Wpisujcie tu swoje najbardziej ulubione z Naruto :D
Moje to:
1.Itachi Uchiha (sweety koleś) http://pl.youtube.com/watch?v=ow0L56gxLVE
2.Deidara (ach...śliczny blondynek :D) http://pl.youtube.com/watch?v=yzEnvZYjedo
3.Shikamaru Nara (jak mówi: beznadzieja - bomba)
Ja mam tutaj, dla odmiany, jedną ulubioną postać: Shikamaru. Jakiś taki najnormalniejszy mi się wydaje.
1. Naruto - nie wiem...za to że jest taki uparty i lekkomyslny.;*
2. Gaara - jest śliczny..I miał naprawdę cholernie ciężko w życiu ;*
3. Rock - Lee - za ciężka pracę ;*
4. Jarayia - Jest Zajebisty ;*
5. Iruka - Jako pierwszy zaprzyjaźnił się z Naruto i jest milutki ;*
6. Namikaze Minato - szkoda że Naruto Go nie pozna ;( Był przecież jego ojcem ;* Niestety wgl nie występuje w Naruto.
7.Hinata - za wytrwałość
8.Tsunade - ogólnie ja lubie ;*
Kocham NARUTO.!
Zaraz, czegoś tu nie łapię... Przecież Naruto poznał Minato, kiedy walczył z Painem. O, tu możesz sobie zobaczyć: http://ukrytawioska.com/naruto-440-4.htm
No, a moje ulubione postacie to:
1. Itachi Uchiha - Kochaaam go! *_________*
2. Pain - *w*
3. Deidara - Uwielbiam te jego 'Un' XD
4. Hidan - Jashin rządzi! ;D
5. Sasori - W ogóle jest cały sweet i do tego bawi się lalkami, czegóż to chcieć więcej? XD
6. Hinata - identyczna jak ja, więc jak tu jej nie lubić? ^^
Zdecydowanie Sasuke. Uwielbiam tego drania, mamy podobne podejście do życia. Zdecydowanie za często łapie się na tym, że go rozumiem aż za bardzo.
1. Itachi... Wszyscy wiemy dlaczego, chociaż wcześniej też go lubiłam, jednak nie był moją ulubioną postacią, wcześniej był nią
2. Kakashi, sama nie wiem... od początku go lubię.
3. Hidan... Świetny jest :D
4. Karin - żeby nie było, że faworyzuję facetów, a gdzie tam... :D
Mój ranking
1.Suigetsu - Tak jakoś ogólnie :D
2.Deidara - Za bomby i "Katsu" ^^
3.Ino - Za wygląd no i fajne jutsu
4.Naruto - Rasengan ! :D
5.Rock Lee - Za siłę młodości
6.Gaara - Za piaskowe jutsu
7.Sasuke - Za to, że założył Hebi i przeszedł do wioski dźwięku
8.Kiba - Akamaru i Gatsuuga ! :D
Ulubieni :
- Kakashi - ulubiony ;]
- Shikamaru
- Lee ^^ wiadomo dlaczego
- Gai ^^ wiadomo dlaczego
- Gaara
- Hokagowie (3,4,5)
i cała reszta ekipy..............
"Itachi Uchiha (sweety koleś)" - gość, który wyrżnął całą swoją rodzinę jest "sweet"? To może wąsiki Hitlera też są sŁitaŚne....ja pier*ole...
LóL ... wtedy tego nie wiedziałem, o wsze-wspaniały-wiedzący.. a dwa, nic nie zmienia faktu, że wyrżnął w pień cały swój klan, wraz z ojcem i MATKĄ....
zmienia fakt i to bardzo, bo skoro teraz juz wiesz co i jak to powinienes wiedziec dlaczego zabil wlasnie ''ojca i MATKE''
Napisałem, że to nie zmienia faktu... bo nie zmienia... kontekst ma jedynie wpływ na sposób oceny tego wydarzenia.
Kakashi :D
Kiba <3
Naruto ^^
Lee xD
No i Gai xDD ale ogólnie postaci jest mnóstwo, każda ma coś w sobie :D
tytułowa postać - bo ma dobre serce (jeżeli mogę się tak wyrazić o postaci z anime)
Deidara tak jak ktoś powiedział za "Ten uśmiech =)" Boże jak on się ładnie uśmiechaaaaaaaaa
Po za tym Itachi Kisame (nawet bardziej niż Deidara:D)
Sakura (zawsze ją lubiłam), Naruto
Ino...
Madara,
Hmmmmm mm mm
Kakashi, Jirayia
a w ogóle to nie wiem, ale na pewno te początkowe trzy
*(jeszcze raz przypomina uśmiech Deidary)
1. Shikamaru
2. Garra
3. Temari
4. Neji
5. Lee
6. Kakashi
7. Sasuke
8. Hinata
9. Zabuza i Haku
To ja będę możliwie oryginalna, na pierwszym miejscu umieszczę dwie postacie. A potem... zobaczymy :D
1. Neji i TenTen - zdecydowanie najukochańsi. Zawsze miałam dziwne upodobania. Wpiszcie w google Neji TenTen. Powinny wam wyskoczyć moje blogi :D (Starocie, ale wszystko z czasem staje się zbytnią rutyną, aby to ciągnąć.)
