Nie wiem kogo to może bawić- chyba ćwierćinteligentów. Bo do takiej widowni to jest kierowane sądząc z tego jaki ujemny poziom ten serial prezentuje :/
Chamskie i obleśne, a przy tym pozbawione choćby odrobiny inteligencji.
To po prostu trafna parodia wszystkich "Słonecznych Patroli" i "Nieustrzaszonych". Fabuła jest do bólu naciągana i tandetna, postaci plastikowe. Jak w "Słonecznym Patrolu"!
Jak dla mnie to ty jesteś pozbawiona inteligencji jak lubisz MANGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahaahahahahaahahhahahahahahah ahahaha. Patrzcie ją krytyk filmowy od mangi, anime i horrorów... buahahaahaha. Zajebisty serial
They shot coś tam może naucz się języka polskiego nim zaczniesz ze mną dyskutować, pewne słowa się odmienia jakbyś nie wiedział.
A w ogóle to z humorem przyjmuję, że ktoś, kto lubuje się w takich produktach jak "Nagi patrol" ubliża mi tutaj :D Pozostawaj w nieświadomości odpowiedniej do własnego IQ (w jego wielkość wolę nie wnikać).
Pozdrowienia :)
serial jest gitess!
cos trzeba jeszcze napisac bo za krotka wypowiedz hmmm...]:->
A Ty to kto? Wyznacznik dobrych produkcji filmowych? Narzucasz wszystkim gusta? No nie wiem, jakoś lubiłem ten serial ogladać bo lubię parodie wszystkiego co się da. Chyba nie jestem ćwierćinteligentem skoro dotsałem się na studia: Informatyka, poza tym 6 z matury z matmy itd ..
Pochwal się swoimi osiągnięciami:
- pewnie pyskowanie do rodziców i problemy partnerskie, he he
ja tez uwielbiam ten serial , nie raz nie moglem oddychac ze smiechu ale wozenie sie po necie wynikami matury z matematyki uwazam za dziecinne i zalosne.
Przecież "Annemon" napisał "Nie wiem kogo to może bawić- chyba ćwierćinteligentów". A jak uważasz, że można inaczej takiemu komuś odpowiedzieć? Większym prostactwem było nazwanie mnie ćwierćinteligentem niż moje przedstawienie osiągnięć. Ale ok ,na pewno można było inaczej odpowiedzieć.
faktycznie, jesteś jednak nie tak bystra jak ci się zdaje ponieważ serial jest po prostu bezlitosną parodią amerykańskiej tandety i dlatego celowo jest przepełniony prymitywizmem.
Annemon - jeżeli możesz to napisz jaki serial komediowy uważasz za śmieszny...
rbk17 - to fajnie, że dostałeś się na studia XD Ale to wcale nie gwarantuje, że jesteś mądrym cżłowiekiem XD Masa baranów studiuje, a jacy fajni goście są w sejmie na przykład. Zresztą bierzesz bardzo dosłownie moje posty, brak ci dystansu XD I generalnie nie pluj się tak, bo monitor sobie pobrudzisz XD
Nagi Patrol to wg mnie czysta esencja USA. Czyli esencja głupoty. Nie wiem, jak was to bawi to proszę bardzo, dla mnie to zwykła żenada i zapewniam, że nie tylko dla mnie. Oglądanie jak np sobie wsadzają metalowe rury w tyłek i mówią że to Matrix? Hahaha... (coś nie bardzo).
Już piszę, co uważam za śmieszne. Na przykład "Allo Allo" XD Jest taki serial i to na poziomie. Na tyle, że wielu ludzi go krytykuje, bo nie rozumie o co tam chodzi XD Humor jest zbyt wyszukany XD
Hmmm:) Nie ujmując niczego serialowi Allo Allo napiszę tak:
Jeżeli grupie 100 przecietnych (w tradycyjnym znaczeniu tego słowa:)) ludziom zaprezentować te obydwa seriale, aby sprawdzić który będzie ich śmieszył bardziej, prawdopodobnie w 95% przypadków będzie to Nagi Patrol (i taka jest prawda - nic na to nie poradzisz:) >do przecietnych ludzi NIE zaliczam sztywnych pracownic/pracowników biurowych i nauczycielek/nauczycieli historii po 40-ce :D<).
