PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678189}
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6901
8,7 3 krytyków
My Mad Fat Diary
powrót do forum serialu My Mad Fat Diary

My Mad Fat Diary

ocenił(a) serial na 10

wiecie kiedy ma byc nastepny sezon ? doczekac sie nie mozna :)

ocenił(a) serial na 8
Ash9898

Na tumblr widziałam plakat z datą "styczeń 2014". Ile w tym prawdy - nie powiem, ale to wydaje się być możliwe.

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

A ja się zastanawiam, czy na pewno potrzebujemy drugiego sezonu...? Wiadomo, sama nie chcę się jeszcze rozstawać z ukochanymi bohaterami, ale...tą historię właściwie można uznać za pełną i jestem zadowolona z takiego zakończenia :)

ocenił(a) serial na 10
lovegood

Nie zgadzam się z twoją wypowiedzią - ten serial ma jeszcze tyle predyspozycji, tyle wątków, które mogłbyby sie zdarzyć! Pływam w morzu scenariuszy które mogłabym ci podać na tacy i to samo na pewno - mam nadzieje- mają reżyserzy tego serialu. Bo... Rae w swoich przemyśleniach i swojej prawdziwości - swoim humorem, epitetami i docinkami - trafia do mnie jak nikt inny. Szczególnie w serialach, filmach. Nie zamykaj tej niedopisanej książki bo mam nadzieje że ten pierwszy sezon to było dopiero rozpoczęcie rozpędu i wszyscy aktorzy dostaną pełen angaż na następne kilka sezonów! :)

ocenił(a) serial na 9
paradoksalnaaa

Oczywiście zgadzam się z tobą, że historię można by rozwinąć na kilka sezonów...tylko boję się, że scenarzyści coś zepsują, że ta cudowna historia zostanie rozwleczona i będzie miała słabe punkty których teraz nie widzę...a tak to od pierwszej do ostatniej minuty ta seria jest dla mnie idealna. Po prostu za dużo razy widziałam, jak świetny serial podupadał z każdym kolejnym sezonem. No ale! W końcu to brytyjska produkcja, więc jest szansa na kolejną, wspaniałą historię :) I miejmy nadzieję, że się nie zawiodę.

ocenił(a) serial na 8
lovegood

"Second series

The show, which drew an average of 1.2 million viewers per episode, has been re-commissioned for a second series and it will begin filming in June/July 2013. It is set to air sometime during 2014. The second season will continue to air on E4, and will consist of another six episodes."
czyli w przyszlym roku mozna sie spodziewac ;))

http://en.wikipedia.org/wiki/My_Mad_Fat_Diary

użytkownik usunięty
Ash9898

Drugi sezon startuje w lutym:) Nie ma jeszcze dokładnej daty.