PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43665
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

634-Zacznę od sceny z zaręczynami szkoda że Klaudia się nie zgodziła, oby nie zastanawiała się zbyt długo :) fajny był pomysł z tymi balonami i serpentynami. Drugie zaręczyny Oli i Jana w nietypowy sposób ale spoko :D fajnie że tyle zaręczyn było :D co jest dziwne co tam robi Marta w sensie pracy w szpitalu nie było przecież sceny że się tam zatrudnia ponownie! Nie lubię jej i oby mało jej postaci było w tym serialu.
635-Nie rozumiem wątku z tym kobieto facetem czy tam odwrotnie słabe to było i nie dało się na to patrzeć :/ a już na pewno za długo pokazywali ten wątek. Zamiast się skupić na najważniejszej rzeczy czyli operacji Sylwii. Moim zdaniem za krótko pokazywali relacje Sylwia & Krzysztof np scena gdy się przytulają u niego w domu czy jak ona śpi ( może trwało to z 30 sekund nie więcej) wyglądało to jakby bali się pokazać ich relacji dłużej ale dlaczego? Gdy była scena przed szpitalem gdy Krzysztof rozmawiał z mamą przez telefon i mówił o urodzinach to pomyślałam sobie że może razem pójdą potańczyć :) to by było w sam raz na odstresowanie przed operacją no ale trudno może jeszcze będzie taka okazja. Czy myślicie że Bart wie że Julka jest z nim w ciąży? bo powiedział " no coś nam się jednak udało"

dr_Cervello

Bart wie o ciąży, był świadkiem tego jak ojciec Julki przywiózł jej do szpitala wyprawkę dla dziecka ;-), zresztą, była jakaś krótka wymiana zdań między nimi

magdanm

Pamiętam tą scenę tylko się zastanawiam czy on wie że to jego dziecko. Wydaje mi się że wie po tym jak rozmawiali na parkingu o tym że już nie są razem " ale coś im się jednak udało". Ciekawe jakim ojcem będzie Bart :D Chociaż ten pomysł że on jest ojcem nie podoba mi się... Takie naciągane to jest.