PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33383
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Nowy chapter

ocenił(a) serial na 7

Witam, co sądzicie o najnowszym chapterze mangi? No to teraz będzie niezły rozpie*dol.
[SPOILER] Tak jak sądziłem, że pod maską nie ma Madary, bo po co mieliby go wiele razy
pokazywać we wspomnieniach po to, aby nagle zakryć go maską. Tylko ciekawe kim tak
naprawdę jest Tobi? I co z tego wyniknie? [/SPOILER]

s3nior

Nie mogę usiedzieć w miejscu przez ten nowy chapter. Teraz jestem wstanie uwierzyć w każdą teorię odnośnie Tobi'ego. Cholera! Ciekawe co zrobi Sasuke, kiedy się dowie, że Tobi to nie Madara. Niezły z niego kłamczuch... Oszukiwać Itachi'ego i w ogóle cały świat shinobi...

ocenił(a) serial na 8
s3nior

Na to wygląda że tą szóstą trumną wtedy wezwana przez Kabuto był sam Madara. Gościu z maską wie bardzo dużo o Uchiha i ich technikach Amateratsu Susanoo nie wspominając Izanagi nie robiły na nim wrażenia, mało tego potrafił Izanagi zastosować z tego można wnioskować że to ktoś z Uchiha albo żyjący w czasach Madary (ten ktoś jest na pewno stary co było widać w kilku chapterach)
Kolejną dziwną kwestią jest to że zna on Danzou a ten jego WTF?(Danzo wiedział że to nie Madara ale nazywał go Madarą , przecież nie zaprzeczył że go zna). Jest jeszcze zdecydowanie za dużo pytań by na to odpowiedzieć kim jest gość w masce . Kisiel zrobił tym czapem nam wodę z mózgu ^_^

Madara_Lutek

W dodatku prawdziwy Madara znał Nagato. Istnieje więc wiele znaków zapytania, od konkretnej daty śmierci Madary do prawdziwej tożsamości Tobi'ego. Chyba, że Madara rozdzielił swoją duszę na dwie części, więc jednocześnie żył i był martwy, ale to już chyba jest naciągane. :-)

ocenił(a) serial na 7
Genma

Warto też pamiętać, że Kisame ujrzał go bez maski i rozpoznał. Czyli to osoba rozpoznawalna albo we wiosce Kisame, albo ogólnie, w świecie ninja. Mowa oczywiście o Tobim, który moim zdaniem może być bratem Madary - Izuną. :)

s3nior

No tak, w końcu pod wpływem Tobi'ego znajdował się czwarty mizukage - Yagura.

s3nior

Jeśli Tobi to nie Madara to jak dla mnie zostało jeszcze dwóch Uchiha których biore pod uwage Izuna i Kagami.

ocenił(a) serial na 7
JackTheRipper82

Kagami raczej nie, za mała płotka, nic nie znaczące indywiduum. Inaczej Izuna, brat Madary, domniemany dawca oka. Jego prędzej bym typował.

s3nior

A skąd wiesz czy płotka nic o nim nie wiemy,był w ekipie z Danzo więc by się zgadzało skąd go zna,w tej ekipie też był Hiruzen więc też kiedy Sarutobi został Hokage mógł się dowiedzieć o planie masakry klanu Uchiha.Ale to tylko moje luzne myślenie bo pod tą maską może być każdy.

ocenił(a) serial na 8
s3nior

Jeszcze dlaczego madara ma zwykłego sharingana a nie ems-a? nie powinien mieć go na stałe??

użytkownik usunięty
Madara_Lutek

Bo to jest logiczne, to nie Madara podpie....przył oczy bratu, tylko Izuna Madarze. A cechy Madary, Izuna mógł sobie przypisać. Ewentualnie może być to Shisui Uchiha, który prosił Itachiego o ukrycie go po śmierci. Ale prawdopodobnie nawet jak to ktoś z Uchiha, to bardzo słaby, skoro jedyną osobą, której się bał i wiedział że mógł zginąć z jego rąk to Itachi. Itachi jest tu całą zagadką do tej historii. Niby sądził, że pod maską ukrywa się Madara, ale kto wie co wiedział Itachi. Może się tego dowiemy, kiedy Itachi będzie walczył z Kabuto, bo prawdopodobnie dojdzie do tej walki.

ocenił(a) serial na 8

Oj zebyś się nie przejechała na tej logice

użytkownik usunięty
Madara_Lutek

Tego też się obawiam, pożyjemy, zobaczymy. Najlepsze w tym wszystkim będzie jak pod maską skrywa się sam Mędrzec Sześciu Ścieżek:) Ale tak na poważnie, na pewno mimo wszystko będziemy zaskoczeni tym kto będzie pod tą maską, nawet jeśli mieliśmy pewność, co do tej osoby. Powiem tylko jedno, jest to bardzo prosta zagadka, tylko pod pozorami trudnego zadania z gwiazdką:)

ocenił(a) serial na 9

Itachi z Kabuto? Myślałem że uważnie oglądam to anime ale wydaje mi się że Itachi zginął w walce z Sasuke wiec jak niby może jeszcze z kimś walczyć?

ocenił(a) serial na 9
Szaikan

w mandze ;p taki mały spoiler ;p

użytkownik usunięty
Szaikan

Czyżby ktoś nie czytał mangi?To niestety wymaga wyjaśnienia akcji sprzed kilku odcinków, a nie mam zamiaru robić i tak za dużo Spoilerów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
s3nior

A co powiecie na rinnegana, jako kolejną formę sharingana? Nowy chap wnosi trochę zamieszania w stare informacje na temat dojutsu. Nie powiem, robi si e coraz ciekawiej :)

ocenił(a) serial na 9
s3nior

W życiu bym się nie spodziewała, że rinnegan to kolejna forma sharingana..

ocenił(a) serial na 7
xwhysoseriousx

Kisiel lubi zaskakiwać. Ciekaw jestem, czy tylko Madara potrafił to uczynić, gdyż jego ciało ma jakieś niesamowite właściwości, czy każdy potężny użytkownik sharingana z klanu Uchicha może. MIejmy nadzieje, że Emo zadowoli się EMS'em, bo nie lubię powielanych schematów. Rinnegan z sharingana jest świetnym pomysłem, ale niech to pozostanie tylko u Madary. Tak będzie ciekawiej. Z resztą musimy jeszcze poznać siłę Wiecznego Mangekyou.

użytkownik usunięty
xwhysoseriousx

Też się tego nie spodziewałam, ale cóż taka prawda. Ale w końcu syn, który otrzymał oczy od Mędrca Sześciu Ścieżek musiał w końcu mieć oczy Rinnegana. Tylko dlaczego to zrobiło się Sharinganem? To jest pytanie: dlaczego syn, który otrzymał oczy Mędrca, płodził dzieci z sharinganem? Czyżby Nagato i Madara to rodzina? I w jaki sposób u Nagato tak szybko rozwinął się Rinnegan? Nie zapominajcie, że Nagato to Uzumaki, więc Naruciak też musi mieć coś w sobie, że może uaktywnić Rinnegana, na podobnej zasadzie, co Nagato. Tylko jak? JAk?JAK? JAK? JAK? JAK? JAK? JAK? JAK? JAK TO MOŻLIWE?