5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43772
5,0 8 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

Fakt, że P. Chruściel gra w tym serialu, postawił mnie przed dylematem, czy aby by nie zacząć na nowo oglądać. P. Chruściel podobno gra jakąś Ludmiłę, mógłby mi jakiś życzliwy człek przybliżyć trochę jej rolę/postać z serialu? I powiedzcie proszę, czy ona często się pojawia na ekranie?

ocenił(a) serial na 9
Cox_92

Chyba się spóźniła/eś nieco... Ponieważ w ostatnim odcinku postać aktorki pokłóciła się z ważnym bohaterem serialu, więc pewnie zniknie za chwilę... Ludmiła to dziewczyna luksusowa, taka na telefon. Razem z Niną, rezydentką z Leśnej Góry, trudniła się najstarszym zawodem świata. Zakochał się w niej kolega Niny, ale ona wolała sponsora niż młodego lekarza. No i miała guza, którego dr Falkowicz w swej cudownej klinice usuwał...

laleczka874

Eh, no trudno. Dziena za info. A co do serialu, obejrzałem wczorajszy odcinek i "Na Dobre I Na Złe" moim zdaniem straciło dawny blask, nie wiem po co w ogóle to ciągną.

laleczka874

nina nie była prostytutką, w jednym odcinku było to przedstawione, że sama nina nie wiedziała co jej koleżanka robi.

ocenił(a) serial na 9
apukm

A mnie się wydawało, że nawet była na spotkaniu z jednym klientem...

laleczka874

yhm, to było jak musiała zastąpić tą ludmiłę i wtedy się dowiedziała co ona robiła. nina była do towarzystwa gości zagranicznych, oprowadzala ich itd. i na tym spotkaniu ten koles byl nastawiony ze to dziwka a ona nie wiedziala o co chodzi...