Na krawędzi

2012 - 2014
7,4 5,7 tys. ocen
7,4 10 1 5657
Na krawędzi
powrót do forum serialu Na krawędzi

Dziwnie zakończył się 13 odcinek. W napisach po tym odcinku pokazało się, że kolejne odcinki
można będzie zobaczyć na IPLA. A więc nie jest to jeszcze koniec 2 sezonu? A może powstanie 3
sezon...

delmonte1

Moim zdaniem to był ostatni odcinek 2 serii. Nie rozumiem tylko o czym mówiła Lena (okłamałam was wszystkich, kłamałam w wielu sprawach) i czy (wygląda na to), sama się zabiła. Nie wiem dlaczego ale chodzi mi po głowie jakiś układ z Farmcom dotyczący jej córki ale to tylko domysły, które mógłby rozwiązać 3 sezon*)

jukipaker

Jakiej córki? Ona nie miała na córki. Na tym motorze, to była ona i jej ojciec.

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

tak, ale były motywy typu gdy Lande zapytała się czy ma dzieci odpowiedziała, że nie nie ma ale było widać, że dotknęło ją to pytanie. Poza tym w ostatniej scenie w łóżku z Cyżem miała bliznę po cesarce. Była jeszcze scena w którymś odcinku jak wspominała swojego męża było tam coś, że nie mogą już mieć dzieci.

paciaab

A czy to nie chodziło o to, że oni w ogóle nie mogą mieć dzieci? Jej mąż powiedział, że odchodzi, bo z nią nie będzie ich miał. Według mnie ta blizna była po jakiejś operacji (np. wycięciu macicy). Lenę dotknęło to pytanie, ponieważ wiedziała, że nigdy nie zostanie matką.

ocenił(a) serial na 8
Axeyy

dokładnie, może na niej prowadzono jakieś 'doświadczenia'

paciaab

Mogło tak być. Chociaż mnie wydaje się, że wspomnienia Leny nie mają bezpośredniego związku z jej wyznaniem na filmie.

ocenił(a) serial na 10
jukipaker

kurcze , nie chce mi sie wierzyc ze tak po prostu , wziela i sie zabila
czyli co ? koniec sezonu 2, ?
szkoda by bylo bo pasowala mi do tego serialu , nie wspominajac ze bardzo lubie Barr jako aktorke

delmonte1

Ten komunikat, że kolejne odcinki można zobaczyć na ipli, to był w każdym odcinku i pewnie go zostawili.