Kto obstawia, że następnym ukochanym Marty będzie ten brunet co ma serce od Janusza? (Rafał Cieszyński bodajże te aktor się nazywa). I ciekawa jestem o co chodzi z Maksem i jego "powagą"?
Też tak uważam :P choć fajnie by było gdyby Marta zeszła się z Filipem. Ale na to już za późno bo on ma już swoją kobietę. Troszke dziwna w zachowaniu, przesympatyczna ale nie jest zła :)
A co do Maksa... hmm... może chodzi o kase... ciekawe co z nim ;p
No z Maksem na pewno chodzi o kasę, ale ciekawi mnie na co konkretnie tak jej potrzebuje? Ech dowiemy się po wakacjach może przed świętami Bożego Narodzenia ;-) I wtedy też pewnie zwiazek Marty rozkwitnie (i bedą wyrzuty sumienia, czy to etyczne itp)... P.S. A do Filipa w żadnym wypadku nie ma prawa wrócić po tamym co mu zrobiła! To by była nikczemna podłość, a dentystka trochę paradna, ale może być, są bardziej wnerwiające postacie w tym serialu... ;-)
A kto na przykład? :) Tylko nie mów, że Nicole :). Mnie ta dentystka chyba najbardziej drażni w tym serialu :).
Antosia to bardzo dobra, wszechstronna aktorka która powinna by dostać Oscara za kreację w "Na wspólnej" więc nie rozumiem twej wypowiedzi :D:D::D:D
Ech i po co ta prowokacja? Nikt sie nie da na to złapac... Antosie to tylko serialowa śmierć może ocalić przed totalnym wykpieniem... Powiedzić na nią drewno to obraza dla wszystkich drzew... Dla mnie Antosia jest swoistym fenomenalnym zjawiskiem, udowadniającym, że na tym świecie wszystko jest możliwe... Kto ją trzyma w tym serialu przez tyle czasu?! Nawet nie chce myśleć ile zarabia na... No właśnie na czym? Na dzieleniu wyrazów na sylaby? Czy na straszeniu brzydotą?! Koszmar!
Oby Twoje dziecko droga Asiulko nigdy nie 'straszyło brzydotą'. Winicie małą dziewczynkę, że jest brzydka?! Rozumiem, że może się nie podobać jej "gra aktorska", ale żeby w ten sposób pisać o dziecku? Ważne, ze my sami jesteśmy piękni młodzi i zdolni, prawda?:)
Ale załosna riposta... Czy gdyby to była np pływaczka i pływałaby baaardzo powoli z przerwami i z problemami to nie byloby problemu? Czy gdyby to była modelka i miałaby ok 150 cm wzrostu + nadwagę to byloby ok? Odpowiedź na wszystkie pytania brzmi NIE! Od każdego zawodu się czegoś wymaga. Pływak ma byc szybki, modelka wysoka i szczupła a aktorka ma grać i dobrze wyglądać (albo chociaz co najmniej dobrze grać). A ta mała ani nie gra, ani nie wygląda, a trzymaja ja w tym serialu już tyle lat jakby to nie bylo nikogo lepszego na jej miejsce... Sorry, ale bedpisać co o niej myslę! Jest tak samo utalentowana jak i ładna i jak wiem, że będa z nią sceny to w najlepszym wypadku wychodzędo kuchni zrobic sobie kolację, choc ostatnio w ogóle nie ogladam odcinków z jej udziałem... Uważam za calowicie niezasadne atakowanie mnie za isnie pawdy,ikawe czy gdyby największym łamagom płacono za to, że są w drużynie sportowej to czy opinia publiczna, by to akceptowała? Myślę, że pieniadze jakie zbiera ten potworek za jeden dzień zdjęciowy do czegos zobowiązuję! Niejeden górnik cały miesiąc tyra w kopalni za mniej niż ona dostaje za to jąkanie się i straszenie operatora i widzów! Jest beznadziejna, brzydka i wygląda jak niedorozwój! Moja bratanica ma 7 lat i jest duża lepiej rozwinieta intelektualnie. To coś zwane antosią to po prostu wypyrde TVN-u!
Nie tylko Ciebie. Mnie też. I też uważam, że to obrzydliwy bachor (piszemy przez "ch" :) ).
Heh sorki, ale to literówka, choć wygląda jak byk! Postaram sie bardziej zwracac uwagę czy wszystkie literki mi "kliklo", bo tez mnie rażą takie byki... A co do Antosi to nigdy i nigdzie nie widziałam większego beztalencia!
Antosia to bardzo dobra, wszechstronna aktorka która powinna by dostać Oscara za kreację w "Na wspólnej" więc nie rozumiem twej wypowiedzi :D:D::D:D
dentystka jest bardzo ładna :) ja tez nie chce za bardzo aby wracala do Filipa ale z drugiej strony oni bardzo pasowali do siebie :)
Też uważam, że dentystka jest ładna, a Marta niech sobie "pocierpi"... Choć długo to na pewno nie potrwa...
Na jakiejś stronie czytałam,że Marta zakocha się w Pawle (Cieszyński).Prawdopodobnie będzie też szukać innych osób,które otrzymały organy Janusza.Szkoda,że Janusz umarł.
