PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 32 tys. ocen
7,9 10 1 32454
7,3 3 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Oglądam pierwszą serie. Omijam wszystkie fillery. Myślałem że nic nie stracę. Odcinek 142 nie
jest fillerem a konczy się tak że trzeba dalej obejrzeć fillery żeby wiedzieć o co chodzi. I następnym
odcinkiem po 142 który nei jest fillerem jest ostatni odcinek o nazwie "Wyruszam w podróż". Tu
chodzi o mangę, że ten gość coś zaczął zrobili z tego 142 odcinek a potem sami sobie dokładali,
a ostatniego odcinka wogóle nei czaje tak jakby w fillerach była historia, a w osattnim odcinku
jest walka z kimś tam, kogo nie znam bo musiałbym obejrzeć fillery. Tak jakby oni sobie zrobili
kilka odcinków a w mandze gosc to skonczyl i powstalz tego ostatni odcinek.
Mam nadzieje ze w shippuiden jest normalnie z omijaniem fillerów.
Prosze o dokładne wytłumaczenie tego i podanie odcinków fillerów które trzeba zaliczyc zeby się
orientować ;)_ Z góry dziękuję !

ocenił(a) serial na 10
ShinigamiK

Z fillerami w anime jest różnie. Mówiąc, że to tylko wymysł reżysera nie powiązany z oryginalną historią byle by zapełnić czas antenowy bardzo byśmy się pomylili. Obejrzałam każdy odcinek Naruto i wcale nie myślałam o fillerach jak o dodatku. Była to dla mnie część historii równie ważna jak ta w mandze. Nie mniej jednak jeśli coś stawało się w fillerze niepotrzebne to zwyczajnie o tym zapominałam i wtedy mówiłam sobie, że tego nie było. Niektórym fillery w Naruto są niepotrzebne ale czasami dają odpocząć od głównej fabuły. Obecnie w Naruto Shipudden trwa wielka wojna a fillery pozwalają zajrzeć do wspomnień postaci o których mało wiemy np. obecna seria fillerów o Kakashim. Najlepiej jak obejrzysz wszystko od nowa łącznie z fillerami, wtedy wszystko będziesz rozumiał.

Nikola_Arent

Ok dzięki, 1 serie skończyłem, a zacząłem drugą, to może zdecyduje się nie omijać w niej fillerów ;)

ocenił(a) serial na 8
ShinigamiK

Ja zaczelam od jakiegoś miesiąca oglądać i nie wyobrażam sobie pomijać fillerów xD Dla mnie są swietne. ;))