PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106279}

Naruto

2002 - 2007
7,9 33 tys. ocen
7,9 10 1 32572
7,2 5 krytyków
Naruto
powrót do forum serialu Naruto
HUBERTciawo

jeju, to nie jest hentai

Arimle

No wiem ale mogli rozwinąć troche temat sexu dla mnie najlepsza technika jutsu to technika uwodzenia

HUBERTciawo

haha, no też prawda, fajne to ;d
moim zdaniem Jiraya to najlepsza postać, a już na pewno dostaje się w krąg najlepszych ;)
szczególnie dobre i śmieszne są sceny z nim i Naruto xd

Arimle

Dla mnie najlepsza scenka to ta gdzie kakashi przedstawia naruto jego tymczasowego nauczyciela ubisu a naruto widząc go mówi TO TEN ZBOCZENIEC!!!!!

HUBERTciawo

i zdziwienie Kakashi'ego "Mistrz Ebisu jest zboczeńcem?" XD
nie mogłam przestać się śmiać XDD

Arimle

Jesteś dziewczyną? i lubisz naruto jak to możliwe?

HUBERTciawo

a bywa XD
lubię anime tego typu (akcja, sztuki walki, nadprzyrodzone, fantasy, trochę krwi lub dużo krwi, nieco horrowatości (chociaż Naruto tego nie zawiera) i inne) ;d
w ogóle zazwyczaj oglądam shouneny ;)
ale tak mi się wydaje, że raczej nie jestem odosobniona, raczej dużo dziewczyn też to ogląda ;d ale aktualnie nie wiem jak tam sprawy stoją
na forum Shingeki no Kyojin też mówią że nie dla dziewczyn, a jednak oglądam ;)

Arimle

Fajnie ja nigdy nie interesowałem się naruto jako dzieciak oglądałem tylko króla shamanóm mój kuzyn dał mi gre naruto i tak się wciągnołem że zaczołem oglądać ten serial ale za dużu tych odcinków zobaczyłem tylko 120 naruto i 26 shippuden

ocenił(a) serial na 10
HUBERTciawo

Lol, to mogles sobie w ogóle odpuścić oglądanie.

ocenił(a) serial na 10
HUBERTciawo

O ja, to akcja dopiero się zaczyna!!!

macian

Jeżeli chodzi o shipputen to znam cały początek aż do walki naruto z painem z gry naruto ultimate ninja storm 2 i łyknołem coś z you tube o temacie uchihy madary ale tylko skrawek poniewarz nie kupiłem jeszcze gry naruto ultimate ninja storm 3 wiec część akcji mam już za sobą

HUBERTciawo

Mógłby mi ktoś powiedzieć w którym odcinku naruto walczy z painem? jestem ciekaw jak to zostało pokazane w serialu z góry dziękuje

ocenił(a) serial na 10
HUBERTciawo

Miej więcej od: 162. Ale sam pain pojawia się w wiosce tak koło 157.

macian

Dzięki sprawdze to później

ocenił(a) serial na 10
HUBERTciawo

Tutaj masz całą walkę:
http://shippuuden.pl/episodes.php?type=player&episode_id=439

kr3jzolek

Dzięks uniknołem szukania ale ja naruto oglądam na animezone fajna stronka polecam

ocenił(a) serial na 10
HUBERTciawo

Ja zawsze oglądam na tej co podałam wyżej, nigdy nie zmienię <3
A link to cała walka sklejona z wielu odcinków :)

kr3jzolek

Do niczego cię nie namawiam ( chyba że do randki) to była tylko propozycja tak czy inaczej dziękuje za pomoc mam tylko jedno pytanie co z moją ulubioną zawodniczką ino? będzie z kimś w dalszej części serialu czy nie poruszyli jeszcze tego tematu ?

ocenił(a) serial na 10
HUBERTciawo

Nie poruszyli jeszcze, nie spoileruj :)

kr3jzolek

Nie spojleruje nie martw się ale jak będziesz coś wiedziała o ino to napisz do mnie byłbym wdzięczny moja wdzięczność i szczere dziękuje to chyba godne wynagrodzenie

ocenił(a) serial na 9
HUBERTciawo

Zamiast oglądać Naruto sięgnij lepiej po słownik.

Baccalieri

Nie wtrącaj się w czyjąś ortografie

ocenił(a) serial na 9
HUBERTciawo

Piszesz na ogólnodostępnym forum więc mogę się jak najbardziej wtrącić szanowny kolego. "wciągnołem " "zaczołem " "łyknołem" "poniewarz " "uniknołem". To aż boli ...

Baccalieri

Zauważ iż to jest forum naruto nie wtrącaj się w moje życie okej

ocenił(a) serial na 10
Baccalieri

Dobrze powiedziane, ale u niego to już standard tak samo jest na forum shipuuddena...

ocenił(a) serial na 9
macian

Chociaż temat mógłby napisać normalnie, jak na Polaka przystało. Dopiero teraz zauważyłem "wogule" ...W sumie patrząc na jego oceny: np. 10 dla szybkich i wściekłych 6 czy dla kick-ass 2 ... Można stwierdzić jak wielki jest jego iloraz inteligencji ...