7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6907
9,0 2 krytyków
My Mad Fat Diary
powrót do forum serialu My Mad Fat Diary

Czy ma ktoś może pomysł, gdzie znajdę odcinek z polskimi albo z angielskimi napisami ?:)

ocenił(a) serial na 9
ulalala69

wszystkie odcinki są na i i t v . i n f o (przepraszam za te spacje, pełnych linków nie mogę wstawiać)

pudelica

tylko że nie ma tam odcinka z napisami. No nic, pozostaje mi czekać, bo ich brytyjski akcent jest dla mnie nie do przejścia :D

ocenił(a) serial na 8
ulalala69

Odcinek z napisamy można znaleźć na anyfiles, na razie trwa konwersja, ale myślę, że za niedługo powinien być dostępny na tym samym koncie, co odcinek pierwszy. Enjoy! :)

ocenił(a) serial na 8
Pancza_2

Po wielkich problemach proszę - http://w ww. youtube.com/watch?v=z DwVGVmplBc

ocenił(a) serial na 10
Pancza_2

już zablokowali filmik :(

ocenił(a) serial na 8
mantasek

Wiem, walczę z innymi hostingami, bo anyfiles odmówił współpracy.

ocenił(a) serial na 8
ulalala69

h ttps://mega.co.nz/#!O8IT2QoB!yIna_LH5TdbJqUoGs8HU124q7EEnaDnWYfGVpFQTtJc odcinek do pobrania za darmo z polskimi napisami, żaden hosting nie chciał ze mną współpracować :(

ocenił(a) serial na 9
Pancza_2

na jakiej zasadzie działa ten serwis? bo niby na tej stronce jest napisane ile procent jest już pobrane, ale przeglądarka nie pokazuje w ogóle, że jakiś plik się pobiera... więc to jakieś dziwne xD

ocenił(a) serial na 9
Pancza_2

Ok, pobrało się jak trzeba :) dzięki wielkie! :)

agatakoniak

Tez to pobrałam ale nie moge nigdzie znaleźć na komputerze..

ocenił(a) serial na 9
Request_

Nieźle... Powinno być w Downloads (Pobranych), mi wszystkie pliki zawsze tam się zapisują :) chyba że masz ustawiony jakiś inny docelowy folder pobierania (chociaż nawet nie wiem czy tak można) :D

ocenił(a) serial na 9
agatakoniak

sprawdziłam, można :) przynajmniej w Firefoxie... jeśli korzystasz z Firefoxa, sprawdź w opcjach jaki masz docelowy folder i będziesz wiedziała, gdzie to się zapisało ;)

agatakoniak

Sprawdzałam w tym folderze na początku i nic. No trudno poczekam aż ktoś wstawi na i i tv

ocenił(a) serial na 9
Request_

wątpię, żeby miało być tam wkrótce z napisami... wstawiłam ten odcinek na pewną inną stronę, napisz do mnie prywatnie, jeśli nie za bardzo chce ci się czekać ;)