2. Shikamaru - tutaj już mniej oryginalnie, ale jego "Mendokuse" oraz IQ są dosłownie powalające.
3. Hmm... Nigdy się nie zastanawiałam nad dalszą częścią listy. Chyba Kakashi. Nie za jego powalające sceny tylko za te poważne. W nich wypada najlepiej.
4. Miałam tu kogoś wpisać, ale postanawiam zakończyć tą farsę. Nie ma sensu wymyślać. Resztę lubię, ale nie są ulubionymi postaciami. Skjuzmi. ^^
♥ Kakashi
♥ Shikamaru
♥ Sasuke (właściwie tylko dla niego zaczęłam oglądać Naruto)
♥ Asuma
1. Jiraya i Itachi - uwielbiam ich obu
2. Deidara - mój ulubiony członek aktsuki, zaraz po Itachim
3. Temari - super laska
4. Gaara - za jego opanowanie i rozwagę
5. Shikamaru - za jego lenistwo i inteligencje
6. Killer Bee - najfajniejszy jinchuriki
7. Pain, Kakazu, Sasori - ogólnie prawie całe akatsuki
8. Sarutobi - za to że był świetnym hokage
9. Kakashi - za jego rywalizacje z Gaiem
10. Kushina - za jej wybuchowy charakter
1. Naruto - jest tak głupi i w gorącej wodzie kąpany przez co ma tak głupie pomysły, że nie sposób go nie lubić :)
2. Minato - świetna postać, chociaż że pociągnięta w bardzo małej ilości wątków.
3. Itachi - jest po prostu świetny :D
4. Gaara - słodki milczek.
5. Jiraya - rozwala mnie swoim zachowaniem i tekstami :D Szkoda, że zginął :( Tworzył świetny duet z Naruciakiem.
6. Kakashi - wiadomo :D
7. Killer Bee - te jego rymy :D
8. Deidara - :)
9. Nagato - najlepszy przeciwnik Naruto.
10. Sasori
Uwielbiam Itachiego, Hidana i Nejiego, shikamaru też może być;) aha no i obowiązkowo Kakashi!
1 .Kisame Hoshigaki to samo jak on wodzie czuje się jak ryba no i jego techniki wodne na wysokim poziomie po prostu mój ulubiony popełnił samobójstwo żeby nie zdradzić informacji o Akatsuki.
2.Naruto Uzumaki głowny bohater silny i rozbawia mnie czasami
3.Kabuto Yakushi po prostu za wygląda podobny jest do mnie :)
4.Kiba i Akamaru i jego Gatsuga wymiatają :)
5.Hayate Gekko sędzia i jego techika tańczacy ksieżyc (Mikazuki no Mai) na początku jak pierwszy raz oglądałem Naruto myślałem że jest szpiegiem gdyż cały czas kaszlał i zachowywał się jakoś dziwnie .
6.Kakashi najlepszy jonin z wioski liścia i za wygląd .
7.Itachi Uchiha za jego mądrość i mistrz genjutsu .
8.Neji i jego 64 uderzenia no i jest geniuszem
9.Shino jest bardzo silny i nie można go lekceważyć
10.Zaku z wioski dzwięku podobała mi się jego historia jak kradł a potem dołączył do Orochimaru i fajnie wyglądał
Kakashi- chyba nikgogo nie zdziwi za teksty, miny , tłumaczenie za spóźnienia i maske pod maską
Izumo i Kotetsu - najlepszy duet ever
Mei (5. mizukage) - za jej reakcje na słowa które mają cokolwiek wspólnego z małżeństwem
Shikamaru- za jego zaspałość i wszystkie rzeczy kłopotliwe lub upierdliwe
Deidara i Itachi - (^3^) za wszystko hmm
Hidan i Kakuzu - za to że się w niczym nie zgadzają (>·<)
(^3^) (-.-)
Obejrzałam dopiero polowe pierwszej serii i codziennie ogladam dalej ;) A wiec z postaci, które juz poznalam to najbardziej lubię Kakashiego, Jiraiye, Naruto, Shikamaru, Kibe, Iruke i pewnie jeszcze kogoś dopisze do tej listy xD
Jiraiya <3 Kakashi <3
Shikamaru *.* Neji *.*
Ich chyba tak naj naj ze wszystkich naj xD
Itachi
Sakura
Kushina
Shikamaru
Tsunade
Obito
Minato
Rock Lee
Neji
Kiba
Iruka
Kakashi
1.Orochimaru
2. Haku
3. Tsunade
Może nie ulubione, ale lubiane i tutaj kolejność bez znaczenia:
Kiba, Shino, Tenten, Neji, Lee, Temari, Shizune, Guy, Sakura, Sasuke i Kabuto, który czasem mnie denerwuje, ale ogólnie nawet go lubię. Oceniam tylko na podstawie pierwszej części, bo Shippuudena dopiero zaczęłam
Po obejrzeniu całości Shippuudena moja lista wygląda tak:
1. Kabuto
2. Orochimaru
3. Guren
4. Haku
5. Tsunade
A oprócz tego lubię jeszcze i kolejność tu bez znaczenia:
Tenten, Neji, Lee, Guy, Sakura, Shizune no i nawet Temari. Kiba i Shino mi zobojętnieli, ale nic do nich nie mam, a Sasuke kompletnie znienawidziłam.