Kakashi podobno ma niezłą buźkę, przynajmniej tak zasugerowano w odcinku, w którym cała kompania usilnie próbowała zobaczyć co ma pod tą chustą zasłaniającą połowę twarzy. Reakcja kelnerki była nieziemska, bardzo lubię ten odcinek :). Jednak ze wszystkich postaci najbardziej lubię Gaara.
Sorki że późno (ba, aż rok się spóźniłam :) )ale jak byście chciały zobaczyć go bez tej maski to tu jest link (usuńcie spacje)
h t t p : / / t h e m c o d e . f i l e s . w o r d p r e s s . c o m / 2 0 0 7 / 0 6 / k a k a s h i _ 2 3 2 . j p g
Pozdrawiam :)
Masz tu link do odcinka:
http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/6028/naruto-pl_101-musimy-to-zobaczyc-prawd ziwa-twarz-kakashi-sensei/
Oik! Ja! Zgłaszam się! Ja! lubie jeszcze Jiraye ( O_O ) smieszy mnie jak diabli ^u^
buuu... i tak czuje się jak ewenement, bo trzeba być nieźle zakręconym, żeby zakochac się w kolesiu z kresek:)
Kakashi <3 jest super, ale by od razu się zakochać? nie... ale za to bardzo go lubie^^ Jiraya też jest fajny :) Ale druga moja ulubiona postać to Gaara, trzecia Kabuto, czwarta Deidara, itd :)
Spoko nie jestes jakas dziwna:P Kakashi....jest cudowny, wspanialy, genialny xd Kocham go xD no i poza nim jeszcze pare innych postaci tez uwielbiam, np. Deidare, Gaare, Shikamaru xD
ja tez go kocham :* :* jest taki słodki aż bym mogła go pocałować:P i mocno go przytulic. mmmmmmm :*