wszystkie odcinki są na i i t v . i n f o (przepraszam za te spacje, pełnych linków nie mogę wstawiać)
tylko że nie ma tam odcinka z napisami. No nic, pozostaje mi czekać, bo ich brytyjski akcent jest dla mnie nie do przejścia :D
Odcinek z napisamy można znaleźć na anyfiles, na razie trwa konwersja, ale myślę, że za niedługo powinien być dostępny na tym samym koncie, co odcinek pierwszy. Enjoy! :)
h ttps://mega.co.nz/#!O8IT2QoB!yIna_LH5TdbJqUoGs8HU124q7EEnaDnWYfGVpFQTtJc odcinek do pobrania za darmo z polskimi napisami, żaden hosting nie chciał ze mną współpracować :(
na jakiej zasadzie działa ten serwis? bo niby na tej stronce jest napisane ile procent jest już pobrane, ale przeglądarka nie pokazuje w ogóle, że jakiś plik się pobiera... więc to jakieś dziwne xD
Nieźle... Powinno być w Downloads (Pobranych), mi wszystkie pliki zawsze tam się zapisują :) chyba że masz ustawiony jakiś inny docelowy folder pobierania (chociaż nawet nie wiem czy tak można) :D
sprawdziłam, można :) przynajmniej w Firefoxie... jeśli korzystasz z Firefoxa, sprawdź w opcjach jaki masz docelowy folder i będziesz wiedziała, gdzie to się zapisało ;)