Żeby sie tylko biedna Martusia nie zakochala we wszystkich biorcach organów po Januszu ;-) Ech już widzę te dylamaty typu "Jesteś ze mną bo mam JEGO serce i myslisz, że to ON!", "Nie Kochanie Janusz to już przeszlość, ale to cudowne, że chcesz zostać pilotem..."
Raczej zakocha się w tym biorcy nie wiedząc, że ma on pikawę Janusza. Kiedy się dowie zrobi mu awanturę, że jak mógł przed nią zataić tak ważny fakt! Rozejdą się przez to na parę odcinków, biorca podupadnie na zdrowiu, przez co Marta pokornie do niego wróci, aby nie stracić drugiego ukochanego. Przy okazji zmieni zdanie i stwierdzi, ze ta sytuacja to dar od Boga i wielki cud, że jest z kimś, kto ma w sobie cząstkę Januszka. :D
Skoro rzecz działa się w jednym szpitalu, gdzie dodatkowo pracuje brat Marty i to na kardiochirurgii, chyba nietrudno o wypłynięcie takiej informacji :)
chłopina nie wie, bo niby skąd? że jego serce miał pacjent leżący dwie sale od niego. Równie dobrze mógł to serce dostac od kogoś z Podlasia czy Śląska. I jeśli nawet, łamiąc tajemnicę lekarską Kamil powie Marcie, to nadal nie rozumiem, dlaczego ona miałaby jemu robić awanture? Przecież nie wiedział, ze posiada serce jej ex.
Wiem, że obowiązuje tajemnica lekarska, ale zawsze jakieś panie pielęgniarki mogą na ten temat plotkować i akurat "chłopina" to usłyszy. To jest serial, więc akcja musi być jakoś napędzana, dlatego właśnie wątpię, że wszystko pójdzie jak z płatka i ten wątek obejdzie się bez jakichkolwiek zawirowań.
wątpię, myślę, ze jak już cokolwiek sie wyda, to ten facet będzie ostatnią osobą, ktora się dowie, czyje to serce
Nawet jeśli ma być ostatnią osobą, to i tak się dowie. Wtedy być może on zrobi awanturę, bo pomyśli, że Marta wiedziała i jest z nim tylko dlatego, by mieć przy sobie cząstkę Janusza... Wiem, wiem, może ponosi mnie wyobraźnia, ale to jest także domena scenarzystów, więc wszystko jest możliwe :)
Żeby sie tylko biedna Martusia nie zakochala we wszystkich biorcach organów po Januszu ;-) Ech już widzę te dylamaty typu "Jesteś ze mną bo mam JEGO serce i myslisz, że to ON!", "Nie Kochanie Janusz to już przeszlość, ale to cudowne, że chcesz zostać pilotem..."
Powaliło ten Filmweb! Wczoraj nie chcialo mi dodac zadnego komentarza, a teraz mi powklejalo po kilka razy ten sam tekst!
Co najmniej od dwóch miesięcy trąbią w mediach, że Marta i ten pacjent będą razem...
no podobno bedzie Marta z tym pacjentem...w sumie chcialam bym aby znowu byla z Filipem bo bardzo mi pasuja do siebie jednak z drugiej strony po tym co zrobila nie chce zeby do siebie wracali. Co do Maksa to chyba ta kumiko jego miała albo ma z nim dziecko czy cos takiego bo widzialam w zwiastunie cos takiego było. :)
Albo Kumiko porzuciła Maksa dla jakiegoś bogacza i ten teraz niczym Wokulski chce zdobyć majątek, by ją zdobyc ;-)
Ja jeszcze nie widziałam zwiastunu, ale juz dzisiaj ostatni odcinek więc pokażą co się bedzie działo po wakacjach...
Oj myślę, że będzie się działo! Ale najbardziej ciekawi mnie zachowanie Maksa, bo reszty to można się domyślać, a on jest dla mnie zagadką... Co do Kingi to myślę, że to jakaś gra. Wojtek oświadczy się Żanetce. Ale Maks jest zagadką...
No, Najbardziej podobało mi się zachowanie Rafała , który "wolał młodszą" :D co Ty o tym myślisz? A raczej Pani co o tym myśli? :)
Co prawda jestem duzo starsza od Ciebie, ale możesz mi mi pisac na Ty ;-) Mnie akurat Rafał rozczarował,nie tego się po nim spodziewałam, oj zawiódł na całej lini! A ta młodsza jest dużo gorsza od Agnieszki...
Jestem rocznkk 95 :) No, w sumie masz rację :) Na mnie, jako, że jestem młodym przed-dorosłym chłopkiem imponuje mi Iwona - dziewczyna Filipa :) Co o tym sądzisz? :)
Myślę, że to dobrze, że w dzisiejszych czasach są jesze młodzi mężczyźni, którzy sznują kobiety z zasadami :-)
Właśnie, jeżelli chodzi o ładne dupy w tym serialu....
Sądzisz, że ten brunet wspomniany przez Ciebie na samej góze zejdzie sięz Martą?
Tak, tak będzie, bo w ostatnim odcinku tego sezonu pokazywali fragment, jak Kamil mówił do tego, co dostał serce, że ma się nie zbliżać do jego siostry :) + ona mówiła do kogoś gdy szła po szpitalu, że czuje jego serce .. ♥