PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32731
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Po długiej przerwie wznowiłam oglądanie odcinków Naruto - obecnie jestem na 111 odcinku - i mam w związku z tym pytanie. Wiem, że w pewnym momencie (właśnie, od którego odcinka?) zaczynają się fillery trwające (z tego co pamiętam) już do końca anime.
Czy warto je oglądać, czy może lepiej sobie odpuścić?

ocenił(a) serial na 8
Gingers

135 odcinek jest ostatni przed fillerami.Osobiście dopóki nie wiedziałem,że od 136 odcinka są fillery przyjemnie mi się je oglądało.Możesz odpuścić.Wszystko od ciebie zależy.

ocenił(a) serial na 7
Gingers

Zdecydowanie odpuść sobie bo są raczej słabe,zamiast nich zacznij oglądać shipundeena.

ocenił(a) serial na 10
Gingers

Mi fillery bardzo się podobały (XDD), więc moim zdaniem, nic Ci nie zaszkodzi, jak je obejrzysz ^^
Poza tym, w Naruto/Naruto Shippuuden wszystkie fillery (moim zdaniem) były fajne, co innego, jak na przykład w takim Bleachu (o matko...) To była porażka i to nawet nie podlega żadnym dyskusjom. ==

ocenił(a) serial na 6
Kio_chan

Fillery w Naruto Shippueden są baaaardzo słabe (zesrany Sora, jebnięty Yukimaru i Hotaru to masakra). W Shippuudenie ścieżka dźwiękowa mocno się pierdoli (openingi i endingi psują się po 2 serii, tak samo OSTy). Jak pamiętam Naruto, to openingi były mocne, OSTy fajnie zachęcały, a zwięczeniem były endingi. Teraz naruto shippuuden jest typowo dla bab poniżej 7 roku życia (a założeniem było dla chłopców, od 16 lat itp.), osty to jakieś marsze żałobne, a fabuła fillerów jest tyle samo warto co psie gówno. Oglądanie Naruto Shippuuden jest wyjątkowo trudne. Po zakończeniu Naruto, zacznij czytać mangę, shippuuden w ogóle się nie opłaca...