PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36386}
5,2 44 tys. ocen
5,2 10 1 43717
5,2 14 krytyków
Na dobre i na złe
powrót do forum serialu Na dobre i na złe

634-Zacznę od sceny z zaręczynami szkoda że Klaudia się nie zgodziła, oby nie zastanawiała się zbyt długo :) fajny był pomysł z tymi balonami i serpentynami. Drugie zaręczyny Oli i Jana w nietypowy sposób ale spoko :D fajnie że tyle zaręczyn było :D co jest dziwne co tam robi Marta w sensie pracy w szpitalu nie było przecież sceny że się tam zatrudnia ponownie! Nie lubię jej i oby mało jej postaci było w tym serialu.
635-Nie rozumiem wątku z tym kobieto facetem czy tam odwrotnie słabe to było i nie dało się na to patrzeć :/ a już na pewno za długo pokazywali ten wątek. Zamiast się skupić na najważniejszej rzeczy czyli operacji Sylwii. Moim zdaniem za krótko pokazywali relacje Sylwia & Krzysztof np scena gdy się przytulają u niego w domu czy jak ona śpi ( może trwało to z 30 sekund nie więcej) wyglądało to jakby bali się pokazać ich relacji dłużej ale dlaczego? Gdy była scena przed szpitalem gdy Krzysztof rozmawiał z mamą przez telefon i mówił o urodzinach to pomyślałam sobie że może razem pójdą potańczyć :) to by było w sam raz na odstresowanie przed operacją no ale trudno może jeszcze będzie taka okazja. Czy myślicie że Bart wie że Julka jest z nim w ciąży? bo powiedział " no coś nam się jednak udało"

dr_Cervello

Bart wie o ciąży, był świadkiem tego jak ojciec Julki przywiózł jej do szpitala wyprawkę dla dziecka ;-), zresztą, była jakaś krótka wymiana zdań między nimi

ocenił(a) serial na 8
magdanm

Pamiętam tą scenę tylko się zastanawiam czy on wie że to jego dziecko. Wydaje mi się że wie po tym jak rozmawiali na parkingu o tym że już nie są razem " ale coś im się jednak udało". Ciekawe jakim ojcem będzie Bart :D Chociaż ten pomysł że on jest ojcem nie podoba mi się... Takie naciągane to jest.