PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33379
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Naruto Shippuden się ładnie zaczynał. Dobra animacja, akcja szła wolno, no ale to początek, można wybaczyć,
swietna muzycznie. I idziemy dalej. Akcja nie przyszpiesza, jak wolne tempo było tak wolne tempo jest.
Animacja jest coraz gorsza, aż docieramy do już kultowego odcinka 28. Tak, odcinek w której mamy cały
arsenał głupoty, źle wykonanej roboty, kiepskej akcji (nie wiedziałem, że w Gai team są aż tacy idiotci:P) No,
potem będzie lepiej... niestety, dalej przeciągają wydarzenia jak gumę do żucia. Jeden odcinek - jeden chap.
Ujęcie neiruchomego oka trwa minutę. Kabuto powtarzający dwa razy pod rząd tą samą kwestię. I ta guma
pękła. Wytrzymałem do zakończenia wątku o Sasuke, dalej już nie mogłem. Nie byłem gotowy na fillery.
Pierrot dokonało rzeczy niemożliwej - nie tylko nakręciła nudnego shounena, ale zrobiła to na podstawie
bardzo dobrej mangi Kishimoto. (ta sztuka się prawie udała w Bleachu, ale nawet tam nie jest tak nudno)

ocenił(a) serial na 10
dariusman

Popieram zdania poprzednika. Chociaż ciągle zaliczam Naruto do moich ulubionych anime ( licząc że będzie lepiej) z każdym odcinkiem robi się coraz gorzej. Wszystko zaczęlo się chyba od momentu ratowania Sasuke. Pół odcinka zawsze zleciało na zbliżenia na otoczenie na oczy trawe itp a potem i tak wstawiali fillery (które w sumie nie były aż takie złe przynajmniej nie było takiego przedłużania).

Innym problem jest kreska. Ze wszystkich shounenów wypada najsłabiej, bardzo rzadko zdarzają się odcinki z dobrą kreską ja nie wiem d.gray man wychodzi tak samo często jak Naruto, a zawsze ma dobrą kreskę.

ocenił(a) serial na 10
Ginchan

Jak dla mnie wszystko jest OK, ale trochę denerwuje mnie to przeciąganie akcji, kiedy potem ja muszę czekać na kolejny shippuuden... trochę to rzeczywiście nudne

ocenił(a) serial na 10
Moniszyn

Mnie tam wszytko pasuje,choc czasami akcja moglaby byc nie co bardziej dynamiczna.Ale i tak jest super 9/10.