Wreszcie świetny odc od początku wojny!!! Świetne susano Madary i jeszcze lepsze Tengai Shinsei. Chyba jeden z najlepszych ataków w całym naruto jak nie najlepszy. A sam madara to nie poziom żadnego z kage.
Nareszcie, nie mogę doczekać się następnego odcinka.
Madarę w pojedynkę jest w stanie raczej tylko Hashirama Senju (Pierwszy Hokage), ponieważ on ma najlepsze techniki przeciwko Madarze. Dla mnie bardzo groźny przeciwnik :)
I dodam jeszcze, iż w kolejnych odcinkach będzie coraz ciekawiej. Czy co czytają mangę wiedzą co nas czeka :)
A dla mnie manga leci poziomem na łeb na szyje. Autor troszkę się zamotał. Największy Badass mangi wolał sobie bitwę przesiedzieć a jak już wstał to się przez 3 chaptery podnosił. Kolejny wiecznie zakochany w 13 letniej dziewczynce, non stop od czasu zdjęcia maski był regularnie szmacony przez autora, pojedynek z Kakashim to istna porażka gościu mając mokutona sharingana i rinnegana pada jak ostatni nieudacznik po 3 stronach walki. i taki jegomość nagle dostaje zajebistego powerupa i staje się największym koksem w całej mandze istnym bogiem.
Myślałem że te filery się nie skończą dobrych parę miesięcy leciały same filery ;/ ale warto było czekać w końcu coś się dzieję , poziomu madary nikt nie ma zwłaszcza żaden kage ale jeszcze jest Itachi :) który też jest ninja innego kalibru . W szoku byłem jak Madara aktywowal Rinnegana oO kto by pomyślał że jest jeszcze wyższy poziom od EMS już się nie mogę doczekać czwartku ;p a co do Tobiego to nie wiem kto to może być ale wiem że koleś super wygląda w tym stroju .
Itachi odegra trochę inną rolę xD i raczej nie na jest poziomie Madary choć niewątpliwie jeszcze namiesza. Na poziomie Madary to może jest tylko Hashirama, Tobi z ostatnich chapterów mangi (tobi - specjalnie nie spoleruje tożsamości) i oczywiście blondas który jak wiadomo każdego pokona bo to główny bohater...