PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112742}

Nagi patrol

Son of the Beach
2000 - 2001
6,1 3,4 tys. ocen
6,1 10 1 3386
6,5 4 krytyków
Nagi patrol
powrót do forum serialu Nagi patrol

JEDEN Z NAJGORSZYCH SERIALI JAKICH DOTAD OGLADALEM.JAKBY NIE TE LASKI TO BYLA BY TO KATASTROFA.

użytkownik usunięty
man666

ty debilu!!!! to jest najlepszy serial komediowy jaki istnieje!!! poprostu nie rozumiesz tego humoru!!! i nie najlepsze sa tam laski tylko ich dialogi jakie miedzy nimi sa!!! a notch jest wielki!!!!! ale jestes pataszon!!! widac ze jestes gosciu gburem ktory sie prawie nie usmiecha (jestes zbyt powazny by ci sie taki serial podobal albo zbyt stary) .

Nagi patrol to jeden z najlepszych seriali komediowych jaki widziałem a to dlatego że w świetny sposób parodiuje Baywatch najwiekszą totalna klape-Natch jest 100 x lepszy od tego zapotrzonego w sobie marnego aktorzyny i piosenkarza Heselfofa(fon)

ocenił(a) serial na 10

W pełni się z toba zgadazam.To naprawdę jest NAJLEPSZA komedia wszech czasów.Nawet wszystkie filmy z serii "Straszny film"przy nim wysiadają!

ocenił(a) serial na 8
man666

Stary, jak mi ciebie żal!! Nawet nie wiesz jak bardzo!! TO jest jeden z najlepszych seriali komediowych ostatnich lat. Odtwórca roli Notcha i producent tego serialu zarazem, to poprostu mistrz.

A i twoj komentarz jest iście 'mistrzowski': 'serial do dupy' (bo ja i tak sięnie uśmiecham), 'laski-fajnie...fajnie'. A oryginalne '666' w twoim nicku mówi samo za siebie.

man666

pamietaj, ze osoby ktore chca komentowac seriale/filmy komediowe - musza posiadac poczucie humoru.

użytkownik usunięty
man666

A ja się dziwię, dlaczego utleniane blondynki nie śmieją się z "Monthy Phytona"... Gdy na scenę wychodzi Guru - Noth - tarzamy się po podłodze uważając przy tym, żeby rykiem nie zagłuszyć niesamowitych wprost dialogów. Co tydzień nagrywamy każdy odcinek, żeby przed weekendem zdążyć wyłapać wszystkie gagi i pośmiać się jeszcze z najlepszego - według nas - serialu w historii kina! To jest niesamowite! Pozrawiamy wszystkich fanów!

ocenił(a) serial na 8

Czy to, że Cleese, Gilliam i reszta cudownej bandy Monthego inteligentniejsze filmy od SotB, nie oznacza, że osoby oglądające ten serial są idiotami. To poprsotu inne poczucie humoru. To mnie rozśmiesza, to nie ma być dziełem sztuki.

użytkownik usunięty
man666

Jeden z najlepszych seriali, jakie powstały, kpina z kultury masowej i odpowiedź na wszystkie Słoneczne patrole, Mody na sukces, Strażniki Teksasu, Beverly Hillse 90140 czy inne lukrowane wizje Ameryki. A Notch Johnson to bohater na miarę XXI wieku i mój osobisty idol :-)
Szkoda, że nie ma tego u nas na DVD.
To na razie, dzieciaki i - na fali!

użytkownik usunięty
man666

Ladnie masz w glowie gosciu , ten serial wymiata , jeden z najlepszych obok Bundych

użytkownik usunięty
man666

serial po prostu genialny, moze nawet tak dobry jak South Park

nutch johnson jest przegięty, zawsze rozwalają mnie te końcówki kiedy mówi do "dzieciaków" :D

ocenił(a) serial na 9
man666

Zgadzam się z większością! Ten serial jest genialny! :D Te rażące fotomontaże podczas np. lotu bohatera są tak perwidnie i beszczelnie specjalnie zrobione, że aś sikam ze śmiechu jak widzę tak wklejoną postać na jakimś tle :D. A ich przygody po prostu mnie rozwalają :). Tia...najlepszy ratownik świata, który NIGDY nie był w wodzie lol :D. Ten profesorek także wymiata :D ("aż tętnie życiem!" pokazali go jak siedzi nie ruchomo na wózku inwalidzkim ^^).

ocenił(a) serial na 10
man666

W tym serialu chodzi o te fatalne fotomontarze i mało inteligentne dialogi.
Ale niektórzy o tym nie wiedzą i traktują to jako totalną klape.
Brawo dla nich. Dla mnie nie ma lepszej komedii . Nic nie zastąpi zabawkowej
łodzi podwodnej, i rybki akwariowej pływającej w oceanie niby jak orka

ocenił(a) serial na 10
man666

Zgadzam się z Memoj - tą scenkę z łodzią podwodną mam do dziś przed oczyma... Wymiata i koniec...jak cały serial. Notch Johnson to mój idol - nawet zapuszczam obwisłe piersi :) A co chciałem powiedzieć przeciwnikom, którzy twierdzą, że to nieśmieszne - serial dużo traci na tłumaczeniu - Jest tu bardzo dużo nieprzetłumaczalnych żartów, np polegających na grze słownej, które mimo wszystko panowie z polsatu przetłumaczyć jakoś musieli - skutek jest taki jak większość (znająca jako tako angielski) widzi. widać to chociażby po tytule.

man666

dobry, bardzo dobry, genialny tak można opisać ten serial i jego bohaterów, a sceny na koniec w których zawiera się przesłanie dla dzieci poprostu znakomite

man666

Tiaaaa... jeden z moich poprzedników powiedział coś bardzo trafnego: żeby oceniać komedie trzeba mieć poczucie humoru. Zatem po jakiego czorta burak niemający za grosz poczucia humoru wypowiada się na temat filmu, z którego aż kapie od absurdu, ironii i totalnego szyderstwa?!!
A do fanów "SotB": Najlepszy jest Profesor Milosević i ten jego elektroniczny śmiech "ha ha ha" :D

man666

Lepszy był "Słoneczny patrol" i Pamela Anderson

ocenił(a) serial na 10
Nathalia

hehe fajny serialik no i gra tam Jaime Bergman-żona mojego idola Davida Boreanaza