Na krawędzi

2012 - 2014
7,4 5,7 tys. ocen
7,4 10 1 5657
Na krawędzi
powrót do forum serialu Na krawędzi

Andrzej Czyż

ocenił(a) serial na 5

Tama: "Ciekawe jak Ty bys sie ubrał na konferencje "(prasową)? Odpowiedź Czyża " Ładnie".
Po prostu kocham gościa na maxa

ocenił(a) serial na 8
Gwizyl

Trzeba przyznać, pan Sadowski w tym serialu zagrał świetnie swoją postać :)

ocenił(a) serial na 9
BundyCh

Sadowski w roli Czyża przypomina mi porucznika Columbo :D

ocenił(a) serial na 5
Makaronka

Pewnie przez ten prochowiec Ci się kojarzy. Chociaż....w sumie masz rację. Faktycznie.

ocenił(a) serial na 8
Makaronka

Ha ha ha! Mojej mamie też :D

ocenił(a) serial na 7
Gwizyl

SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!Mogę źle zacytować wybaczcie " O, Czyżu miałeś bezpośredni kontakt z kobietą. jak było?" -"Przereklamowane". xD. Zabicia Korcz, kiedy Czyżu do niej coś próbował nie wybaczę =/

ocenił(a) serial na 7
brtk_wi

- Ale jeśli jeszcze jedno słowo napiszesz o Lenie Korcz to już nie będziesz dziennikarzem walczącym o prawdę, tylko ładną dupą w więzieniu. W życiu kochany jest wiele prawd nie tylko twoja.

ocenił(a) serial na 5
brtk_wi

Oj tak. Ja również. Tak się nie robi porządnym ludziom, a za takiego się uważam:-)

ocenił(a) serial na 8
brtk_wi

Ja też należę do fanów Czyża i od początku podobały mi się jego "relacje" z Korcz. Iskrzyło jak diabli i miałem apetyt na więcej.....

Medoc_2

ciekawe czy jak Lena powróci za grobu to ich spikną razem

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Moim zdaniem te subtelne aluzje na to wskazują.

ocenił(a) serial na 7
milenasy

Pewnie tak wszystko na to wskazuje, bo relacje zaczęły się miedzy nimi poprawiać.

aen87

Kto się czubi, ten się lubi. Już wcześniej było widać, że Andrzejowi zależy na Lenie (m.in.sprawa z dziennikarzem). Czyżu przejął się jej śmiercią, zamiast iść do pubu jak pozostali, układał puzzle (Andrzej i puzzle- koniec świata). A 11 odc. to już miodzio, tylko za szybko się przespali. Ciekawe co będzie dalej?

ocenił(a) serial na 7
salber16

No widać było że mu zależy szczególnie pod jej domem jak przywiózł jej ten telefon który był pretekstem by do niej pojechać i jak chciał Lene wyciągnąć na piwo właściwie to nie musiało niczego oznaczać do tego ten wspomniany przez ciebie dziennikarz któremu tłumaczył by o niej nie pisał już artykułów :D