PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32571
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Oglądałem chyba ze 140 odcinów i wydaje mi się ze za dużo jest gadania pod czas walk , żalenia sie itp...jedna walka ciagnie sie przez pare odcinków a mogli by zrobić jedną efektowną krótszą.Może po prostu anime jest przeznaczone dla młodszych widzów.
Jak sądzicie??

ocenił(a) serial na 8
Jinno

Dla młodszych na pewno nie.Ostatnim odcinkiem który szedł zgodnie z mangą jest ten po walce Sasuke z Naruto przy wodospadzie.Po nim są już tylko fillery więc od razu możesz oglądać Shippuudena.A jeżeli już gadaniny to tylko ze względu na to,żeby jakoś przedłużyć dystans między anime a mangą.

ocenił(a) serial na 7
Jinno

No te nieustanne paplaniny sprawiają wrażenie, że anime jest adresowane do młodszych odbiorców i tak chyba w istocie rzeczy jest. Bez przesady niekiedy przez 2-5 minut w odcinku są tłumaczone tak oczywiste rzeczy, że krew zalewa, a jestem dopiero przy 17 odcinku, boję się co będzie dalej... kopiując z Dragon Ball'a nawet nie potrafili z tej paplaniny zrezygnować (ba nawet są jeszcze dłuższe i mniej wnoszące do serialu (tłumaczenie rzeczy nazbyt oczywistych, chyba kierowane jest do 8-latków) niż to miało miejsce w starym dobrym DB)