W najbliższy czwartek w TV Tokio ukażą się dwa odcinki Shippuudena! Zaległy epizod 33 "The New Target" oraz epizod 34 "Formation! New Team Kakashi".
No ładnie się zrehabilitowali:).Dwa odcinki jednego dnia:) No No:D
Czyli nie nakręcimy go sami:(.Przykro mi ''Tsunade'' ''Akamaru'' i ''Kakashi'' xD.Niestety poczekam jeszcze nim zostane Hokage!xD:)
No to sie cieszę ;) Ślepo wierze, ze sie w ten sposób zrehabilitują ;p
A odcinki.... cóż, możemy być ekipą awaryjną, która w razie czego weźmie się za nakręcanie zaległych odcinków O.o
Pojawił się oficjalny kalendarz na listopad. Nie oddaje on jednak do końca tego, co czeka nas w tym miesiącu. Jak informuje serwis "Anime News Network" w tym tygodniu (8 listopada) w TV Tokio ukażą się 2 epizody - 34 i zaległy 33! Odcinek 33 został przeniesiony z 1 listopada. Nie jest to więc Special, tylko dwa odcinki wyemitowane z rzędu. Zmieniłem więc oficjalny kalendarz, który początkowo wyglądał tak:
http://www.naruto.wbijam.pl/images/kalendarze/kalendarz_listopad.gif
Na następujący:
http://www.naruto.wbijam.pl/images/kalendarze/kalendarz_listopad_mod.gif
Opis symboli z kalendarza:
Różowy prostokącik - odcinek normalny
Czerwony prostokącik - odcinek specjalny
Zielony prostokącik - dwa odcinki jednego dnia
Granatowy prostokącik - brak odcinka
Dodałem jeszcze raz te kalendarze zeby były bardziej widoczne:)
hehe czyż bym już cos czuła, kilka dni temu gdy pisałam w jakimś temacie, że mogli by puścic dwa odcinki? Któż to wie^^ bosko =) 2 odcinki z moimi kochanymi bohaterami <3 (tylko szkoda, że ten Kaszalot w szpitalu ;/)
Mam kilka pytań odnośnie tej techniki:) http://sabakunogaaraichibi.blogzoom.fr/images/mn/1181996777.jpg . Wiem że ta technika nazywa się Rasenshuriken(Rasenganshuriken),ale: Czy Naruto nauczył się jej gdy wyruszył z Jirayią na ten 2,5 roczny trening? Jeśli nie to kiedy jej się nauczy? Czy będzie odcinek w którym używa tej techniki? Jeśli tak to czy długo bedzie trzeba jeszcze czekać? Czy bedzie musiał robić Kage Bunshin no Jutsu aby zrobić Rasenshuriken?(wiem że na tym jest pokazany Kage Bunshin,ale może akurat z kims walczył i ich potrzebował) Podejrzewam że to będzie jego najpotężniejsza technika?
MAM ZŁĄ WIADOMOŚĆ!!! Nie powtierdziły się informacje o dwóch odcinkach Shippuudena;/.Tak więc juro tylko odcinek 33 ''The New Target''
Tak, była scena z tą techniką, ale nie chcę pisać spoilerów ;p Powiem, że jest to bardzo potężna technika, to coś indywidualnego, wyłącznie dla Naruto. Nauczył się tego podczas specjalnego treningu, który wymyslił Kakashi. Oparta jest na ulepszeniu rasengana żywiołem wiatru, potrafi natychmiast zabić przeciwnika atakując pojedynczo wszystkie komórki w jego ciele. Myślę, że już wkrótce będzie pokazane, jak Naruto rozwiną tą technikę i jak jej używa ;) Myślę, że nie zdradziłam zbyt wielu szczegółów ^.^
he he no więc, przeczytałam se mangę... więc wiem ;) Chakra Naruto jest ukierunkowana na wiatr, więc wszystko co z wiatrem związane Naruto robi lepiej. Tą technikę Naruto opracował z pomocą Kakashi'ego i Yamoto. Fani przetłumaczyli to jako Rasengan wietrznych shurikenów (?).By to zobaczyć, będziemy musimy trochę poczekać. Myśle, że będzie to najpóźniej w styczniu, najwcześniej w pod koniec grudnia. Jeszcze muszą zrobić, wyprawę Yamoto, Sai'a, Sakury i Naruto na spotkanie ze Sasori'ego i Orochimaru w jednym :) oraz spotkanie z Sasuke, które jest właśnie 2 lub 3 odcinki po tym spotkaniu... więc jednak chyba będzie w styczniu ;/
Aha no to dziękuje za wytłumaczenie:).W sumie Oodama Rasengan też jest jego indywiudalną techniką:).Czyli fajnie lepsze od OR i zabija za jednym ciosem.No No:0 chyba jednak zostanie Hokage:D:)
To ile to Chakry zżera<wow>,ale z jego zasobami to nie jest pewnie jakaś ogromna ilość:).To bedzie jego najpotężniejsza technika czy bedzie jeszcze lepsza?a i nie napisałyście czy bedzie musial uzywc Kage Bunshin:)
* szpiegiem Sasori'ego i zaufanym pracownikiem Orochimaru w jednym...
