Czy Naruto zaprzyjaźni sie z Kyuubim, jak Killer Bee ze swoim? czy w mandze teraz coś o tym było
?
było już wcześniej, Kyuubi polubił się z Naruto i teraz Naruciak może być w pełni trybu chakry dziewięcioogoniastego :D
Radze poczytać mange, lepsza niż anime moim zdaniem, bo za duzo fillerów wrzucaja ostatnio i takie to pomieszane a w mandze spójne przynajmniej. Co do naruto to jest już zakumplowany ze wszystkimi bestiami właśiwie a z Kyuubi'm sie nawet wymienia i gadaja ze sobą.
No ale jak bede czytal mange, to w tedy narobie sobie same spoilery. i nie bedzie sensu ogladac anime...
ale to manga to pierwotna wersja anime przecież :D
Tak w ogóle to i tak robisz sobie spoilery pytając nas o takie rzeczy, lol
ale to jedne z najważniejszych rzeczy i wg. mnie psujesz sobie 'frajdę' z oglądania anime :D
No masz racje, ale nie moge sie doczekac co bedzie sie dzialo dalej w tym anime.
A bedzie zle jak zaczne czytac mange gdzie tak od takiej akcji co nie dzieje sie jeszcze w anime? czy trzeba od początku?
powiedz w którym odcinku anime jesteś to ci podrzuce link do mangi, możesz sobie zacząć czytac normalnie ja zaczołem od 201 odc czytać i było ok ale ostrzegam że czyta sie dymki z lewej do prawej bo w japoni tak czytają :P
ok widze że ostatnio same fillery [czyli niezgodne z manga] ostatni dobry odc. to bedzie chapter [inaczej rozdział] ok 545 znaczy sie zacznij od tego lub przeszukaj w nowszych na czym stoisz napewno nic nowszego w 545 nie bedzie , nie ma go online wiec sobie pobierz z tych stron [ mediafire . com/?vq1n02s1pbhmnbm i mediafire . com/?dcr5qrhd98dchcd ] i doczytaj do końca a poźniej możesz online na manga-lib.pl/index.php/manga/info/naruto
online jest od 566 chaptera :P
całe tłumaczenia mam z ukrytawioska . com/naruto/
w linkach usuń spacje
jednak sie pomyliłem musisz sobie poczekac do odc. w ktorym bedzie sakura coś przy białym zetsu robić i wtedy możesz zacząć czytac bo to jest w 545 chapterze jak coś robi w namiocie
Shonen Jump ma przerwe swiateczna wiec kolejny chapter bedzie dopiero kolo 16 stycznia
Będzie nie w tą tylko w następną środę,chyba że jakiś przeciek będzie i dadzą we wtorek/niedziele ale to bez znaczenia bo i tak potem dłużej bd musieli czekać na następny ;<