PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33285
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Czy Tobi...

ocenił(a) serial na 9

To Obito ?

ocenił(a) serial na 10
Napier

Tak,ujawnil sie

ocenił(a) serial na 6
armexim

Coś czuję, że on o tym doskonale wiedział i był to tylko pretekst do spoilerowania.

ocenił(a) serial na 9
armexim

Ujawnil sie ? o, a w ktorym odcinku ?

użytkownik usunięty
Napier

pewnie nie w odcinku a w mandze.
jakby to przedstawili w anime to raczej nie nazywali by tego spoilerem

tak z innej beczki (nie chce zakladac tematu zeby zadac 1 pytanie)
ogladajac jakies skladankowe amv na youtubie trafilem na fragment walki Minato z Kakashim - z jakiego to odcinka albo filmu jest? ktos wie? ogladalem bodajze do ataku gedo mezo - jak zrobili przerwy na fillery to tymczasowo olałem to anime (az znowu fabuły dokręcą - ale szczerze mówiąc arc wojny oczekiwałem, że będzie przekozaczy a jest przegówniany...)

ocenił(a) serial na 6

Tożsamość tobiego jest ujawniona w mandze w rozdziale 599. // Nie wiem, na pewno nie w normalnych odcinkach // Arc z wojną w ogóle jest cienki do momentu aż kończy się noc, czyli do obecnych wydarzeń z anime. Teraz będzie lepiej, aczkolwiek jedna z głównych walk to wielka klapa. Przekonacie się pewnie za rok.

ocenił(a) serial na 10

Walka Minato z Kakashim ?? Jesli chodzi Ci o walke w ktorej młodzi Rin Obito i Kakashi walczyli z Minato o dzwoneczki to jest to scena dodatkowa do gry naruto shippuden ultimate ninja storms generation

użytkownik usunięty
kubapol21

szczerze mówiąc sam nie wiem o co mi chodzi^^
to było tylko parę fragmentów w prawie 10 minutowym filmiku zlepionym ze scen z kilkunastu anime.
i był młody kakashi walczący z minato - choć oczywiście nie wątpię że chodzi właśnie o trening to nie wiem czy to scena z wspomnianej gry. w każdym razie wyglądało na sceny z anime - ale może w grze jakoś tak ten filmik dodali żeby wyglądał jak anime^^

ocenił(a) serial na 10

To na 100% jest scena z tej gry na potrzeby ninja storm generation stworzono kilka scen anime takich jak właśnie walka Miano z Kakashim czy choćby walka Madary z Hashirama lub itachiego z kisame

użytkownik usunięty
kubapol21

ok - dzieki=]