiego odcinka było, że zapraszają na ostatni , cytuję "last ever episode", także nie wiem jak to będzie z innymi odcinkami. Podobno nie chcą wymyślać historii tylko zakończyć tak żeby było prawdziwie. Ale być może masz rację, i tego nam wszystkim fanom życzę :)

kate_ford

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_My_Mad_Fat_Diary_episodes#Series_3_.282015 .29

użytkownik usunięty
kate_ford

nie oglądałam jeszcze drugiego odcinka ;)

ocenił(a) serial na 10
kate_ford

Właśnie jestem po seansie drugiego odcinka i też to usłyszałam! Z przejęciem wchodzę na weba a tam w trzecim sezonie zaznaczone są tylko 3 odcinki :( Szczerze? Trochę rozpaczam z tego powodu :(

użytkownik usunięty
aria

Właśnie też widzę :D

Ja dodaję właśnie drugi odcinek na zalukaj. Jestem trochę zawiedziona bo w sobotę dodałam pierwszy a dopiero dzisiaj go zaakceptowali na stronie.