PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32581
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto

Sorki wszystkim

ocenił(a) serial na 10

Wszystko spoko ale czytając post eco najerzdzacie na dubbing, wszystko jest złe itp. Wszyscy(tak myśle) oglądali naruto w oryginalnej wersji jezykowej , potem gdy weszło na polskie ekrany wszyscy krytykują naruto. Moje zdanie jest takie jak się nie podoba, to nie oglądajcie :P a wy piszecie żeby nie oglądać bo ten dubbing......... nie podoba wam się, spoko zatrzymajcie to dla siebie.

Ciekawi mie jeszcze jedna rzecz, czy nie oglądając orginału, oglądalibyście teraz naruto.......?

pozdro kamil

ocenił(a) serial na 9
kamil_161D

więc tak:
1.nie krytykujemy Naruto, tylko jego polski dubbing i cenzurę
2.niestety nie wszyscy oglądali Naruto w wersji oryginalnej, i właśnie dlatego odradzamy oglądania tego polskiego ocenzurowanego shitu, żeby ludzie nie oceniali tego anime przez ignorancję polaków
3.Myślę że nie oglądając oryginału nie oglądałbym teraz naruto, za to najeżdżałbym na niego mysląc że to wina oryginału
4.Ogółem potraktuj mój post jako zachęte do obejrzenia oryginalnego Naruto, nie oceniania go po Jetixie, oraz prostego użalania się nad naszym losem bycia częścią tego społeczeństwa
5.jeśli ci się to podoba, to na zdrowie :D
i po 6.I tak ja mam więcej odpowiedzi od ciebie ;P

Peace & Love, Eco :)

ocenił(a) serial na 9
Eco

28:1

zobaczymy się jutro w busie

;D

ocenił(a) serial na 10
Eco

ja najezdzam tylko na te cenzure dubbing mi pasi :P

ocenił(a) serial na 10
Eco

Tak a propo to my nie jeżdzimy busem tylko autobusem :p

Jak komuś sie nie podoba że naruto leci na jetix to niech nie ogląda, i niech innym nie narzuca żeby nie odlądali...

pozdro

ocenił(a) serial na 9
kamil_161D

nikt nic nikomu nie narzuca, po prostu polecamy pooglądanie oryginalnej wersji

Eco

Najprawdopodobniej nie widziałeś oryginału, więc nie rozumiesz naszych odczuć. Jak można pochlebnie się wyrażać, gdy Amerykanie, Anglicy i w końcu Polacy robią z twojego ulubionego serialu typową jetiksową papkę dla dzieci. Wycięto wiele ważnych scen, zmieniono kwestie mówione, ocenzurowano krew i krwiotoki aby dziecinki sobie krzywdy nie zrobiły... tylko kurde po co to puszczać na jetix skoro ta "bajka" tam w ogóle tam nie pasuję??!

Nie wspomnę o monotonnym dubbingu. Już trupy mają więcej ikry.

ocenił(a) serial na 10
Power_T

Oglądałem, orginalną wersje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie chcesz oglądać to nie oglądaj i nie narzucaj innym tego co ty uważasz

ocenił(a) serial na 9
kamil_161D

i taka jest dyskusja z Kamilem :/
klapki na oczy i dalej swoje