(i taka jest prawda - nic na to nie poradzisz:) - prawda, ale jaka przykra. Wiesz, cieszę się, że "odstaję" na takim tle. Raczej nie ma być z czego dumnym w tym tłumie "przeciętnych". Zresztą czego oczekiwać w takim ciemnogrodzie jak Polska. Jakie mamy społeczeństwo każdy widzi, co z bólem, ale przyznaję.
do przecietnych ludzi NIE zaliczam sztywnych pracownic/pracowników biurowych i nauczycielek/nauczycieli historii po 40-ce :D<) - zdziwiłbyś się wiedząc kim jestem i ile mam lat kolego ^^ Nie należę do żadnej z grup przez ciebie wymienionych :D
"...zdziwiłbyś się wiedząc kim jestem i ile mam lat kolego ^^ Nie należę do żadnej z grup przez ciebie wymienionych :D" - Pewnie jesteś pilną studentką:)
"Zresztą czego oczekiwać w takim ciemnogrodzie jak Polska" z tego wynika, że USA to też ciemnogród - bo gdyby było inaczej (oczywiście według ciebie) to by nie powstało aż 3 sezony tego serialu (musiał się podobać). A jeżeli chodzi o Polskie społeczeństwo to wcale nie jest tak źle...
A może Ty po prostu nie lubisz parodii w ogóle? To by 'wszystko' wyjaśniało:)
Boże to jest TOTALNE CUDO :)
Nie wiem kogo to może nie bawić- chyba ćwierćinteligentki. Bo do takiej widowni to nie jest kierowane sądząc z tego jaki dodatni poziom ten serial prezentuje :)
Ciekawe i zabawne, a przy tym nie pozbawione nawet odrobiny inteligencji.
Co Ty, myślisz, że jak oglądałem kilka odcinków "Nagiego patrolu" to na tym poprzestałem? Dla Twojej znajomości oglądałem znaczna większość seriali, które leciały w TVP1, TVP2 i Polsacie i różnie je oceniam. Nie wiem jak można podniecać sie tym, że sie ludzi obraża, może rodzice Cię biją albo gwałca, czy po prostu Cię nie zauważają, więc próbujesz się dowartościować mieszając z błotem wszystko co się da. Poza tym film to sztuka, która jest lubiana przez każdego inaczej "gust" sie to nazywa, a o tym się nie dyskutuje.
Taki jesteś twardy przed kompem, ciekawe jak jest w rzeczywistości. Zawsze mozna to sprawdzić
"z tego wynika, że USA to też ciemnogród - bo gdyby było inaczej (oczywiście według ciebie) to by nie powstało aż 3 sezony tego serialu (musiał się podobać). A jeżeli chodzi o Polskie społeczeństwo to wcale nie jest tak źle... " - no jasne że USA to dno. Bez kultury, bez wiedzy. Przeciętny obywatel USA myśli, że Francja to gdzieś w Australii.
A polskie społeczeństwo nie jest złe, tylko bardzo złe. Oczywiście, może wg ciebie jest w porządku, jak się już nawet Teletubisie podejrzewa o homoseksualizm i jest się pośmiewiskiem na skalę światową... Okay okay, nie jest "źle"...
"Nie wiem jak można podniecać sie tym, że sie ludzi obraża, może rodzice Cię biją albo gwałca, czy po prostu Cię nie zauważają, więc próbujesz się dowartościować mieszając z błotem wszystko co się da." - facet, jesteś hipokrytą i w dodatku nie bardzo wiesz, o czym piszesz. Przeczytaj swoje posty, to ty mnie zaatakowałeś. Ja wyraziłam swoje zdanie, ty pierwszy zmieszałeś mnie za to z błotem. Dalsza dyskusja z tobą jest poniżej mojej godności.
"Taki jesteś twardy przed kompem, ciekawe jak jest w rzeczywistości. Zawsze mozna to sprawdzić" - okay chodźmy na garaże XD Nie jestem twardA, tylko umiem się bronić. I w przeciwieństwie do ciebie, mam jakieś argumenty. To ty bluzgasz, widać na tyle tylko cię stać.
A co do "Nagiego Patrolu" to zdania nie zmienię XD A może co niektórzy identyfikują się z bohaterami? To by wiele wyjaśniało XD
"no jasne że USA to dno. Bez kultury, bez wiedzy. Przeciętny obywatel USA myśli, że Francja to gdzieś w Australii."- ciekawe co rozumiesz przez te słowa: kultura i wiedza? Jeżeli masz np. na myśli kulturę jako film, teatr, książkę i muzykę to chyba "z deczka" się mylisz.
Czy rzeczywiście myślisz, że kraj który jest praktycznie wzorem dla każdego innego kraju (nie licząc krajów islamskich i komunistycznych) ma tak głupich obywateli, nie twierdzę, że wszyscy obywatele są mądrzy, bo nie ma takiego kraju, ale na pewno amerykanie nie są tacy głupij jak ty sobie wyobrażasz.
Jeżeli chodzi o sytuację w Polsce i Polski rząd to lepiej taki niż np. SLD, SDPL, LiD złożony z byłych komunistów (Kwasniewskiego itp.) którzy 'podpinają' się pod demokrację myśląc że ludzie są ślepi i bez pamięci, udają prawych ludzi a tak naprawdę są zdrajcami.
