PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678189}
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6901
8,7 3 krytyków
My Mad Fat Diary
powrót do forum serialu My Mad Fat Diary

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

Wiadomo już może czy będą kręcić 3 sezon?

użytkownik usunięty
nomeda

Jeszcze nie wiadomo :(
http://25.media.tumblr.com/6dc487296deaa001e122c4c0e7f7cd9f/tumblr_n2xsotCwvQ1sx yy3mo3_500.jpg

ocenił(a) serial na 10

MUSI być! ;( inaczej nie przeżyje!

ocenił(a) serial na 10
BialyBialas

Lepiej, żeby nie robili ;)
Tak jest idealnie.

ocenił(a) serial na 8
mantasek

dokładnie. żal, bo uwielbiałam bohaterów. ale taki happy end w końcówce, że siłą rzeczy nie chcę zmian ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanillia

Będę bardzo zdziwiona jeśli zrobią ten sezon, bo pozamykali wszystkie możliwe wątki:
[SPOLIER]
Archie i Chop pogodzeni
Archie wyznał rodzicom i znajomym, że jest gejem
Chop i Izzy wrócili do siebie
Matka i Rae znów się rozumieją
Rae i Karim, już jest normalnie
Rae i ojciec, dała sobie spokój
Rae i Finn, wszystko idealnie
Rae i Chloe, cudowne przyjaciółki
Rae i Kester, skuteczna terapia
Rae i Liam, bezbolesne rozstanie
Poza tym Rae akceptuje siebie, uwielbia swoja siostrę i nie rezygnuje z koledżu.

Z czego tutaj stworzyć ten trzeci sezon?

ocenił(a) serial na 9
mantasek

Myślę, że narodziny dziecka to dopiero początek...Rae będzie się musiała zmierzyć z nową sytuacją: małe dziecko w domu. Chwilowo między nią a jej mamą jest ok, to samo co do Chloe, ale to może jeszcze ulec zmianie. Poza tym co z tym Ianem, u którego siedziała Chloe? Ponoć miał ją ścigać?
No i co do terapii - to chyba nie działa tak raz na zawsze...

ocenił(a) serial na 10
emowersjademo

Święta prawda. :) Ja bardzo bym chciała, żeby nagrali 3 sezon, mimo tego, że już niby tak świetnie wszystko się skończyło.
P.S.. Gdzie mogę obejrzeć 6 i 7 odcinek. Czy w ogóle jest gdzieś z napisami, bo widziałam tylko po angielsku ?

ocenił(a) serial na 9
Paulina69_filmweb

Ja oglądałam w oryginale na dailymotion, z napisami jeszcze nie...w innych wątkach ktoś coś polecał, zajrzyj :)

ocenił(a) serial na 9
Paulina69_filmweb

Tutaj można cały serial obejrzeć z napisami :) http://seansik.tv/series/15851

użytkownik usunięty
Paulina69_filmweb

zalukaj to - jest cały sezon :D

ocenił(a) serial na 8
mantasek

Zgadzam się całkowicie. Wątki pozamykane, wszyscy pogodzeni ze sobą i ze wszystkimi. Byłoby fajnie obejrzeć jeszcze coś takiego, ale prawda jest taka, że "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść" ;)

użytkownik usunięty
misssalissa

jestem przy 3 odc 2 sezonu.. :D ale nie mogę wytrzymać.. czy Rae wróci do Finna?

ocenił(a) serial na 10
nomeda

Mam nadzieje, ten serial jest najlepszy. :)

użytkownik usunięty
nomeda

Wciąż nic
http://37.media.tumblr.com/c1cfb446d2c66a52f10c96920ff1eea4/tumblr_n3d9fjXQbj1s5 kwaeo1_500.png
http://24.media.tumblr.com/ec159ac71fc5969ccf1b1771e1e14547/tumblr_n3kjm9wgqT1qg m7eio1_500.png

ocenił(a) serial na 9

ja z nadzieją czekam na kolejny sezon.2 to zdecydowanie dla mnie za mało ... nie ukrywam swojego rozczarowania ;c

nomeda

ja chcę 3 sezon, przecież można jeszcze tyle pokazać.. może Chloe wreszcie znajdzie chłopaka odpowiedniego dla niej, Archie też się zakocha, może być pokazana sytuacja jak już będzie siostra Rae i czy na pewno zniknęło to 'napięcie' między nią a mamą i jest okej, czy związek Rae i Finna tym razem wypali. bardzo chciałabym kolejny sezon no :(

kerful

Ja bym chciała jeszcze zobaczyć jak Rae chudnie ;c Od początku na to liczyłam.

Jala_Nulewicz

Mogą wymyślić na prawdę wiele nowych problemów. Żyję z nadzieją na kolejny sezon :D
Świetny serial <3

ocenił(a) serial na 9
kochamxx

coś już może wiadomo?

ocenił(a) serial na 8
Jala_Nulewicz

Wątpię moja Droga, żeby to się stało.

ocenił(a) serial na 10
nomeda

Niechby spróbowali nie kręcić...

ocenił(a) serial na 8
nomeda

Taka tutaj cisza.. :( Coś wiadomo?
W 2 dni pochłonęłam dwa sezony i cały czas czuję niedosyt.

ocenił(a) serial na 10
Defacto

Ja właśnie dzisiaj skończyłam ostatni odcinek drugiego sezonu.. Jestem w niebo wzięta :D Genialny. I gdyby tylko był trzeci sezon skakałabym ze szczęścia. Myślę, że pomimo wielu zakończonych wątków, można jeszcze coś w ich życiu pomieszkać tak, że wyjdzie kolejna rewelacyjna część :D

ocenił(a) serial na 8
bombel23

Zgadzam się całkowicie! Zawsze uważałam, że coraz większa ilość sezonów jest na niekorzyść serialu, ale to jest pierwszy w życiu wyjątek :D Tutaj naprawdę można by było coś jeszcze ciekawego stworzyć w 3 sezonie. Pozostaje mi jedynie obejrzeć serial raz jeszcze od początku, jeśli jednak ktoś dowiedziałby się o możliwej kontynuacji, proszę, dajcie znać :))

ocenił(a) serial na 10
Defacto

Dwie godziny temu na oficjalnym facebooku MMFD pojawił się taki obrazek : https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10346318_6238001843990 69_4052638618543090516_n.jpg?oh=d8a623ec23782fae0d9a3526b77e98ee&oe=551121F8. A Sharon Rooney na swoim twitterze tak jakby potwierdza, że będzie trzeci sezon :))))

ocenił(a) serial na 10
twiggviolence

Dokładnie, jest już potwierdzenie, że MMFD bedzie przedluzony o 3. sezon.:) Tak szczerze straciłam już nadzieję na powstanie kolejnej serii, a tu taka miła niespodzianka dzisiaj!:) Wczoraj wchodziłam jeszcze na forum, że może coś mnie ominęło i nie zauważyłam jakiegoś wpisu o kontynuacji albo zakończeniu. Nie mogę się doczekać powrotu paczki:)

ocenił(a) serial na 7
nomeda

Jeju wkręciłam się w ten serial nieoczekiwanie zupełnie bo na początku jakoś tak oglądałam bez przekonania aż nagle boom złapał mnie w swoje siła.

TrefnaPanna

A ja od początku byłam zachwycona. Może to dlatego, że ogólnie mam słabość do angielskich produkcji ;)