PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654411}

Na krawędzi

2012 - 2014
7,4 5,6 tys. ocen
7,4 10 1 5648
7,0 2 krytyków
Na krawędzi
powrót do forum serialu Na krawędzi

Witam.

Mnie zastanawia postać Cichego. Ostatnio oglądałam na ipla wszystkie odcinki od początku i jak zaczyna się drugi odcinek, to Lektor (Cichy) wypowiada takie słowa: "Ta noc (gwałt), zmieniła wszystko w jej życiu. W moim też..."

Postać Cichego jest za bardzo tajemnicza moim zdaniem...

czarodziejka1987

ciekawe czy wyjaśnią, skąd on się wział i kim jest czy zostawia bez wyjaśnienia

czarodziejka1987

tez nabardziej jego postac mnie zaciekawila, i niby skad wszsytko wie? ewidentnie cos jest na rzeczy ! w ostatnim odcinku ktory obejrzalam (12), pokazane bylo jak on tez byl na tej imprezie (gwalt), i wygladali raczej jak kumple?

stokrotka9502

Ja też obejrzałam już 12 odcinek. Teraz rozumiem jego słowa z odc. 2, które zacytowałam wyżej. Myślę, że Cichy od wielu lat jest najlepszym przyjacielem Marty.

czarodziejka1987

Tu jest wiele tajemniczych postaci, swoją drogą byłoby ciekawe zakończenie jakby w ostatnim odcinku przemówił.

Mnie tam ciekawi też postać tego "płatnego mordercy" co ma chore dziecko w Szwajcarii, niby dla kogoś pracuje, niby na własną ręke.

Ogólnie serial bardzo dobry, byle nie spieprzyli potencjału.

ocenił(a) serial na 8
ab86

Na pewno nie spieprzyli tego potencjału w odcinku 12, z tym, ze na razie wyjaśnił się los tylko kilku postaci, na resztę został im tylko jeden odcinek :)