PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32481
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Dla gimnazjalistów i ludzi niezrównoważonych z lekkim niedowładem obydwu półkul mózgowych i problemami ze swoja tożsamością płciową. Ninja , czary mary , i inne infantylne koncepcje w tym serialu powodują nieodwracalne zmiany na poziomie neurologicznym w mózgu przeciętnego nastolatka. Kategorycznie powinno się zabronić wyświetlania takich debilizmów.

ocenił(a) serial na 7
Potezny_szescianin

A wyobraź sobie, że zrozumiałem, choć "Naruto" czasem obejrzę, co pewnie już powinno zaowocować atrofią mózgu. Na Twoje agrumenty(?) odpowiem tak: rozrywka niejedno ma imię i czasem po przeczytaniu książki można sobie coś lżejszego obejrzeć. A pewnie Ty w życiu nie miałeś do czynienia z baśnią, legendą...A ciekawe, czy czepiasz się gadającego wilka z "Czerwonego Kapturka":) Zaznaczam, że:
a) mamusia nie pomagała mi pisać- radzę sobie z tym sam
b) treści nie podawał mi tatuś- radzę sobie sam z formułowaniem zdań
c) fanatykiem "Naruto" nie jestem- traktuję jako lekką rozrywkę, a nie sposób na życie.
Pozdrawiam.

Potezny_szescianin

taa... jasne.w oryginale naruto jest spoko. dubbing wszystko skaszanil.
czy mi sie tylko wydaje, czy w innym komentarzu napisales ze wisi ci to, bo i tak masz naruto na kompie?

samanta_4

Zwał, jak zwał. Ciekawa jestem, czym ambitnym Ty się interesujesz, że "Naruto" nazywasz gniotem. Tak na marginesie, to jakbyś był chociaż w połowie tak inteligentny, jak tutaj siebie kreujesz (wyczytać to można między wierszami), określając nas, fanów tego tytułu, jako niezrównoważonych emocjonalnie homoseksualistów (nie obrażając w/w), to napisałbyś coś innego, w bardziej merytorycznym języku i w sposób kulturalny. Nawet, jeśli masz właśnie takie zdanie o tym anime, jak to wyraziłeś w komentarzu, to poprostu daj nam święty spokój i zostaw swoje uwagi dla siebie. Nas naprawdę nie obchodzi, co Ty masz pod czaszką i co sądzisz o tym, czy o tamtym. Mogłeś nawet nie wysilać palcy przez pisanie na klawiaturze, bo była to całkiem zbędna uwaga.

Potezny_szescianin

Potężny sześcian :P "szaloto preto" AHAHAHAHAHAHHA

anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime, anime.

Bruce_Lee_2

jezu, ty kretynie! ANIME to inna niz zwykle bajki! ekranizacja mang, a to nie sa daremne komiksy! zal mi sie.;/

ocenił(a) serial na 10
Sachi

Cytuję Sara(ę)285: "zal mi sie.;/"

I wszystko jasne.

Do samanty:
Zastanawiam się co twój post ma wspólnego z tematem.

Do autora tematu:
Marna prowokacja.

ocenił(a) serial na 10
Potezny_szescianin

Heh!
Z pewnością nie oglądałeś tego ANIME ani razu. I to mnie najbardziej denerwuje, głupawe i bezpodstawne krytyki.

Naruto moim zdaniem nie jest głupią "bajunią" i nieraz potrafi wzruszyć(np. odcinek 19).
To zależy od jakiej strony patrzysz bo jeśli dopatrujesz się w openingu ninja i czary mary...
(nie burzyłabym się tak krytyce gdyby była nieco inteligentniejsza)

Tears

hhehe śmieszą mnie ludzie udający znawców tematu a mający o tym nikłe pojęcie
Jeśli jeszcze na dodatek starają sie udawac ludzi intelgentnych to ja poprosu nimi gardze
I tyle w temacie

borewicz68

Dokładnie. Zgadzam się z Tears i borewicz68. A tak przy okazji... Wybacz ale raczej nie docenię opini kogoś kto nazywa siebie "Potężnym sześcianinem". I to tyle z mojej strony.

ocenił(a) serial na 9
Potezny_szescianin

Ja również zgadzam się z Tears i borewicz68! Naruto to mnie jest zwyczajna bajka, tylko anime- ekranizacja mangi!

KeiChan

Po 1 - ja jestem licealistka i wiele osób w moim wieku i wzwyż ogląda Naruto, co nie znaczy, że jesteśmy jakimiś odmóżdżonymi matołami -.-
Po 2 - Owy 'Potężny sześcian' zapewne wyraził swoja opinie po obejrzeniu okrojonej polskiej wersji, bez zaznajomienia się z tematem - więc czym sie tutaj przejmować? =^.^=

KeiChan

Po 1 - ja jestem licealistka i wiele osób w moim wieku i wzwyż ogląda Naruto, co nie znaczy, że jesteśmy jakimiś odmóżdżonymi matołami -.-
Po2 - Owy 'Potężny sześcian' zapewne wyraził swoja opinie po obejrzeniu okrojonej polskiej wersji, bez zaznajomienia się z tematem - więc czym sie tutaj przejmować? =^.^=

Potezny_szescianin

Ciekawi mnie jedno. Czemu 'Naruto' znajduje się w twoich ulubionych filmach skoro to 'debilizm' według ciebie ?

ocenił(a) serial na 9
Vinel

No właśnie ciekawe^^

ocenił(a) serial na 8
Vinel

Jako ciekawostkę podam że Forresta Gumpa też zjechał, a ma go w ulubionych :).

Potezny_szescianin

Ten temat już dawno powinien być usunięty. Nie marnujcie tutaj czasu na polemikę, która i tak do niczego nie zaprowadzi.

Potezny_szescianin

Założę się, że ma te filmy w ulubionych po to żeby mógł szybko wejść i przeczytać jak ludzie reagują na jego prowokację. Bo w sumie nie spamiętałby tego wszystkiego.

Sareth

Co ciekawe, w Ulubionych ma też parę innych anime. Nie sądzę, żeby ktoś, kto ma dobrze poukładane w głowie, umieszczał w ulubionych parę anime, a później nazywał jedno z nich "bajunią". Nie no ludzie trzymajcie mnie...

ocenił(a) serial na 9
Potezny_szescianin

Arigato i Itadakimasu :D

Anime pozostanie nieśmiertelne ;]

Lepsze to niż brazylisko-mexykańsko-hiszpańsko-portugalskie telenovele :D

Zdanie do założyciela wątku:
DAMATE !!!!

I wszystko CLEAR ;]