mnie odcinek się podobał, uważam, że całkiem przyzwoity początek sezonu. :) zastanawiam się, jak rozwinie się wątek Rae i jej pójścia na uniwersytet, tudzież zostania w Stamford. i na plus zakończenie odcinka, zobaczymy, jak się to potoczy. zastanawiam się też, o co chodziło z tym wołaniem Kestera po wypadku w samochodzie? to było chyba tylko w jej wyobraźni, bo nie sądzę, żeby on faktycznie tam był (?)
Też mi się wydaję, że to była tylko jej wyobraźnia spowodowana szokiem po wypadku, tak mi się wydaje ;)
Ja sama oceniam też całkiem dobrze odcinek, chociaż liczę na to, że jakoś ciekawie rozwinie się ten sezon. Zobaczymy co będzie dalej ;)
Też mnie ciekawi czy Rea zdecyduje się na studia czy zostanie w domu. Ale tego pewnie dowiemy się na koniec sezonu :P
Dla mnie odcinek świetny, trzymający poziom poprzednich sezonów. Szczególnie udane sceny z Archiem i Finnem w mieszkaniu ;) + wypadek był "fajnym" wątkiem, dość niespodziewanym
Odcinek mi się bardzo podobał, na początku myślałam, że właściwie w 3 sezonie nie będą mieli już nic ciekawego do pokazania, a tu miłe zaskoczenie, bo naprawdę dużo się działo :) Myślę, że ostatecznie Rae pójdzie na uniwersytet, tylko co z z Finnem... A wypadek, dość spore zadkoczenie dla mnie, szkoda Chloe... jak na początku jej nie lubiłam to teraz mi jej szkoda.
sezon 3 będzie miał zapewne 6 lub 7 odcinków ;)
Ja akurat jak Chloe zatrzymała samochód spodziewałam się, że dojdzie do wypadku. Ale ciekawa jestem co z tego wyjdzie i co z nią będzie. Ja przewiduje że Rea pójdzie na uniwersytet a Finn pojedzie za nią, tak czuję ;)
na końcu drugiego odcinka było, że zapraszają na ostatni , cytuję "last ever episode", także nie wiem jak to będzie z innymi odcinkami. Podobno nie chcą wymyślać historii tylko zakończyć tak żeby było prawdziwie. Ale być może masz rację, i tego nam wszystkim fanom życzę :)
Właśnie jestem po seansie drugiego odcinka i też to usłyszałam! Z przejęciem wchodzę na weba a tam w trzecim sezonie zaznaczone są tylko 3 odcinki :( Szczerze? Trochę rozpaczam z tego powodu :(