PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301010}

Nana

2006 - 2007
8,2 7,4 tys. ocen
8,2 10 1 7361
Nana
powrót do forum serialu Nana

Naj,Naj,Naj...

ocenił(a) serial na 10

Jedno z Najlepszych anime jakie widzialam!Muzyka jest poprostu super a akcja która tam się rozgrywa jest strasznieee wciągająca ...:)Pamiętam że po obejrzeniu calej serii poryczalam sie, ze juz to wszystko sie skończylo:((Chcialabym żeby byla 2 seria,ale to przecież nie realne no bo wszyscy wiemy jak się skonczylo...to by teraz bylo bez sensu według mnie...Troche szkoda:(Ale polecam do obejrzenia naprawde warto!!!!

ocenił(a) serial na 10
Asik_san

Ale podobno ma powstać 2 seria, bo manga jest nadal wydawana. Słyszałam plotki, że kontynuacje ma powstać gdy manga przestanie być wydawana. Mam nadzieje że powstanie ta kontynuacja i się z Tobą zgadzam, że to jedna z najlepszych anime. Może nawet najlepsze ?... Ja na dodatek jestm osobą o dość słabych nerwach więc często ryczałam, a koleżanki mówią że one oceniają anime po tym ile razy na nim ryczę;). Nana jest rekordzistką XD.
Naprawdę warto oglądnąć, bo chociaż zarwałam przez to anime sporo nocy to nie uważam ten czas za stracony.
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
domi896

Haha jak ja zabrałam się za to anime to obejrzałam w przeciągu 3 dni :D
Najlepsze jakie do tej pory widziałam, przekochane i w ogóle :D
Nie wiem kiedy powstanie kontynuacja, ale przy ostatnim odcinku na końcu anime mówili, że będzie 2 seria :D
Hah tak samo ryczałam jak głupia przy tym anime... Normalnie ahh...
No więc ja cierpliwie czekam :D
Licze też na to, że manga w Polsce zostanie wydana i ze se ją będę mogła kupować :D
A mangę polecam bo jest super po prostu :)