o ktoś odpowiedział przedemną^^ zapomniałam dodać, że ta technika jest także groźna dla samego Naruto ponieważ niszczy komórki jego ręki.
To najlepiej jakby klon robił tą technike:) wtedy niszczyło by tylko komórki klona nie?:D chyba że klon by nie mógł tego robić:(. Szczeże to się rozczarowałem gdy Naruto wrócił po 2,5 roku treningu i Rasengana dalej musiał robić za pomocą Kage Bunshin;/(patrz walka z Kakashim)
xxxolgaxxx - specjalnie nie napisałam, że technika niebezpieczna dla Naruto, bo chciałam, żeby niespodzianka i zaskoczenie było ;p Ale mniejsza o to ;p
No, wszystko jest na dobrej drodze do zostania Hokage przez Naruto, chociaż jeszcze wiele przed nim ^.^
Acha i Naruto potrzebuje do tego trzeciego klona, no, dużo zachodu tym jest, a czy klon nie mógłby tego zrobić za niego... hmm... ciekawy pomysł, ale nie napisano o tym, chyba jeszcze sam Naruto nie wie, że ta technika taka niebezpieczna, bo Kakashi miał mu powiedzieć i albo ja to przeoczyłam, albo jeszcze tego nie zrobił. Tak więc nie mam pojęcia, czy znajdzie obejście dla tej techniki... mam nadzieję ^.^
Trzeciego klona? OMG:|. No dobra Rasenshuriken i Oodama Rasengan to jeszcze wybacze że musi kage Bunshin używać:D,ale Rasengana mógłby normalnie wykonywać tak jak Jiraiya:).Obejścia pewnie nie znajdzie,wię będzie jej żadko używał:).Tera Oodama Rasengan będzie na porządku dziennym:D:).
A co do Kakashiego. Jiraiya przesadził mówiąc,że Kabuto jest na poziomie Kakashiego;/.Po tym co widziałem co Kakashi potrafi(patrz walka z Itachim i Deidarą). Fakt,że nie widziałem co Kabuto teraz potrafi,ale wątpie żeby przebił to co robił Kakashi:)
Ehh... nie wyraziłam dobrze swoich mysli - trzeciego "Naruto", a klona drugiego, zagalopowałam się ;p
UWAGA! Spoiler - myślę, że przyda się poinformować ;p
A ja się obawiam, że jak nie znajdzie obejścia, to w ogóle nie będzie mógł tej techniki używać, tak wynikało z wypowiedzi Tsunade, pomimo, że ta technika jest tak potężna, że przewyższa Yondaime to Natuto w końcu może się przez nią wykończył i Kakashi podjął się zadania poinformowania o tym Naruto...
Przewyższa nawet Yondaime? no ładnie:). Też mi się wydaje,że nie znajdzie obejścia poprostu użyje jej raz a porządnie w ostatecznej walce z kimś tam:). Ale walcząc w ostatecznej walce z kimś tam:) Naruto przed tym atakiem zużył dużo Chakry i od tego ataku(Rasenshuriken) bedzie zależało czy przeżyje:). czy przeżyje dowiemy się w następnym odcinku xD.
