No wiem ale mogli rozwinąć troche temat sexu dla mnie najlepsza technika jutsu to technika uwodzenia
haha, no też prawda, fajne to ;d
moim zdaniem Jiraya to najlepsza postać, a już na pewno dostaje się w krąg najlepszych ;)
szczególnie dobre i śmieszne są sceny z nim i Naruto xd
Dla mnie najlepsza scenka to ta gdzie kakashi przedstawia naruto jego tymczasowego nauczyciela ubisu a naruto widząc go mówi TO TEN ZBOCZENIEC!!!!!
a bywa XD
lubię anime tego typu (akcja, sztuki walki, nadprzyrodzone, fantasy, trochę krwi lub dużo krwi, nieco horrowatości (chociaż Naruto tego nie zawiera) i inne) ;d
w ogóle zazwyczaj oglądam shouneny ;)
ale tak mi się wydaje, że raczej nie jestem odosobniona, raczej dużo dziewczyn też to ogląda ;d ale aktualnie nie wiem jak tam sprawy stoją
na forum Shingeki no Kyojin też mówią że nie dla dziewczyn, a jednak oglądam ;)
Fajnie ja nigdy nie interesowałem się naruto jako dzieciak oglądałem tylko króla shamanóm mój kuzyn dał mi gre naruto i tak się wciągnołem że zaczołem oglądać ten serial ale za dużu tych odcinków zobaczyłem tylko 120 naruto i 26 shippuden
Jeżeli chodzi o shipputen to znam cały początek aż do walki naruto z painem z gry naruto ultimate ninja storm 2 i łyknołem coś z you tube o temacie uchihy madary ale tylko skrawek poniewarz nie kupiłem jeszcze gry naruto ultimate ninja storm 3 wiec część akcji mam już za sobą
Mógłby mi ktoś powiedzieć w którym odcinku naruto walczy z painem? jestem ciekaw jak to zostało pokazane w serialu z góry dziękuje
Tutaj masz całą walkę:
http://shippuuden.pl/episodes.php?type=player&episode_id=439
Ja zawsze oglądam na tej co podałam wyżej, nigdy nie zmienię <3
A link to cała walka sklejona z wielu odcinków :)
Do niczego cię nie namawiam ( chyba że do randki) to była tylko propozycja tak czy inaczej dziękuje za pomoc mam tylko jedno pytanie co z moją ulubioną zawodniczką ino? będzie z kimś w dalszej części serialu czy nie poruszyli jeszcze tego tematu ?
Nie spojleruje nie martw się ale jak będziesz coś wiedziała o ino to napisz do mnie byłbym wdzięczny moja wdzięczność i szczere dziękuje to chyba godne wynagrodzenie
Piszesz na ogólnodostępnym forum więc mogę się jak najbardziej wtrącić szanowny kolego. "wciągnołem " "zaczołem " "łyknołem" "poniewarz " "uniknołem". To aż boli ...
Dobrze powiedziane, ale u niego to już standard tak samo jest na forum shipuuddena...