PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678189}
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6901
8,7 3 krytyków
My Mad Fat Diary
powrót do forum serialu My Mad Fat Diary

3X03 Opinie

ocenił(a) serial na 8

Przed chwilą oglądnęłam 3 odcinek 3 sezonu. Czuję pustkę w sercu. Przy ostatnim ujęciu siedziałam bez ruchu przez 2 min przetwarzając wszystkie wydarzenia które miały miejsce w tym odcinku. Fin nie jest z Rea? Całował się z tą małpą Katie? Cała paczka się rozbije w różne strony świata?To już koniec? Odcinek myślę , że na plus bo nareszcie Rea zrozumiała , że za bardzo się nad sobą użalała i wszystkich przez to przygnębiała (muszę tutaj po części przyznać racje Katie , ale nie w 100%) .Więc to już koniec? To...przykre. Nie raz Rea mnie denerwowała i miałam ochotę walnąć ją z liścia , żeby się ogarnęła , ale będzie mi jej brakować :( Jeśli jednak to naprawdę koniec to muszę przyznać , że cały serial został świetnie podsumowany i zakończony. Z trudem muszę powiedzieć , że nie warto robić kolejnego sezonu , gdyż ostatni odcinek był idealny , chodziaż wyobrażałam sobie raczej połączenie Finn- Rea jako para , a nie kumple.
Tak wiec to chyba by było na tyle .
Mam nadzieję , że i wy podzielicie się swoimi opiniami :)
Pozdrawiam!

tynka3300

Muszę to zrobić, wybacz ale pisze się RAE a nie rea. Nie wiem, 90% ludzi popełnia ten błąd. I mnie to strasznie drażni,aaa

ocenił(a) serial na 8
Tajemniczyukrytyedzio

Haha , dzięki , że mi to uświadomiłaś/łeś :)

ocenił(a) serial na 10
tynka3300

Ja się strasznie rozczuliłam. Zakończenie sprawy z Finem bardzo fajne, bo przecież nie mógł ją wstrzymywać w pójściu na przód, a Rae powiedziała przecież, że choć teraz nie są razem nie znaczy że nigdy nie będą (czy jakoś tak). W każdym razie otworzyła furkę na dalsze możliwości w przyszłości i to mi się podoba.
Jedna myśl mi przyszła do głowy po zakończeniu seansu: JA CHCĘ SERIAL O TYM CO U NIEJ SŁYCHAĆ W COLLEGU!!!!

ocenił(a) serial na 10
tynka3300

Mnie osobiście odcinek się nie podobał i z tego względu każdemu, kto będzie chciał zacząć oglądać MMFD, doradzę, żeby skończył na sezonie 2, którego zakończenie było IDEALNE. Główny minus to oczywiście rozstanie Rae i Finna, ale też sam taki dość negatywny wydźwięk. W finale sezonu 2 Rae zdawała się myśleć już w pełni pozytywnie, polubiła swoje ciało i pokazała je Finnowi, natomiast w sezonie 3 znowu zaczęła mówić, że nie pasują do siebie i że one jest dla Finna za brzydka.
Nie wiem... jakoś mi to nie pasuje. Mam też wrażenie, że serial pomagał wielu nastolatkom podobnym do Rae i dla nich cały 3 sezon po drugim mógł się okazać przygnębiający, pomimo wyjazdu do Stanford.