Jak wam się podoba nowy wątek z udziałem Danusi?
Osobiście uważam, że dobrze iż poruszono dosyć istotną kwestię, która dotyczy współczesnej młodzieży. A mówią, że TVP jest telewizją misyjną :D
dzisiejsza młodzież bardzo dobrze zna sie na seksie, wiec nie wiem po co poruszają taki temat, chyba tylko po to by było ostro i pikantnie
Nastolatki zawsze zachodziły w ciążę, i zachodzić będą. Takie życie. Za to historia pokazała, że im więcej młodym się o seksie mówi, tym więcej tych ciąż jest - polecam prześledzić jak się ma sprawa w UK, zamiast rozsiewać tutaj jakieś durne stereotypy.
jedyny serial który porusza tematy które faktycznie dotyczą Polaków, postacie są na maxa realistyczne. zadziwia mnie jaką kreatywność mają scenarzysci- ok czasem zdarza im się przesadzić jak z miłościa marty i radka pazury w którą nie dało sie kompletnie uwierzyć,ale generalnie wątki sa fantastycznie dospasowane szczególnie rodzinka Zimińskich
Mój ulubiony serial, uwielbiam go i mimo, że czuję się starsza o przynajmniej 50 lat oglądając go, wciąż siadam przed TV o 20:05 i z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki tego arcydzieła!
A co do wątku z udziałem Danusi, to bardzo mi się podoba. Dobrze, że w "Na wspólnej" poruszają takie sprawy, przynajmniej jest zabawnie.
Hahaha ja bym chciała mieć takie dosłowne lekcje na ten temat... za moich czasów (kilkanaście lat temu) to babka od WDŻWR wmawiała nam, że stanik można zacząć nosić, jak pierś będzie na tyle wisząca, że da radę włożyć pod nią ołówek, który nie wypadnie... gdybym jej uwierzyła to do dzisiaj bym nie nosiła :P Co za ciemnota!