Coś czuję, że on o tym doskonale wiedział i był to tylko pretekst do spoilerowania.
pewnie nie w odcinku a w mandze.
jakby to przedstawili w anime to raczej nie nazywali by tego spoilerem
tak z innej beczki (nie chce zakladac tematu zeby zadac 1 pytanie)
ogladajac jakies skladankowe amv na youtubie trafilem na fragment walki Minato z Kakashim - z jakiego to odcinka albo filmu jest? ktos wie? ogladalem bodajze do ataku gedo mezo - jak zrobili przerwy na fillery to tymczasowo olałem to anime (az znowu fabuły dokręcą - ale szczerze mówiąc arc wojny oczekiwałem, że będzie przekozaczy a jest przegówniany...)
Tożsamość tobiego jest ujawniona w mandze w rozdziale 599. // Nie wiem, na pewno nie w normalnych odcinkach // Arc z wojną w ogóle jest cienki do momentu aż kończy się noc, czyli do obecnych wydarzeń z anime. Teraz będzie lepiej, aczkolwiek jedna z głównych walk to wielka klapa. Przekonacie się pewnie za rok.
Walka Minato z Kakashim ?? Jesli chodzi Ci o walke w ktorej młodzi Rin Obito i Kakashi walczyli z Minato o dzwoneczki to jest to scena dodatkowa do gry naruto shippuden ultimate ninja storms generation
szczerze mówiąc sam nie wiem o co mi chodzi^^
to było tylko parę fragmentów w prawie 10 minutowym filmiku zlepionym ze scen z kilkunastu anime.
i był młody kakashi walczący z minato - choć oczywiście nie wątpię że chodzi właśnie o trening to nie wiem czy to scena z wspomnianej gry. w każdym razie wyglądało na sceny z anime - ale może w grze jakoś tak ten filmik dodali żeby wyglądał jak anime^^
To na 100% jest scena z tej gry na potrzeby ninja storm generation stworzono kilka scen anime takich jak właśnie walka Miano z Kakashim czy choćby walka Madary z Hashirama lub itachiego z kisame