A tak w ogóle to trzeba być inteligętnym, żeby rozumieć taki rodzaj humoru jaki reprezentuje Nagi Patrol. Jeżeli dla ciebie parodia to coś żenującego, poniżającego, według ciebie poniżej twojego gustu to już twój problem i twojej zawyżonej ambicji i tak naprawdę współczuję ci bo tracisz dużo z życia - no chyba, że czytanie (oglądanie) Mangii ci to rekompensuje :D.
"ciekawe co rozumiesz przez te słowa: kultura i wiedza? Jeżeli masz np. na myśli kulturę jako film, teatr, książkę i muzykę to chyba "z deczka" się mylisz. " - USA nie ma własnej rdzennej kultury. Nie może mieć, co wie każdy, kto się orientuje w historii. Tam wszystko od początku było i jest napływowe, nic rdzennego. Rdzenni to Indianie, których Biali ograbili i w znacznym stopniu wybili, niszcząc właśnie kawał kultury, a na jej gruzach tworząc to, co jest dzisiaj. Co do filmu itd. to przede wszystkim komercyjna maszyna i coraz mniej w tym "kultury" (wszędzie, nie tylko w USA ale u nich największa masówka).
"Czy rzeczywiście myślisz, że kraj który jest praktycznie wzorem dla każdego innego kraju" - i co z tego, że wzorem? Wzorem może sobie być, na pewno nie dla mnie, może dla ciebie. Państwo, w którym w co niektórych stanach można mieć broń bez zezwolenia naprawdę jest godne naśladownictwa. Zresztą co ja ci będę tłumaczyć, podejrzewam, że wiesz to wszystko tylko nieco inaczej klasyfikujesz.
"Jeżeli chodzi o sytuację w Polsce i Polski rząd to lepiej taki niż np. SLD, SDPL, LiD złożony z byłych komunistów (Kwasniewskiego itp.) którzy 'podpinają' się pod demokrację myśląc że ludzie są ślepi i bez pamięci, udają prawych ludzi a tak naprawdę są zdrajcami." - zbaczamy z tematu ale dobra. Nie zgadzam się z tym. Pomysły obecnej grupy rządzących biją wszelkie rekordy ustanowione przed laty. Nacjonalizm, antysemityzm i homofobia - wizytówka IV RP Kaczyńskich. To po prostu wstyd, jesteśmy pośmiewiskiem. I nic się nie zmieni, bo tacy są u nas ludzie - elektorat tych panów. Sam fakt, że przechodzą u nas takie rzeczy jak próby cenzury (np Opole), twory typu Radio Maryja i w ten deseń najlepiej pokazuje, co z nas za państwo. Cofamy się wstecz, niestety. I popieram młodych, którzy stąd wyjeżdżają, bo sama mam coraz mniejszą ochotę być identyfikowana z tym syfem.
"A tak w ogóle to trzeba być inteligętnym, żeby rozumieć taki rodzaj humoru jaki reprezentuje Nagi Patrol." - nie wydaje mi się. Może jedynie trzeba się orientować w amerykańskiej kulturze masowej, żeby zrozumieć wszystkie odnośniki. I tak większość widowni ryczy ze śmiechu, nie z tego co tam mówią (a w sumie nie za wiele) tylko z głupkowatego wyglądu postaci i akcji typu gaytrix.
"Jeżeli dla ciebie parodia to coś żenującego, poniżającego, według ciebie poniżej twojego gustu to już twój problem i twojej zawyżonej ambicji i tak naprawdę współczuję ci bo tracisz dużo z życia"- lubię parodie ale one też są zróżnicowane. Mogą być zarówno inteligentne, jak i żenujące. Amerykańskie pomysły w tej materii raczej klasyfikuję jako żenujące i nie tylko "Nagi Patrol" mam na myśli. Choćby wszystkie filmy z cyklu "Strasznego Filmu" - czy to jest śmieszne? Oglądać, jak wzajemnie się zarzygują albo cieszyć się z tych wszystkich prymitywnych aluzji do seksu (to dopiero ludzi zachwyca)... Nie nie, zdecydowanie wolę eee "tracić dużo z życia" i nie ma to nic wspólnego z "zawyżonymi ambicjami" (notabene, ambicja zyskuje coraz negatywniejszy wydźwięk - to dopiero porażka :D).
"Co do filmu itd. to przede wszystkim komercyjna maszyna i coraz mniej w tym "kultury" (wszędzie, nie tylko w USA ale u nich największa masówka)."
