Dlaczego kanał Jetix puszcza od nowa odcinki Naruto? Czyżby kupił tylko ponad 20 odcinków?
Jak tak to nie powinni wogóle puszczać
kilku odcinków i nie robić ludziom zamętu.
A czy to nie lepiej że nie lecą następne ? xD. No ale cóż, podobno niestety wykupiona jest druga seria.
Cześć jestem nowa ;) Lubie Naruto i Shaman King. He, wręcz uwielbiam. Ja wiem dlaczego od nowa lecą. Przez pomyłkę Jetix zamiast kolejnego odcinka Naruto puścił 19 odcinek Mrocznej Przepowiedni... I postanowili od nowa puścić. Wiesz, ja uważam, że to nawet lepiej, bo nie oglądałam od początku. Pozdro:*
Niskopienny kanał jetix wykupił tylko ok. 20 odcinków naruto. dokładnie do momentu drugiego etapu egzaminu na chunnina. Podobnie było z shaman king. Musieliśmy trochę poczekać na drugą serię. Pozostaje tylko oglądać naruto na kompie ( co akurat polecam bo dubbing i wycięte sceny psują, nie ,ROZWALAJĄ całą atmosferę )
I niech nawet nie kupuje drugiego , gdzie wprost krew leje sie strumieniami i pelno scen ktore one na bank wytną. Swoje zrobili, zarazili nowe osoby fenomenem Naruto :)
To proste, przemoc w Naruto, już w pierwszym odcinku Naruto dużo scen było wyciętych!!!!. Na jetix nie ma krwi, bo to oglądają 4-7lotkowie, a Naruto jest od minimum 14lat. Jak ktoś poprzednio napisał Jetix wykupił tylko 25 odcinków dokładnie przed 2 etapem egzaminu. nie wyobrażam sobie jak mogliby wyciąć krwawe walki z Orichamaru, i przemiane Sasuke, to raczej nie jest dla 5 latków oglądajacych bajeczki typu teletubisie. Może Jetix się rozmyślił i nie będzie puszczał Naruto, bo co z atym idzie za dużo musieliby zmieniać (wycinanie krwawych scen) Jak do tej pory nikt nie podjął się puszczenia znowu DB, bo boaliby się rekacji Giertycha. Ile było spekulacji przed puszczaniem Naruto