Dziwnie zakończył się 13 odcinek. W napisach po tym odcinku pokazało się, że kolejne odcinki
można będzie zobaczyć na IPLA. A więc nie jest to jeszcze koniec 2 sezonu? A może powstanie 3
sezon...
Moim zdaniem to był ostatni odcinek 2 serii. Nie rozumiem tylko o czym mówiła Lena (okłamałam was wszystkich, kłamałam w wielu sprawach) i czy (wygląda na to), sama się zabiła. Nie wiem dlaczego ale chodzi mi po głowie jakiś układ z Farmcom dotyczący jej córki ale to tylko domysły, które mógłby rozwiązać 3 sezon*)
tak, ale były motywy typu gdy Lande zapytała się czy ma dzieci odpowiedziała, że nie nie ma ale było widać, że dotknęło ją to pytanie. Poza tym w ostatniej scenie w łóżku z Cyżem miała bliznę po cesarce. Była jeszcze scena w którymś odcinku jak wspominała swojego męża było tam coś, że nie mogą już mieć dzieci.
A czy to nie chodziło o to, że oni w ogóle nie mogą mieć dzieci? Jej mąż powiedział, że odchodzi, bo z nią nie będzie ich miał. Według mnie ta blizna była po jakiejś operacji (np. wycięciu macicy). Lenę dotknęło to pytanie, ponieważ wiedziała, że nigdy nie zostanie matką.
Mogło tak być. Chociaż mnie wydaje się, że wspomnienia Leny nie mają bezpośredniego związku z jej wyznaniem na filmie.
kurcze , nie chce mi sie wierzyc ze tak po prostu , wziela i sie zabila
czyli co ? koniec sezonu 2, ?
szkoda by bylo bo pasowala mi do tego serialu , nie wspominajac ze bardzo lubie Barr jako aktorke