Znów spoiler ;p Taki mały, ale w razie czego ostrzegam XD
Jeśli w ogóle tego użyje, bo wiedząc, jakie może ponieść konsekwencje nie powinien tego szybko zrobić ;p
Albo mam inne rozwiązanie:). Okaże się że Rasenshuriken bedzie zakazaną techniką(tak jak Ura Renge) i będzie można jej użyć tylko wtedy gdy odda się za to zycie:) dobre nie?. Tylko wtedy to wyklucza Naruto by został Hokage:(.
też nad tym myślałam i doszłam do wniosku, że to możliwe, jak Naruto, albo Tsunade się uweźmie na coś to zupełnie nieoczekiwane rzeczy z tego wychodzą ;p
Właśnie mi się przypomniało, że Rasenshuriken (tak to się pisze?) to jest po prostu wykończenie rasengana - Naruto to zrobił, pomimo, iż Jiraiya i Minato nie byli w stanie tego dokonać... Może po prostu kiedyś wynajdzie jeszcze bardziej widowiskową i mniej niebezpieczną technikę od tej... W sumie manipulacje żywiołem wiatru mogą przynieść wiele ciekawych efektów ;p
Tak Rasenshuriken:). Właśnie może to pełna forma Rasengana tylko czemu w kształcie shurikena(?).Wynaleźć wynajdzie wynalazł Oodama Rasengana to i wynajdzie coś bardziej potężniejszego i bezpieczniejszego od Rasenshurikena:) w końcu to Naruto:D:). Podejrzewam że wynajdzie coś potężniejszego wtedy gdy zostanie Hokage( i że bedzie robił Rasengana normalnie a nie z Kage Bunshin) bo co to za Hokage który nie umie zrobić normalnie Rasengana:). Swoją drogą Naruto opanował Rasengana w tydzień,a 4-ty zajęło to 3 lata(lub 2).Nie uważacie że Naruto grał na kodach?:D.a Tak serio nie uważacie że to nie możliwe?.Rozumiemże był synem Yondaime,no ale tydzień a 3 lata to duża różnica.
Wiesz, w sumie to on w pełni nie opanował rasengana, tylko znalazł skrót tzn. wykorzystał Kage bunshin do stworzenia go na swojej ręce, myślę, że jak będzie chciał, to w końcu opanuje go w całości ;p
Spoilerek ;p
A wiesz, ten błyskawiczny trening, który Kakashi wykombinował dla Naruto normalnie powinien trwać minimalnie rok, jeśli nie dłużej XD
Myślę, że niecałe dwa... ehh, ale to też poprzez znalezienie... skrótu (?) Nie wiem, jak ten ich sposób przyśpieszania nauki wymyślony przez Kakashiego nazwać ;p
Ten naruto to by tylko przez skróty chciał:D.A sam mówił w odcinku gdy Ebisu miał zostać jego trenerem że nie ma skrótów do niczego(tak naprawde wtedy to Konohamaru powiedział: Nie ma skrótów do niczego,Naruto mi to powiedział - takie przypomnienie było sceny)
Heh w sumie na to wychodzi ;p Ale za to może sie szybciej rozwijać i rosnąć w siłę O.o Wszystko ma swoje dobre strony ;p
Nom. Oglądałem nowy odcinek Naruto Shippuudena i powiem wam że najlepszy był Shino i jego foch na Naruto:D.
tak, tak ten foch był mocny^^ ale z takiego głupiego powodu nie powinien się obrażać =) przecież na miejscu Naruto też bym go nie poznała... (normalnie go poznałam, po głosie i okularach -_-)
Ja od razu wiedziałem,że to on ( bo widziałem zapowiedź 33 odcinka:D). Załużmy,że nie oglądałem zapowiedzi. Ja go poznałem po głosie i że ta mucha leciała między nim a Naruto.
Kibe rozpoznałeś od razu prawda,Naruto? xD
Hinate również rozpoznałeś od razu xD
Respekt Shino xD
Hehe - Shino był mocny, myslałam, że padnę i jeszcze pod koniec odcinka ten tekst o tym, ze też jest w drużynie i Kiba z Hinatą powinni go zauważyć ;p Ehh... nie spodziewałam sie takich fochów po nim ;p
Shino: Może byście w końcu zauważyli że tu jestem...
Hinata: Shino-kun...
Kiba: foch na całego xD