Brak kultury w tradycyjnym znaczeniu - nie oznacza braku kultury w ogóle. Według mnie coś co jest komercyjne też można zaliczyć do kultury i nawet samo w sobie może być kulturą.
"Państwo, w którym w co niektórych stanach można mieć broń bez zezwolenia naprawdę jest godne naśladownictwa." - tylko że tam gdzie broń jest dozwolona (czy nawet obowiązkowa) wbrew pozorą wcale nie ma tak dużo przestepstw (widać przestępczość nie koniecznie zależy od dostępności broni)
"Pomysły obecnej grupy rządzących biją wszelkie rekordy ustanowione przed laty. Nacjonalizm, antysemityzm i homofobia - wizytówka IV RP Kaczyńskich. To po prostu wstyd, jesteśmy pośmiewiskiem. I nic się nie zmieni, bo tacy są u nas ludzie - elektorat tych panów."
Czyli korupcja, krętactwo, mataczenie pod przykrywką liberalizmu w wydaniu SLD jest czymś lepszym, czymś co nas mniej kompromitowało? A to że rzad wygląda jak wygląda to wina PO gdyby nie oni to PiS nie musiał by tworzyć koalicji z LPR, Donald chyba nie przewidział tego, że może przegrać wybory, a że przegrywać nie umie to jest jak jest (prawica opozycją dla prawicy:)).
A i jeszcze jedno panowie z SLD i z pozostałych partii lewiocowych na siłe chcą stworzyć pozory, że w Polsce ginie demokracja. Przykładem może być show wywołany przez kolegów pani Blidy po jej śmierci (gdyby była niewinna nie odebrała by sobie życia (to jest chyba dosyć oczywiste)).
---I jeszcze jedno gdybym miał wybierać nacjonalizm, albo komunizm (post-komunizm) wybrał bym to pierwsze---
"Choćby wszystkie filmy z cyklu "Strasznego Filmu" - czy to jest śmieszne?" -TAK!:D chociaż nie wszystkie sceny które z założenia miały być śmiesne rzeczywiście są, Scary Movie i Scary Movie 2 są naprawde śmiesznetne!(przynajmniej były takie, gdy je poraz pierwszy oglądałem:))
"(notabene, ambicja zyskuje coraz negatywniejszy wydźwięk - to dopiero porażka :D)." - to pewnie za sprawą feministek;P
YourBestTime pokaż "koleżance",że jesteś mądrzejszy i zaprzestań kłótni z tą ową "chodzącą inteligencją", a tak apropos to raczej forum dla fanów "SOtB",a nie dla krytyków,a tak nawiasem mówiąc "allo,allo"to dopiero żenujący serial.Pamiętaj YourBestTime naprawdę jesteś the best:)
ta kłótnia nie ma sensu, jak byście nie zauważyli od jakiegoś czas po prostu cytujecie swoje wypowiedzi. Myślałam, że tu chodzi o ocenę filmu/serialu a nie innych użytkowników portalu:/
Świetny serial. Komu się nie podoba niech nie ogląda. Kilka dni temu trafiłem na niego na kanale Comedy Central. Ech gdyby był w wydaniu dvd z lektorem ... Albo gdzieś w necie do obejrzenia.
Ja uważam, że serial jest zajebisty , przy czym smieszą mnie również Monthy Python, filmy Stanisława Bareji, filmy Billy'ego Wildera(komedie, bo Bulwar Zachodzacego Słońca raczej nie jest śmieszny ;) ),South Park, the Office (wersja angielska), Charile Chaplin, Zespół Filmowy Skurcz i Git produkcja, Świat wg Kiepskich, amerykańskie komediez Benem Stillerem, Jimem Carreyem, Willem Farrellem, Owenem Wilsonem. Tak więc myslę, ze jesli kogoś bawi "Sun of the Beach", nie oznacza wcale że jest przygłupem, matołem, debilem, bo mogą go równiez bawic inne rzeczy.
to wpisz sobie w google: frazę "nagi patrol peb" i ściągnij rapidsharem, najlepiej programem "freerapid". Albo wejdź na stronę www.iitv.info tam jest dużo seriali choć tego chyba jeszcze nie ma, ale może wkrótce będzie. PS, co wy macie z ta telewizją, czytać się napisów nie chce?
Sam się nad tym zastanawiam. Ten serial jest tak prymitywny i wulgarny, że szkoda gadać. Z tym chamstwem i obleśnością filmu to 100% racja.
i właśnie o to w tym chodzi. przecież nikt wam nie karze tego ogladać. to jest parodia i ma byc prymitywna i wulgarna. jesli sie nie podoba to nie ogladac. na comedy przed serialem ostrzegaja ze to serial tylko dla doroslych i na kanale dalej napewno leci cos ciekawego wiec sie dostosowac :P dla mnie 9/10