PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32572
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Swoje lata już mam , a Naruto zacząłem oglądać po obejrzeniu jakiegoś filmiku na YouTube i wciągnęło mnie. Jestem już po 140 odcinkach w trochę ponad 2 tygodnie i muszę przyznać , ze jest to tytuł o wiele ciekawszy niż nie jeden serial telewizyjny. Na Naruto trafiłem dzięki przerwie jaka zazwyczaj w tym okresie jest w większości seriali made in USA/Canada i polecam każdemu, nawet komuś kto ma już dwie dyszki na karku , a lubi dobrą rozrywkę.

użytkownik usunięty
Kraven

zgadzam się, olecam ten serial, mimo ze tez mam ponad 20 lat, serial zaczełam ogladac w tym tygodniu dzieki kolezance ktora jest starsza ode mnie tylko o rok, wiec niewazne ile masz lat ogladaj naruto; moim ulubionym bohaterem jest Kakashi

hm. ja przyznam mam 15 :D ale wczesniej gdy mój kumpel mi polecał Naruto to go wyśmiałam [on ogląda od samego początku czyli dobre pare lat] , ale wlaściwie nie wiem jak zaczęłam. spodobał mi się gdy obejrżałam z nudów walkę Sanninów na Jetixie. no i wciągnęło :D ale to.. w sierpniu było no. xD i teraz na lekcacj ciągle z kumplem o Naruto gadamy :D