Czyżby zośka i kuba wracają? w ilu odcinkach będą? a może wracają na stałe? :/ co to za głupi pomysł ja się pytam! Jak ich zobaczę to chyba wyłączę odcinek
ja bym wolała żeby wrócili lubiłam te postacie i jeszcze lubiłam : Bruna, Agatę Kwiecińską, Bożenkę, Martę, Mariolkę, Monikę, Zyberta, Małgosię Donovan, Orlicką, Pawicę , Mejera, Sambora, Patrycję, Drzewieckiego, jak była Dorota to lubiłam Dorotę, Gabrysię. Oglądałam kilka tych nowych odcinków i dla mnie te dzisiejsze na dobre to dno, powinni zdjąć to z anteny bo w ,, Złotopolscy " prawie każdy aktor, każda aktorka rezygnowała z grania w tym serialu i zdjęli to z anteny, a w ,, Na dobre i na złe " jest tylko Lena, Latoszek, Tretter a pozostaych nie ma.
Zybert jest :) grał w jednym odcinku. Marta również wróciła zagrała w kilku odcinkach co akurat mnie nie cieszy. Mówisz o Dorocie którą grała Liszowska? ona zginęła w wypadku samochodowym.
Co do pozostałych to byłoby dziwne i nudne gdyby wszyscy wrócili a co z nowymi twarzami które teraz grają, mieliby się ich pozbyć? mi się bardzo podoba tak jak jest, odkryliśmy sporo nowych aktorów dzięki temu serial jest świeży i popularny :)
wiem że Dorota zginęła, ale nie wiem dlaczego uśmiercili postać Doroty ? Te nowe osoby też mogą zostać, a poza tym jestem przywiązana do starej obsady bo ja często przywiązuje się do ludzi z którymi przebywam, postaci z filmu czy do niektórych aktorów których uwielbiam.
chyba nikt nie wie dlaczego ją uśmiercili, mi ten pomysł też się nie podobał. Jakby połączyć starą ekipę z nową to byłoby pomieszanie z poplątaniem :P No wiesz tak już jest inni odchodzą z serialu a przychodzą nowi. Ja się bardzo przywiązałam do tej nowej ekipy :)