PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10012666}

My mieliśmy szczęście

We Were the Lucky Ones
2024
6,7 678  ocen
6,7 10 1 678
My mieliśmy szczęście
powrót do forum serialu My mieliśmy szczęście

Coś okropnego !! Co chwila zakłamanie i fałszywe przekazy . Totalna kupa , a nie film

ocenił(a) serial na 1
ChrisKrasz

A jaka była prawda?

ocenił(a) serial na 1
Rampampammstein

Mnie pytasz ? Było uwazać na lekcjach .

ocenił(a) serial na 1
ChrisKrasz

Czyli nie wiesz.

ocenił(a) serial na 1
Rampampammstein

Wiem , ale za moja wiedzę trzeba płacić , kub spróbowac ja posiąść poprzez naukę .

ChrisKrasz

Ciekaw jestem z jakiej rodziny pochodzisz. A może po prostu masz nieprawidłowo rozwiniętą osobowość? Takie postawy fanatyczno-ekstremistyczne to może są powszechne wśród talibów na pograniczu afgańsko-pakistańskim, ale w Polsce ten rodzaj oszołomienia sugeruje problemy, jakby to rzec, mentalne. Raczej poważne.

ocenił(a) serial na 1
per333

Naprawdę ? Naprawdę ktoś kto ma budynek jako zdjecie profilowe i nick "per333" pyta mnie z jakiej rodziny pochodzę . Jakie jeszcze granice hipokryzji i zwykłego chamstwa można przekroczyć ? Pisz dalej ty / ta / to te swoje chore ublizenia , bo takie stwory jak ty tylko na to stać .

ChrisKrasz

Chłopcze, każdy twój wpis dowodzi, że jest z tobą coś wyraźnie nie tak. Może jesteś opóźniony w rozwoju? Masz sposób rozumowania osoby ewidentnie ułomnej. A jeśli dodamy do tego skrajne, ekstremistyczne poglądy, być może ocierające się o nazistowskie, to pojawia się szerszy obraz twojej osoby. Nadal mnie ciekawi kim byli twoi dziadkowie i pradziadkowie w czasie wojny, czym się zajmowali, jaki mieli stosunek do tego, co naziści robili Żydom i czy też brali w tym udział.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ChrisKrasz

I jeszcze ten język rodem z meliny pijackiej. Łamana polszczyzna. Wszystko się zaczyna układać w całość. Patologia w podręcznikowym wydaniu.

ocenił(a) serial na 1
per333

Won ! Trollu !

ocenił(a) serial na 7
ChrisKrasz

Dość dobrze znam historię plus słuchałem dziadków. Fenomenem jest to ilu z nich przetrwało ale antysemityzm to nic nowego.