PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 33 tys. ocen
8,2 10 1 33380
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Znowu...

ocenił(a) serial na 7

Znowu sie zaczynaja nudne odcinki spoza mangi. Jak tylko zobaczyłem tego chłopczyka, to jak gada swoim piskliwym glosikem juz zrobilo mi sie niedobrze. Tym razem sasuke wyrwie jakiegos dzieciaka i uratuje? Tak jak to zwykł robić naruto w prawie kazdej przygodzie spoza mangi?
A moze bedzie kolejna przygoda z dziwnymi nie pasującymi nikomu nie znanymi postaciami, które władaja dziwnymi z pozoru niebezpiecznymi a tak naprawde szajskimi technikami które z palcem w du*ie rozpiepsza najsilniejszych a zostana pokonane przez naruta jego 2 technikami?

Byle szybko sie ta "ptzygoda" skończyła..

ocenił(a) serial na 10
Kajzer

Czyli krotko mowiac chuj pierrotowi w dupe

ocenił(a) serial na 10
Luk72

Eeee filery to najgorsze gówno co może być. Choć anime jest dobre to filery chujowe ;]

bruno1991

Fillery są do dupy.Naruto nauczy się nowej techniki ale już jej później nie będzie używał.To jest bez sensu<nie>

ailatannn10

Fillery to nudne bezsensowne lecz i tak potrzebne odcinki

http://narutoweb.ubf.pl/news.php

użytkownik usunięty
Darkness_6

w porównaniu z filerami z pierwszej serii Naruto, to te nawet mogą być, bo w pierwszej serii to już było to męczące....

ocenił(a) serial na 10
Darkness_6

Potrzebne ? o czym ty mówisz człowieku ? że niby muszą zapchać czymś dziurę w czasie antenowym ? bzdura kurwa ! w anime są 100 lat za murzynami w porównaniu z mangą, nie rozumiem do huja czemu jeszcze puszczają te jebane filery.

użytkownik usunięty
WujekAngelo

Yuukimaru mówimy stanowcze NIE! ;)

a tak poważnie to wypowiem się pewnie tak jak wszyscy oglądający Naruta: fillery osiągnęły poziom, który można nazwać depresją;)

A może być gorzej. Nie zapominajmy, że w mandze gdzieś w okolicach tworzenia się Hebi była scena jak Itachi i Kisame idą sobie po walce z siedmio- albo ośmioogoniastym. (Nie pamiętam dokładnie.) Obawiam się więc, czy znowu nie dostaniemy fillerów...

ocenił(a) serial na 7
Domin_X

Już wiadomo że nie dostaniemy !!!!! Przynajmniej do końca walki Deidara vs Sasuke , bo potem nie wiadomo czy kręcą dalej normalnie czy swoje dadzą.

Domin_X

Mój błąd, miało być sześcioogoniastym albo siedmioogoniastym (Ośmio to killerbee)

użytkownik usunięty
Domin_X

Ale spójrz na to. W mandze mamy teraz walkę Deidara vs Sasuke, potem od razu Ji z Painem i od razu Sasuke i Itachi, potem Hachibi i spotkanie. To wszystko jest z sobą powiązane i nie ma tam miejsca na fillery, co najwyżej półfillery jak było z odcinkiem np, wtedy gdy poszli po Juugo, czy jak wtedy gdy szli po miecz Zabuzy.

ocenił(a) serial na 10

Oj żebyś sie nie zdziwił ;]

użytkownik usunięty

Zdziwiła, proszę, zwracaj uwagę an to, że zazwyczaj "a" na końcu imienia wskazuje na płeć żeńską.

A jeśli chodzi o fillery, to ja się juz na nic nie nastawiam i po prostu czytam mangę.

CZYTAJCIE MANGE! Jeżeli nie czytacie jej bo sie boicie ze anime nie bedzie ciekawe to niczym sie nie martwcie, miałem to samo, ale od czasu yukimaru zacząłem czytac i nie mogłem sie oderwac w 2 dni przeczytałem do końca, zajebista jest mówie wam, możecie czytac na www.manga-lib.pl

użytkownik usunięty
TP7

nom . popieram. ostatnio oglądałam tylko anime a później jak się dowiedziałam że manga jest dużo dużo dalej to też zaczęłam czytać mangę na manga-lib.pl
pozyteczka stronka ^