PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32479
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Kto jeszcze kocha Kakashiego????
Czy tylko ja jestem taka dziwna:)

Sucha_2

Kakashi podobno ma niezłą buźkę, przynajmniej tak zasugerowano w odcinku, w którym cała kompania usilnie próbowała zobaczyć co ma pod tą chustą zasłaniającą połowę twarzy. Reakcja kelnerki była nieziemska, bardzo lubię ten odcinek :). Jednak ze wszystkich postaci najbardziej lubię Gaara.

omnia

Sorki że późno (ba, aż rok się spóźniłam :) )ale jak byście chciały zobaczyć go bez tej maski to tu jest link (usuńcie spacje)
h t t p : / / t h e m c o d e . f i l e s . w o r d p r e s s . c o m / 2 0 0 7 / 0 6 / k a k a s h i _ 2 3 2 . j p g

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
omnia

a w którym odcinlku próbowali mu zdjąc tą chustą, jestem bardzo ciekawa

ocenił(a) serial na 10

Próbowali mu zdjąć w 101 odcinku.

ocenił(a) serial na 10

Masz tu link do odcinka:
http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/6028/naruto-pl_101-musimy-to-zobaczyc-prawd ziwa-twarz-kakashi-sensei/

ocenił(a) serial na 8
Sucha_2

Oik! Ja! Zgłaszam się! Ja! lubie jeszcze Jiraye ( O_O ) smieszy mnie jak diabli ^u^

Sucha_2

buuu... i tak czuje się jak ewenement, bo trzeba być nieźle zakręconym, żeby zakochac się w kolesiu z kresek:)

Sucha_2

Kakashi <3 jest super, ale by od razu się zakochać? nie... ale za to bardzo go lubie^^ Jiraya też jest fajny :) Ale druga moja ulubiona postać to Gaara, trzecia Kabuto, czwarta Deidara, itd :)

Sucha_2

A ja lubię jeszcze Shikamaru i Irukę:) No i Sasuke też fajniusi...

ocenił(a) serial na 8
Sucha_2

ja też go uwielbiam, więc się nie martw ;)

ocenił(a) serial na 8
kinuko_chan

Spoko nie jestes jakas dziwna:P Kakashi....jest cudowny, wspanialy, genialny xd Kocham go xD no i poza nim jeszcze pare innych postaci tez uwielbiam, np. Deidare, Gaare, Shikamaru xD

użytkownik usunięty
Sucha_2

ja tez go uwielbiam, jest on cudowny, nieziemski.....hmmmm...

użytkownik usunięty
Sucha_2

mam nadzieje ze w kreskowce go nie usmiercą

ocenił(a) serial na 9

Kiedyś na pewno tylko nie teraz ;)

ocenił(a) serial na 10
Antonio_Montana

ja tez go kocham :* :* jest taki słodki aż bym mogła go pocałować:P i mocno go przytulic. mmmmmmm :*

ocenił(a) serial na 9
Kakashi_3

Aż mu zazdroszczę takich pięknych fanek ;)