PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=249515}

Na powierzchni

Surface
2005 - 2006
7,4 1,3 tys. ocen
7,4 10 1 1340
Na powierzchni
powrót do forum serialu Na powierzchni

5/10

ocenił(a) serial na 5

Strasznie nielogiczny ten serial,mimo,że trzeba brac porpawke na to że to SF to jednak głupota pare razy aż razi po oczach.Oglądnąłem pierwszy sezon,ale na pewno nie bede czekał na kontynuacje z taka ochota jak na Lost czy Prison Break.

Latin

to sie nie doczekasz. Surface jest CANCEL. Nie bedzie wiecej nowych odcinkow.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

ja mu daje 9 i stawiam z Lostem w tym samym rzędzie.

a co do dalszych odcinków, to mają podobno zrobic jeden dwugodzinny kończący cały serial..
pzdr

użytkownik usunięty
Latin

pierwsze 2-3 odcinki oglądałem z przyjemnośćią, z tym dreszczykiem emocji "co to dalej będzie". po kilku kolejnych zaczęła przeszkadzać mi denna gra aktorów (szczególnie ten towarzysz pani naukowiec!), ich nielogiczne zachowanie w różnych sytuacjach, dialogii (scenarzyści się nie popisali), cała historia zmierzająca w oklepany temat "naukowcy bawią sią kodem genetycznym". ogólnie - odradzam, szkoda czasu na kolejną amerykańską bzdurę w odcinkach...

ocenił(a) serial na 10

a mi sie podoba!!.. fakt środek był nieco nudnawy, ale końcówka znowu sie rozkręciła!! mam nadzieje, że bedzie jakies dokończenie.. chociażby takie 2-godzinne, żeby wszystko zostało wyjaśnione

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Latin

Serial jest dobry trzeba go rozumieć na logikę a nie krytykować przynajmniej mi sie podoba daje 9/10 dlatego że tak mało odcinków mam nadzieje że będzie chodź by 2 godzinna kontynuacja

Fanów zapraszam na www.surfacetvn.dbv.pl mój portal o serialu Na powierzchni