Nie mów hop... Ostatnio w telewizji pojawia się sporo nowych seriali. Może więc i "Surface" się doczekamy.
CO prawda to prawda. LOST, Gotowe na wszystko, Treshold, Wybrancy obcych (Taken). I to wszystko na kanalach ogolnodostepnych. Moze wiec i surface sie pojawi. Np taka TV4: ni z gruszki, ni z pietruszki puscili 1. odc treshold w piatek. Nie poprzedzili tego zadna reklama (albo ja nie zauwazylem) i poprostu zwyczajnie dali to w TV. Nie jest wykluczone, ze jak Threshold sie spodoba, to TV4 pojdzie za ciosem i zapusci surface. Mam nadzieje.
hymm. :) chyba sie nie doczekamy raczej. Nie sądze by stacje TV 4 stać było na Threshold. Jak wiemy Serial ten skończył się na jednej, trzynasto odcinkowej serii, bowiem mial za dużą konkurencję. Takwięc musieli go rozdawac za darmo, skąd taka stacja miala by hajs by kupić prawa w niedlugim czasie po premierowej emisji. Surface w sprzeciwieństwie do Threshold zdobył uznanie, szybko go nie zobaczymy, chyba ze ktoś Duzo zapłaci :p pzdr.
Wiem co mowie (pisze). Tydzien temu dali 1 odc a dzis za 30 min bedzie 2 odc.
I co niemozliwe??? :)
POKÓJ!!!!
Ten serial dają na canale jest juz 12 odcinek wiec niewiem co wy gadac ze tego w polsce niepuszczają!